cadu benim yerime yazmış, üşendim aynı şeyleri yazmaya, aynen katılıyorum
bunun için hangi seçeneği tikleyeceğim onu bilemedim? oky bir el at sevabına
İsmini hatırlayamadığım için özür dilerim ama bir üyemiz bana şöyle bir çözüm önermişti, ceza puanları birikmesin, polemik hakaret gibi cezalar sabit süreli olsun, atıyorum x ve y üye polemiğe girdiğinde ikisi de 2 gün banlı kalsın, hakaret küfür gibi durumlarda herkes kaç gün banlı kalacağını bilsin, misal hakaret 1 hafta banlı kalma sebebi olsun hepimiz kaç gün banlı kalacağımızı bilelim, böylece ben polemikten 5 gün ceza alırken sıfır ceza puanlı bir üye 1 gün banlı kalmaz, hepimiz eşit süre banlı kalırız.
çok kötü kaçtı hemde...umarım çabuk okur
forumun tadı kaçtı iyice
Eski sistem cok sert geliyor bana. Yeni sistem de cok yumusak. Konu disindan konular kayniyor. Ne onersem bilemedim. :26:
Konu disi icin: 5 uyari bir ban olabilir. Ornek bir kisi bir konuda bes kez konu disina cikmissa 5 uyari alip banlanabilir.
Banlar bir arkadasin onerdigi ve Mune'nin yazdigi gibi puanli degil de sureli olabilir. Boylece kimse eski baninin cezasini cekmez.
Eski sistem cok sert geliyor bana. Yeni sistem de cok yumusak. Konu disindan konular kayniyor. Ne onersem bilemedim. :26:
Konu disi icin: 5 uyari bir ban olabilir. Ornek bir kisi bir konuda bes kez konu disina cikmissa 5 uyari alip banlanabilir.
Banlar bir arkadasin onerdigi ve Mune'nin yazdigi gibi puanli degil de sureli olabilir. Boylece kimse eski baninin cezasini cekmez.
5 çok ya,3 yeter.
bence üç mesajda konu dışı yazan bi daha o konuya giremesin
2.şıkkı işaretledim.uzun süre oldu kk ya bakmayalı bu akşam siyaset bölümüne bir bakayım dedim şok oldum.seviye denen şeyin adı dahi kalmamış o yüzden eski ceza sistemi daha iyiydi.insanlar ceza alırım korkusuyla hakaret edemiyordu.
merhaba.. doğum yaptın mı kadesa? benim ki de soru. 11 ay hamile hamile dolaşacak halin yok yahayırlı olsun diyeyim dedim..
(bakın mesela. ben şu an gayet rahat bir şekilde konu dışı yazabiliyorum. halbuki bu kadar rahat olmamalıydım. banın nefesini ensemde hissetmeliydim.eski sistemi istiyoruz )
şu son durum hoşuna gittimi offiice. konular gitti,insanlar içlerindeki kızgnlıkları ortaya çıkardı. diyemedikleri lafları rahatça söylemeye başladı..
konuların özü yokoldu. polemikten geyikten tartışmadsn konuları anlayamıyoruz.. ben bile yazıyorum artık. serbestlik banada yaramadı. ne güzel tutardım kendimi. şimdi biri bana yazınca cevap vermeye başladım.
yani bu durumu istemiyoersan 2ci şıık derim ben.
hanım efendi çay isterler mi
Ne olacaksa bir an önce olsun .
Bir de Siyaset Topiğinde Sabit konuda belirtilen Yasalar Gereği Suç Sayılan Maddeler var .
Atatürk e ait işlenen suç kapsamına girenler , Türk milletine , T.C ne ve devlete , devletin şahıslarına ve organlarına hakaret ... kin ve nefrete tahrik ,aşağılama ....
Bu maddeler kapsamındaki cezalar ağırlaştırılmalı . Bu cezaların puanları kalıcı da kalmalı .
İsmini hatırlayamadığım için özür dilerim ama bir üyemiz bana şöyle bir çözüm önermişti, ceza puanları birikmesin, polemik hakaret gibi cezalar sabit süreli olsun, atıyorum x ve y üye polemiğe girdiğinde ikisi de 2 gün banlı kalsın, hakaret küfür gibi durumlarda herkes kaç gün banlı kalacağını bilsin, misal hakaret 1 hafta banlı kalma sebebi olsun hepimiz kaç gün banlı kalacağımızı bilelim, böylece ben polemikten 5 gün ceza alırken sıfır ceza puanlı bir üye 1 gün banlı kalmaz, hepimiz eşit süre banlı kalırız.
canım olay polemik değil. yani konuların konuluktan çıkması. konu dışı onlarca mesaj,konu dışı konuya girip tartışma ortamı yaratma ,polemik sayfaalrca tartışıldığında bak siyasetteki hareketli konulara şu an,konu konuluktan çıkmış çoğunda,işte bunlarda ceza olmalı bence..aslında siyaset topiklerine takılmayan biri olarak son durumdan çok da şikayetim yok okym. daha önce bir arkadaşın esprisine "hehehe" dediğim için yada biriyle 2-3 mesaj üst üste laf atışması yaşadığım için 1 hafta siteden şutlanan biri olarak polemiğe çok da karşı değilim (hakaret, küfür falan değil tabi kastettiğim). zaten aklına ne gelirse yazan tiplerle de hiçbirimizin işi yok, yazar yazar sıkılırlar cevap gelmezse. elbette bazı kurallar olsun, ama en ufak polemikte yada bir- iki küçük geyikte ban yemeyelim yaw
üstelik biçok kişi buna dikkat etmiyo
biri şikayet etse çoğu kişi zor durumda kalacak haberleri yok
o yüzden cezaları ağır olursa en azından suç kapsamına giren şeyler yazmazlar
kendi yararlarına olur
masaj seçeneği var mı cadum
ikinci seçeneği işaretledim, vatana millete hayırlı olsun efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?