Yeni ceza düzenlemesiyle ilgilii anket

Yeni ceza düzenlemesiyle ilgiliı anket

• bu ceza düzenlemesi devam mı etsin?

OY: 21 28,8%
  • eskisi gibi ,ama daha yumuşatılarak mı devam etsin?

OY: 52 71,2%

• Ankete Katılan
    73
bencede fazla katıydı,kimseye hakaret etmedim düşüncemi yazdım,1 hafta ban yedimönceki cezalardanmış demekki4 senede 5 kere ceza almışımdır:44:...

bencede fazla katıydı,kimseye hakaret etmedim düşüncemi yazdım,1 hafta ban yedimönceki cezalardanmış demekki4 senede 5 kere ceza almışımdır:44:...

Canım seninki iyiymiş yine ben hakaretetmem mesela ama polemiklerden aldaldım hep bir senede 5 kere almışımdır 2009 dan beri burdayım cezalarım son bir senede oldu biri vardı mesela kimse artık beni takip ediyordu girdiğim topiklerde aniden herhamgi bir yazdığıma cevap yazıyordu gelip bir süre sonra yine geliyordu filam onun yüzündem çok aldım oysa sadece cevap verdim işte şimdi aftan hepsi silinmiş galiba bem sadece siyasetten aldığımız silinecek sandım tertemiz sicilim var şu an. Ben yazana nasıl cevap vermiyim ama dimi.

Merhaba,
siteden çıkmıştım, yeni geldim ve ilk iş olarak kendimi bu bölüme attım zira yine laflar havalarda uçuşmuş, müdüre Mune'liği bir tarafa bırakarak yazacak olursam çok üzüldüm.
Özellikle bu bölümde her görüşün saygı görmesi, üslupların korunması için çaba sarf ettim ama ne yazık ki hadi bakalım herkes kendi üslubunun kontrolünü kendi elinde tutsun dediğimizde gelinen noktayı hiç hoş bulmadım.

çok inceleme yapılamıyor olabilir diye düşünüyüm canım,çok üye var çünki,bir pazar gecesi kadının biri konu açmıştı cevap falan yazıyorduk tabii editörle falan yok pazar gecesi kadın inanılmaz argoydu o nun tarzında cevap veren olmamıştı ona yinede polimikten ceza almıştık böyle olmamalı ,örneğin bir mesajdan iki üç şikayet olursa ceza olabilir..toplum düzenini bozmaktan..

hatırlar mısın okym, eskiden mod'lar vardı BDV de. belki yine onlardan birkaç tane olsa, geyik uzadığında ya da polemik işin içinden çıkılmaz hale geldiğinde gelip minik cımbızlarla uyarsalar :) belki bu şekilde bir derece kontrol edilebilir.. Yine aynı şey siyaset topiği için de geçerli, belki tarafsız birkaç kişi mod olsa orada da bu kadar kargaşa yaşanmaz.. mune de çok yıpranmaz, bütün yük üstünde olmaz en azından..

en çok bunu söylemek istiyorum ama hep giderim korkusuyla söyleyemiyordum hani insanlar bütün hınçlarıyla paragraf paragraf yazarlar, sen altına yaw he he dersin o duygu hiçbirşeye benzemiyor, duygulandım bak gözlerim yaşardı

açık , kapalı............................

yarı açık olsun mu

örneğin donanım haber sitesinin forumu bir çoğuda erkek,inanılmaz seviyeli bir kaç site daha var çok zevk alıyorsunuz girdiğinizde..
kk de neden karmaşa oluyor bilmiyorum..

bişey sorucam hayırsever biri yanıtlarsa sevinirim şimdi eski cezalarımız siliniyor mu sicilimiz tertemiz mi oluyor

örneğin donanım haber sitesinin forumu bir çoğuda erkek,inanılmaz seviyeli bir kaç site daha var çok zevk alıyorsunuz girdiğinizde..
kk de neden karmaşa oluyor bilmiyorum..

kocasına laf geçiremeyen siteye dalıyo sanırım cryptic cim

O yüzden derle ya , Kadını çok sıkma boğarsın çok salmaz bozarsın Bizde de o misal oldu .

Şu 1 haftada ciddi üslup değişiklikleri oldu konuları anlayamaz olduk geliyor oradan

' eee vajinamus'u sarma sararken zeytin yağını görünce yendim '

' Bu bölümü okursam adam olur muyum '

' sen bana şunu demiştin '

Hoop ne oluyor bizde de sürü pskolojisi olunca bizde de azıtıyoruz 35 'i geçenler kendini frenliye biliyor

bişey sorucam hayırsever biri yanıtlarsa sevinirim şimdi eski cezalarımız siliniyor mu sicilimiz tertemiz mi oluyor

evet kadişim, sildirebiliyorsun ya da benim yaptığım gibi parkuna hediye ediyorsun

Vay çiçeği burnunda anne de gelmiş...

O dediğini tam net bilmiyorum da sen bu siyaset topiğinde fazla takılma, sinirin bozulur falan Zeynep imiz sütsüz kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…