Yeni calistigim yer

Özel sektörde müdür olup Ctrl+c'nin ne işe yaradığını bilmeyenler var

Hastaya kayıt açmayı bilmeyen, tetkik istemini doktora soran hatta hastaya seslenemediği için doktora çağırttıran sekreter de var

Geçici görev çıkartabiliyorlar bir müdürün sözüyle.korkum atılmak degil, cok şükür alnımın akıyla çalışıyorum ama yukarıya beni kötüleyip asıl gitmek istediğim yeri engellemeleri, garip geçici görevler ve izinlerin mde sikinti çıkarılabilir mi diye endişelerim var.yoksa şahsi olarak ben bu kişilerle ne arkadaşlık isterim ne kişisel iliski is dışında.ki bu burayı görmeden önce verdiğim bir karardı.diger kurumlardan arkadaşlık kurmaya çalışıyorum.ama kendi.kirumumdan su an ne kadar iyi olursa olsun kimseye güvenim yok.,Bugün iyi olurlar yarin kotu.yasadigim travmadan sonra kendi isyerimde kimseyle iyi olmak.istemiyorum.

Ya eski konuları da gördüm ancak hala anlamıyorum nasıl bir insansınız siz ki bu kadar mimli ve sorunlusunuz ? Çözemedim sizdeki sorunu. Yani çok konuşan terbiyesiz birisi misiniz nerde nasıl konuşacağını bilemeyen alıngan laf sokan kavgacı sorunlu yalancı bir insan mısınız da bunlar geliyor başınıza cidden merak ediyorum. Psikoloğa da gitmişsiniz artık siz de anlamışsınızdır hadi dürüstçe söyleyin ben şöyle şöyle bir insanım o yüzden böyle sorunlar yaşıyorum diye.

Hele bir durun bakalim bismillah dün 1 bugün 2.. siz herkesten kötülük gorecekmis gibi sarrtlanmayin. İnsanlara olumlu bir adım atmayı deneyin bakalım. Kimsenin hakkında bir sey demeyin, dedikodu yapmayın. İnsanlara tavir almayın. akışa bırakın.

Öz babasını kocasına dövdüren bir insan diyeyim sen anla
Ohh ellerine saglık dedigi kocası bunu boşayıp kapı önüne atınca ailesi çocuguna baktı ziyan olmasın ortalarda diye.
Düşün işte nasıl bir evlat, nasıl bir kadın :)

Üzülüyorum ya ben kendinden haberi yok çocuğu var, o çocuğa üzülüyorum. O da ileride ya farkına varir ya da normali bu sanip o çocukta böyle olur.

Herkes kötü olamaz,her yerde dışlanip kuyusu kazilamaz görmesi lazim kaç defa yazıldı bir otur düşün yok. Yardim alsa ama alırken dürüst olmalı

Ahh ben okuma yazma bilmeyen memur gördüm. ( Dayısı güneydoğuda milletvekili imiş, adamı İstanbul un göbeğine atm memuru olarak atamışlardı.)

Zaten üzüldüğüm tek kişi çocugu yoksa buna benzin dönüp yaksalar öyle bir sabır sınayıcı karakter.
Herkesle kavgalı.
Herkes onun kuyusunu kazıyor.
Herkes kötü, bir bu iyi.
Herkes ekmek derdinde degil, bir kendisi ekmek derdinde.
Önü arkası o kadar boş o kadar boş bir kadın ki.
O kadar boş bir hayatı ve boş bakışı var ki.
Hani bir insanın olumlu bir tarafı olmaz mı yeminle bu kadının yok.

Zaten üzüldüğüm tek kişi çocugu yoksa buna benzin dönüp yaksalar öyle bir sabır sınayıcı karakter.
Herkesle kavgalı.
Herkes onun kuyusunu kazıyor.
Herkes kötü bir bu iyi.
Herkes ekmek derdinde degil bir kendisi ekmek derdinde.
Önü arkası o kadar boş bir kadın ki.
O kadar boş bir hayatı ve boş bakışı var ki.
Hani bir insanın olumlu bir tarafı olmaz mı yeminle bu kadının yok.
Bu tip insanlar iftiracı olur
Vallahi adamı ipe götürür yanlış anlatımlarıyla
Ortada olmayan dramdan dram yaratan, ortada olmayan düşmandan düşman yaratan bir tip kendisi.
Kimse kendisine hoş geldin, beş gittin demek zorunda degilken nasıl demezler, kesin beni sevmiyorlar, dedikodumu ediyorlar diyerek insanlara olmadık iftiralar atabiliyor.
Bak böylesi kadınlar tehlilekidir.
Kendisine iş için yardım edip bana yazabilirsin diyen adamdan bile ima çıkaracaktı neredeyse.

Nereye gitmek istiyorsunuz? Daha yeni başlamadınız mı?

Ay inanmıyorum. Heer şey müstehak bu kadına. Baba dedin mi akan sular durur bende,absürt bir adam olmadığı sürece. Bir de hey şeyin üstüne çocuğuna sahip çıkmışlar. Başkası olsa kendin yaptın kendin boşandın kendin bak derdi. Bir de kalbimi kırıyorsunuz diyor.

O olaydan beridir gıcıgım buna ben.
Her şeyi ofsayt.
Aşırı itici bir tip.
İşyerindekiler de anlayıp itiyorlar zaten kendisini.
Yanına yaklaştırmıyor kimse zaten.
Yaklaştırılacak bir tip de degil.
Adamı ipe götürür böylesi.

Geçen gene bi konuda koca savunuculuğuna geçti ya can hıraş git gide katlanıyor uyuzluğum

Çocuğu huni ile yapan da bu muydu ya?

Biz burda bunun yeni atandığı zamanları da biliyoruz. İşi öğrenemiyorum, benim yerime başkası yapsın diye ağlıyordu. O zamandan bu zamana neler birikmiştir o kurumda pamuk hakkında düşünün.
Başkası yapsın ne demek ? Bir de bu insanlar memur akıl alır gibi değil. Ne güzelmiş ya en zekisi sensin gülüm aklınla bin yaşa :) Ne baba dövdürmesi ne müdür kavgaları ne işten kaytarmaları biter bu üyenin. Kk da gördüğüm bir kaç mimli üyeden biri kendisi. Kimisi deli gibi küçücük çocuğu kıskanır, kimisi kediye doğum günü için bilezik bozdurur, kimisi 50 lerinde erkeklere takıktır dayak yer döner yine de evlenir, kimisi süttürür durur kahvaltıya yumurtalıklarını pişirir, kimisi babasını kocasına dövdürür... Bazen oturup şükrediyorum bu insanlarla sadece burada karşılaştığım ve hayatımda böyle insanlar olmadığı için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…