- 20 Ocak 2021
- 2.492
- -309
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bu kurumda 13 yıldır çalışıyorum ve dedikodu adam tutma haksızlık mobing olduğunu gördüm.ben istifa etmek istiyorum ama edemem.oyle olunca böyle oluyorNeden hep aynı şeyleri yaşadığınızı hiç düşündünüz mü?
PekiBu kurumda 13 yıldır çalışıyorum ve dedikodu adam tutma haksızlık mobing olduğunu gördüm.ben istifa etmek istiyorum ama edemem.oyle olunca böyle oluyor
Hayir oyle degil, ortak birileri tanımıyorsanız biri orada ise başlayacaksan hemen o iyidir o kötüdür su boşanmış vs hep dedikodu var, herkes için bu boyleYa yapmayın Allah aşkına ya her gittiğiniz yerde insanlar yemiyor içmiyor sizin dedikodunuzu yapıyor
Ama neden? Bir sizi çekemiyorlar,herkes size düşman
Halıcı malıcı ama küçük muratla yüzleştirdi.Yav Linkedln’de profili olunca tamam mı yaniBu ülkede on binlerce kişi sahte diplomalı. Seninkinin halı yıkamacı olmadığına nasıl bu kadar eminsin? Suistimale en açık meslek grubu bu.
Google yorumlar ve calistigi kurumhn adres ve telefonu terapi odasında çekilmiş fotolar var.inandirici ve yol göstermesi de güzel.ben memnunum.en ufak şüphem yok kendisinden.25 yasinda yeni mezun ama iyiYav Linkedln’de profili olunca tamam mı yaniBu ülkede on binlerce kişi sahte diplomalı. Seninkinin halı yıkamacı olmadığına nasıl bu kadar eminsin? Suistimale en açık meslek grubu bu.
Baksana psikiyatriye yönlendirmemiş diğerleri gibi. Herhalde o yüzden iyi. İşine gelen yorumlar yapmasa Pamuk kimseyi bu kadar övmez.Halıcı malıcı ama küçük muratla yüzleştirdi.
Pamukunki daha küçük pamukla yüzleştirememiş
Yonlendirse de su an diğer sağlık sorunlarimi çözmeden psikiyatriye gitmeyeceğim.once bir su saglik sorunlarımı çözeyim, ameliyatlık durumum var, sırayla hepsine gideceğim.psikiyatriye gitmemek su an ben kaynaklı onunla hiçbir ilgisi yokBaksana psikiyatriye yönlendirmemiş diğerleri gibi. Herhalde o yüzden iyi. İşine gelen yorumlar yapmasa Pamuk kimseyi bu kadar övmez.
Iyi olan kişiye neden iyi demiyim.o iyi biri.memnunum.baskasini da düşünmüyorum terapist olarak.ne online ne de yuzyuze.Baksana psikiyatriye yönlendirmemiş diğerleri gibi. Herhalde o yüzden iyi. İşine gelen yorumlar yapmasa Pamuk kimseyi bu kadar övmez.
Sağlık sorunlarınla psikiyatri tedavisinin hiç ilgisi yok. Kendine saçma sapan bahaneler yaratıyorsun sadece. Sanki bütün paikiyatri ilaçları sadece karaciğerden atılıyor. Karaciğer hastalarını hiç düşünmemiş modern tıp. Hay allahYonlendirse de su an diğer sağlık sorunlarimi çözmeden psikiyatriye gitmeyeceğim.once bir su saglik sorunlarımı çözeyim, ameliyatlı durumum var, sırayla hepsine gideceğim.psikiyatriye gitmemek su an ben kaynaklı onunla hiçbir ilgisi yok
Bunlar tercih meselesi, istediğime giderim.bu terapist le nisan dan beri çalışıyorum.emek verdik her ikimiz de şimdi sıfırdan yeni biriyle neden başlıyım ki?Baksana psikiyatriye yönlendirmemiş diğerleri gibi. Herhalde o yüzden iyi. İşine gelen yorumlar yapmasa Pamuk kimseyi bu kadar övmez.
Bana kotu davranmayın demedim, mudur yardımcısının davranışlarına karşılık, benim egom yok kimseyle bir derdim olamaz.amacim sadece çoluk çocuğun rızkı.geldigim yerlerde hep bir oyun oynandığını da gördüm.Ben uzun zamandır okuyorum konularınızı, üye olmadan da önce o yüzden diğer üyelerin size neden kızdığını anlıyorum. Ama size bir sempati besliyor ve üzülüyorum halinize.
İnsanlardan çok şey bekliyorsunuz ve paranoyaksınız. Adam sizi işten çıkartacağını ima etmemiş, işi yoğunken gelmişsiniz evrak teslim etmeye gitmiş, tam göz göze gelmedi sanırım beni kovacak herkes ondan korkuyor kötü biri yok futbol konuşurlarken kaleciyi kovmak lazım dedi vs vs bunları siz uydurup inanıyorsunuz. Her hareketin ve lafın altında ima arıyorsunuz. Belki gerçekten kovmak istiyordu belki gerçekten kötü biri bunu bilemeyiz ama siz de bilmiyorsunuz yorumunuz öyle.
Sizin alanında iyi bir psikiyatristle görüşmeniz lazım seans ücretleri iyi bir doktorun 5000 lira civarı. Tahminen yeni mezun tecrübesiz bir psikoloğa gidiyorsunuz o size yardımcı olamaz. Umarım gerçekten kendinize çeki düzen verirsiniz.
Bir de şunu söylemek isterim ilk defa gördüğüm biri gelip bana “bana kötü davranma ben ekmek parası için buradayım” gibi bir şey söyleseydi onun normal olmadığını düşünür uzak dururdum.
Ankara’da terapi seansı alamazsın 549 liraya online ya da yüz yüze hiç bir şekilde alamazsın, 1 saatlik seans 4/5 bin liradan başlıyor.Araştırdım LinkedIn profili var ayrıca google da yorumlar var fotoğrafları var birebir de seans yapıyor ankarada.donanimli muhteşem biri
O zaman internetten arastir çeşitli psikologlar var o sitede ve fiyatlar da altta yazıyor.o sitede yarım saati 1000 lira olan terapist de var.ben memnunum.bir sorun yok terapistle ilgili.online seanslar uygunAnkara’da terapi seansı alamazsın 549 liraya online ya da yüz yüze hiç bir şekilde alamazsın, 1 saatlik seans 4/5 bin liradan başlıyor.
Valla bu konuda da yalancı çıkardınız beni etik bulmuyorum yoksa linki buraya koyardım bakarsınız, yarım saati 549 lira mk degil mi diye.549 liraya ben seans aliyorum yeni mezun bir psikologtan.site de 10 yillik falan bir site yeni degil yaniAnkara’da terapi seansı alamazsın 549 liraya online ya da yüz yüze hiç bir şekilde alamazsın, 1 saatlik seans 4/5 bin liradan başlıyor.
Siz bana nasıl böyle konuşabilirsin.aklim basim yerinde.neyse yazmayacağım ben.benim gittiğim psikologlar bile online teşhis koymuyorlar siz nasıl bir cüret bu ya.psikolojik sorun yasiyor olabilirim farkindayim ama aklı dengem yerindeAyrıca hiç mi eşin dostun yok, şu hallerini gören bir Allah’ın kulu yok mu, senin kendi kendine tedavi alman falan mümkün değil, senin vasi tayini ile yatırılman gerekiyor, ayrıca devletin kurumunu da işgal ediyorsun, tam bir patolojik vakasın göründüğü üzere, seninle muhatap olmak zorunda olanlara cidden üzülüyorum, en çok çocuğuna tabi, böyle böyle sağlıksız bireyler yetişiyor ve ilerde milletin başına bela oluyor.
O yüzden mi kaleciye söyledikleri şeyi bana söylediler diye ağlıyorsun iki gündür, hangi aklı başında insanın yapacağı iş bu?Siz bana nasıl böyle konuşabilirsin.aklim basim yerinde.neyse yazmayacağım ben.benim gittiğim psikologlar bile online teşhis koymuyorlar siz nasıl bir cüret bu ya.psikolojik sorun yasiyor olabilirim farkindayim ama aklı dengem yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?