Yeni calistigim yer

Özel sektörde bu mobing bile değil.
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek değil amacım tabi ki ama ben boşanma sürecinde avukata gitmek için yarım günlük izin almıştım. Yöneticim izinli olduğum, avukat ofisinde olduğum sürede 2-3 kez görüntülü arayıp iş sordu. Açmak zorunda değildim ama açmasam 1 hafta olacakları bildiğimden mecburen açmıştım. Ve avukatın yanında olduğumu da biliyor bu arada, plajda değilim. Kaldı ki plajda da olaiblirm sonuçta izinliyim. Neyse anladınız

Çalışan için heryer ayni.mobing diye gerçeklik olduktan.sonra.is güvencesi.nerde kaldı.onceki yerimden cok isteyerek gelmedim ki buraya.

Fazla çalış iş bitmedi diye göz görmez 1 gün izin al..... ben düşük yaptım rapor aldım fmfliyim ayrıca atak geçirdim diye neler yaşadım zaten evden çalışıyorum diye rapor battı 2 gün olmuş sayısız mail sanki tek çalışan benim

Konu sahibinin 1 değil, 3 çocuğu olsa bir de kocasından ayrılmamış olsa 15 yıl önce çalıştığım iş arkadaşım olduğuna inanacağım.
O arkadaş da mesai saati içinde bir anda kaybolur, iş yerinde onu bekleyen işler yüzünden ortamda bir kaos oluşur. Herhangi birimiz yaptığımız işi bırakıp kaosu çözüp, ortalığı sakinleştirmek zorunda kalırdık. Kendisinden bıkmıştık. O hep mağdur, biz de ona mobing uygulayan insanlar olarak şikayet ediliyorduk. ( Sözde soyadı ile dalga geçiyormuşuz, azarlıyormuşuz vs. olmayan bir çok şey)
Ayrıca o zaman 3 çocuğunu da en büyüğü yaşı 6,5 ( diğerleri 4-2 yaş) olan kızına bırakıp toplu taşıma ile 1 saatlik mesafedeki işe gelirdi.

Çalışan için heryer ayni.mobing diye gerçeklik olduktan.sonra.is güvencesi.nerde kaldı.onceki yerimden cok isteyerek gelmedim ki buraya.
Devlette yüz kızartıcı suç olmadıkça kovulmuyorsun, performans değerlendirmen egosu tavanda adamların eline kalmıyor. Çocuk doğuruyorsun izne çıkınca işimden olur muyum demiyorsun. Allah aşkına biraz artık mağdur psikolojisinden çıkın. En mağdur siz değilsiniz emin olun. Temizliğe gidip tek başında çocuğuna bakan kadınlar da var, hizmetçilik yapan da. Ve bu süreçte hasta olanı da var.

Yıllardır çalışıyorum hiç mobbinge uğramadım Allah sizi inandırsın ki çenesi de çok olan bir kadınımdır yani öyle susup oturmam da

Öyle maalesef. Saçma sapan insanların insafına kalınca özel sektörde böyle oluyor. Bu yöneticim karakter olarak bir kuruşluk değeri olmayan biri olsa da bilgi açısından çok fazla şey öğrenebildiğim biriydi. Mecbur sırf bu nedenle 1.5 yıl katlandım

Olay o değil, huzurla çalışmak.ben 905 km yolu bunun için mi geldim, hala alışmaya çalışıyorum buraya.tamam daha zor durumda olanlar var ama benim yaşadığım da bir haksızlık bir mağduriyet ve üstelik psikolojik siddet ve bugün yemek bile yiyemedim.is güvencesi yasal olarak.olsa da öyle şeyler yasatıyorlar ki gitmek zorunda kalıyorsun.merdiven siler temizliğe giderdim eşim de çalışırdı ama yorgun okurdum belki ama huzurum yerinde olurdu.ayrica maasim cok şükür iyi ama akşamın bu saati hala bisi yemedim huzurum yok mutsuzum.yavan ekmek yeseydim de bir ailem olsaydı cok daha güzel olurdu.inan o hayati tercih ederdim.ayrica siddet sadece fiziksel değildir

İstifa edin gidin o zaman tutan var mı? Merdiven silenlere sorun bakalım ne kadar huzurlular evlerine dönünce akşam? Çünkü her ay garanti 50 apartmanları var, sözleşmeliler çünkü onlar da. Biliyorlar ki tüm apartmanlar ayın 15'inde yatıracak paralarını kuruşu kuruşuna.

Siz de sorun çıkarmasaydınız otursaydınız yerinizde 905 km gitmenize gerek de kalmazdı. Daha 5. gününüzde gene sorunla geliyorsunuz çünkü sorun sizsiniz, sorunları da kendinizle götürüyorsunuz gittiğiniz yere. Bir daha konunuza yorum yapmayacağım çünkü cidden ya anlamak istemiyorsunuz ya da anlamanızda üzülerek söylüyorum ki ciddi sorunlarınız var.

Ben hibisi demiyorum.Allaha havale ediyorum.

İstifa etmek yemin ediyorum isterdim evli.plsam ve esimin.durumu.iyi.olsa.mutlu da olurdm.su an istifa etsem.ac kalirim

müdür bir şey dediğinde neden yapmayalım
adam amirimiz ya hani
üstelik bizimki pamuk gibi adam
neden adamı üzelim
gözlerine de bakalım mı üzerken bakalım ne mana var

Ya ben bunu bilmiyordum gerçekten tayin olunca gittiğin yere öyle bilgiler mi veriliyor? O zaman bir yerde ciddi anlamda mobbing yaşayan kişi yer değiştirse de bunu yaşamaya devam eder.
özel olarak bilgi verilmiyor ama müdürler filan kendi networküyle bi sorar
sürekli tayini olmayan kurumda tayin olan kişiye kimmiş nerden geliyormuş denir, hiç bişey denmese

hele hele düşünün ki bu işyerinde boş yer yok
müdür personel talep etmemiş
gelecek personele oda masa bile yok
eş durumu yok o yok bu yok - gelen asker polis eşi olsa mesela
e bu kadın neden geliyor kim bu?
sürekli tayin gören personeli olan kurumlar vardır bu kurum öyle de değil, haliyle böyle yerde müdür, eski tanıdıları olan vs. personel kesin araştırır soruşturur kim bu diye

Evet evet öyle bence de.kisaca dedikodu

Gören de fizana gittin sanacak. 3-5 sene önce yaşadığın kendi memleketine dönmedin mi sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…