- 20 Ocak 2021
- 2.492
- -309
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bana soylendi o ve paranoya degil.yetkim de verilmedi.telefon numarami bile.almadilar.sadece o değil neyse konuşmayacağım, bir lafı bir tarzda söylersin laf başka yere gider, bir başka türlü söylersin fatkli anlaşılır.bu o tarzda bisiydi ve bana soylendi.zaten gelir gelmez yillik izine ayırdılar.git diyorlar zaten, hersey acik.ama ben psikiyatriye gidersem bu paranoya ile ilgili olmayacakO yüzden mi kaleciye söyledikleri şeyi bana söylediler diye ağlıyorsun iki gündür, hangi aklı başında insanın yapacağı iş bu?
Ölümcül hastalık gibi niye bahsediyorsun tr nin yarısında yağlanma var madem bu kadar takıyorsun kilo ver kiloluydun bildiğim kadarıyla ayrıca yağlanma ile kullandığın ilaçların ilgisi yok herşeyi dram yapma olayın bıktırdı artıkBir düzelsin karacigerim.su an onunla uğraşıyorum.yaglanma var karacigerimde
Çünkü ucuzAraştırdım LinkedIn profili var ayrıca google da yorumlar var fotoğrafları var birebir de seans yapıyor ankarada.donanimli muhteşem biri
Allahım şu yazım noktalamayla devlette kadrolu çalışmak nedir! Yazık donanımlı pırıl pırıl gençlerimize...Ben kimseyle is haricinde konuşmak istemiyorum .Cok kotu olaylar gordum.sorusturma esnasında yalan soyleyenleri gordum.simdi dolayısıyla benim kimseyle kişisel iliski kurmak.gibi bir niyetim yok.yonetim zaten buna izin vermez.o insanlar da bana artık yaklaşamaz.ben biliyordum bunları yaşayabilme ihtimalimi.gene de cok acımasızca geldi.beni sepetleyecegini söylüyor.sadece ben de buraya isteyerek gelmedim dedim.bana da sürpriz oldu.anliyorum size sürpriz oldu ama.ben onlari daha görmeden önce il merkezi için tayin için uğraştım ve olmadi, evimi de merkeze kurdum.onlarla hiçbir ilgisi yoktu orayı istemememin sadece olay çocuğumun eğitimi sosyal olanaklar vs idi.ben anladim ki midur ve mudur yardımcısı beni sebepsiz ce istemiyor, ben de dedim ki ben de isteyerek gelmedim, benim de bir suçum yok.biraz empati yapsınlar istedim.mudurler maalesef oranın patronu sanıyor kendini ve eleman oraya gitmeden ve daha görmeden başlıyorlar sevmedim bunu demeye.Benim işverenin o mudur degil, bu insan ayrımcılığı.boyle hakkımda bir dedikodu duymuşsunuzdur ben bir insanım, benim de bir evladım var, insanların hayatları ile oynamak bu kadar kolay olmamalı.gozlerim doldu.en azından bir insanı önce bir tanımak.gerek.bir hosgeldin bile.dememek ne demekBilmiyorum, Allaha havale ediyorum.
Evet ucuz pahalı olana gidemem durumum yokÇünkü ucuz
Çünkü senin sağlıklı ve normal olmadığın çok net anlaşılıyor! Ay devletin kurumu seninle mi uğraşacak be, gelsin gitsin diyorlar işteBana soylendi o ve paranoya degil.yetkim de verilmedi.telefon numarami bile.almadilar.sadece o değil neyse konuşmayacağım, bir lafı bir tarzda söylersin laf başka yere gider, bir başka türlü söylersin fatkli anlaşılır.bu o tarzda bisiydi ve bana soylendi.zaten gelir gelmez yillik izine ayırdılar.git diyorlar zaten, hersey acik.ama ben psikiyatriye gidersem bu paranoya ile ilgili olmayacak
549 tl ye çekilir mi bu bence çekilmezBaksana psikiyatriye yönlendirmemiş diğerleri gibi. Herhalde o yüzden iyi. İşine gelen yorumlar yapmasa Pamuk kimseyi bu kadar övmez.
Karşımdaki komşu siroz olunca ve bana seninki gibi başladı deyince adam.nakil oldu ben korkuyorumÖlümcül hastalık gibi niye bahsediyorsun tr nin yarısında yağlanma var madem bu kadar takıyorsun kilo ver kiloluydun bildiğim kadarıyla ayrıca yağlanma ile kullandığın ilaçların ilgisi yok herşeyi dram yapma olayın bıktırdı artık
Bence beni burada istemiyor ve geçici görev için beni önerecek.oyle bir elektrik aldım.sevmedi beni.ben de onu sevmedim bu aradaÇünkü senin sağlıklı ve normal olmadığın çok net anlaşılıyor! Ay devletin kurumu seninle mi uğraşacak be, gelsin gitsin diyorlar işte
Gastroenteroloji ye gidecekmiş im ultrason da sorun olursa.bakacagim işte.karacigwr enzimler normal geldi amaAz yağlı yersen karaciğerin de rahatlar, milleti darladığın yetmezmiş gibi iç organlarını bile darlıyorsun, kilo ver geçer.
Doğru çünkü normal değilsin.Bence beni burada istemiyor ve geçici görev için beni önerecek.oyle bir elektrik aldım.sevmedi beni.ben de onu sevmedim bu arada
Gerçi su da var ozel sektörde de yapamadım.hep bir kovacak mi korkusu vardı, isten de cikarildim özelde.ve korkuyorum düzenimin bozilmasindanAz yağlı yersen karaciğerin de rahatlar, milleti darladığın yetmezmiş gibi iç organlarını bile darlıyorsun, kilo ver geçer.
Eee o zaman sorun kurum da değilmiş demek kiGerçi su da var ozel sektörde de yapamadım.hep bir kovacak mi korkusu vardı, isten de cikarildim özelde.ve korkuyorum düzenimin bozilmasindan
Evet uyum sorunlarim oldu hep oldu.ama burda adamla tanışmaya ilk gittiğimde bana bakmadığını gordum, hemen yillik izin ister misin falan dediler.2 hafta izin yazdım.falan.soguklardi.Eee o zaman sorun kurum da değilmiş demek ki
özel sektörün verilmiş sadakası varmış.Gerçi su da var ozel sektörde de yapamadım.hep bir kovacak mi korkusu vardı, isten de cikarildim özelde.ve korkuyorum düzenimin bozilmasindan
Orda zaten tahammül etmeden çekip geliyordum istifayı bakıyordum.babam başıma kaldın çalışacaksın dedi.oyle olunca çalışmak zorunda kaldimözel sektörün verilmiş sadakası varmış.
Sence soğuk olmaları normal değil mi? Sen yeni tanıştığın herkesle çok sıcak ilişkiler mi kurarsın?Evet uyum sorunlarim oldu hep oldu.ama burda adamla tanışmaya ilk gittiğimde bana bakmadığını gordum, hemen yillik izin ister misin falan dediler.2 hafta izin yazdım.falan.soguklardi.
Ay daha bakamayacagim bu konuya. Sen kpssye bir sekilde calismissin atanmissin ve tek hedefin de "salla basi al maasi" yapmakmis belli. Aman duzenin bozulmasin dogru...hak etmedigin bir parayla duzenini devam ettir sen.. o dedigim "kolay ise versinler beni" diye aglayan memur uye de sendin. Hak yiyorsun ama haberin yok..Gerçi su da var ozel sektörde de yapamadım.hep bir kovacak mi korkusu vardı, isten de cikarildim özelde.ve korkuyorum düzenimin bozilmasindan
Adamın boynunuza atlayıp hoşşşşş geldinnnnn biz de yıllardır sizi bekliyorduk felan demesini mi beklediniz?Evet uyum sorunlarim oldu hep oldu.ama burda adamla tanışmaya ilk gittiğimde bana bakmadığını gordum, hemen yillik izin ister misin falan dediler.2 hafta izin yazdım.falan.soguklardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?