Yeni calistigim yer

O yüzden mi kaleciye söyledikleri şeyi bana söylediler diye ağlıyorsun iki gündür, hangi aklı başında insanın yapacağı iş bu?
Bana soylendi o ve paranoya degil.yetkim de verilmedi.telefon numarami bile.almadilar.sadece o değil neyse konuşmayacağım, bir lafı bir tarzda söylersin laf başka yere gider, bir başka türlü söylersin fatkli anlaşılır.bu o tarzda bisiydi ve bana soylendi.zaten gelir gelmez yillik izine ayırdılar.git diyorlar zaten, hersey acik.ama ben psikiyatriye gidersem bu paranoya ile ilgili olmayacak

Bir düzelsin karacigerim.su an onunla uğraşıyorum.yaglanma var karacigerimde
Ölümcül hastalık gibi niye bahsediyorsun tr nin yarısında yağlanma var madem bu kadar takıyorsun kilo ver kiloluydun bildiğim kadarıyla ayrıca yağlanma ile kullandığın ilaçların ilgisi yok herşeyi dram yapma olayın bıktırdı artık

Allahım şu yazım noktalamayla devlette kadrolu çalışmak nedir! Yazık donanımlı pırıl pırıl gençlerimize...

Çünkü senin sağlıklı ve normal olmadığın çok net anlaşılıyor! Ay devletin kurumu seninle mi uğraşacak be, gelsin gitsin diyorlar işte

Karşımdaki komşu siroz olunca ve bana seninki gibi başladı deyince adam.nakil oldu ben korkuyorum

Çünkü senin sağlıklı ve normal olmadığın çok net anlaşılıyor! Ay devletin kurumu seninle mi uğraşacak be, gelsin gitsin diyorlar işte
Bence beni burada istemiyor ve geçici görev için beni önerecek.oyle bir elektrik aldım.sevmedi beni.ben de onu sevmedim bu arada

Az yağlı yersen karaciğerin de rahatlar, milleti darladığın yetmezmiş gibi iç organlarını bile darlıyorsun, kilo ver geçer.
Gerçi su da var ozel sektörde de yapamadım.hep bir kovacak mi korkusu vardı, isten de cikarildim özelde.ve korkuyorum düzenimin bozilmasindan

Evet uyum sorunlarim oldu hep oldu.ama burda adamla tanışmaya ilk gittiğimde bana bakmadığını gordum, hemen yillik izin ister misin falan dediler.2 hafta izin yazdım.falan.soguklardi.
Sence soğuk olmaları normal değil mi? Sen yeni tanıştığın herkesle çok sıcak ilişkiler mi kurarsın?

Gerçi su da var ozel sektörde de yapamadım.hep bir kovacak mi korkusu vardı, isten de cikarildim özelde.ve korkuyorum düzenimin bozilmasindan
Ay daha bakamayacagim bu konuya. Sen kpssye bir sekilde calismissin atanmissin ve tek hedefin de "salla basi al maasi" yapmakmis belli. Aman duzenin bozulmasin dogru...hak etmedigin bir parayla duzenini devam ettir sen.. o dedigim "kolay ise versinler beni" diye aglayan memur uye de sendin. Hak yiyorsun ama haberin yok..

Evet uyum sorunlarim oldu hep oldu.ama burda adamla tanışmaya ilk gittiğimde bana bakmadığını gordum, hemen yillik izin ister misin falan dediler.2 hafta izin yazdım.falan.soguklardi.
Adamın boynunuza atlayıp hoşşşşş geldinnnnn biz de yıllardır sizi bekliyorduk felan demesini mi beklediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…