bencede fazla katıydı,kimseye hakaret etmedim düşüncemi yazdım,1 hafta ban yedimönceki cezalardanmış demekki 4 senede 5 kere ceza almışımdır:44:...
Canım seninki iyiymiş yine ben hakaretetmem mesela ama polemiklerden aldaldım hep bir senede 5 kere almışımdır 2009 dan beri burdayım cezalarım son bir senede oldu biri vardı mesela kimse artık beni takip ediyordu girdiğim topiklerde aniden herhamgi bir yazdığıma cevap yazıyordu gelip bir süre sonra yine geliyordu filam onun yüzündem çok aldım oysa sadece cevap verdim işte şimdi aftan hepsi silinmiş galiba bem sadece siyasetten aldığımız silinecek sandım tertemiz sicilim var şu an. Ben yazana nasıl cevap vermiyim ama dimi.
canım olay polemik değil. yani konuların konuluktan çıkması. konu dışı onlarca mesaj,konu dışı konuya girip tartışma ortamı yaratma ,polemik sayfaalrca tartışıldığında bak siyasetteki hareketli konulara şu an,konu konuluktan çıkmış çoğunda,işte bunlarda ceza olmalı bence..
1 2 geyikte ban olmasın ama sayfalarca geyik olunca konuyu açan ve okuyan rahatsız oluyor.
bdvye pek bakmadım bu ara. bu orada nasıl. ama oradada konu sahibini çok güç duruma düşürür bu. konu açmak istemez .
Üstelik siyaset topiklerinde (yaşanan 2 günü saymazsak ) üyeler üzerine polemikten çok , bu yasa kapsamı gereği olan maddelere uyulmadığından karşıt görüşle kavga çıkıyor .Yazan yazdığından ceza alırken , yazdığına tahrik olan da cevabından oluyordu .Yazan suç işleyen mesaj yazmış ama ilk mesajı diye ertesi gün forumda , cevap veren belki 1 hafta .
Bu durumda en azkoydu ya da yaw he he (ofisim seni asla unutmam ) dedi diye ceza almak kadar adaletsiz oluyordu .
açık , kapalı............................
örneğin donanım haber sitesinin forumu bir çoğuda erkek,inanılmaz seviyeli bir kaç site daha var çok zevk alıyorsunuz girdiğinizde..
kk de neden karmaşa oluyor bilmiyorum..
O yüzden derle ya , Kadını çok sıkma boğarsın çok salmaz bozarsınMerhaba,
siteden çıkmıştım, yeni geldim ve ilk iş olarak kendimi bu bölüme attım zira yine laflar havalarda uçuşmuş, müdüre Mune'liği bir tarafa bırakarak yazacak olursam çok üzüldüm.
Özellikle bu bölümde her görüşün saygı görmesi, üslupların korunması için çaba sarf ettim ama ne yazık ki hadi bakalım herkes kendi üslubunun kontrolünü kendi elinde tutsun dediğimizde gelinen noktayı hiç hoş bulmadım.
bişey sorucam hayırsever biri yanıtlarsa sevinirim şimdi eski cezalarımız siliniyor mu sicilimiz tertemiz mi oluyor
Evet kazen'e mesaj atıyorsun siliyor cezalarıbişey sorucam hayırsever biri yanıtlarsa sevinirim şimdi eski cezalarımız siliniyor mu sicilimiz tertemiz mi oluyor
yarı açık olsun mu
evet kadişim, sildirebiliyorsun ya da benim yaptığım gibi parkuna hediye ediyorsun
Eski ceza puanlarıma ben de razıyım..Ekşide bile böyle seviye yok.
canım aklıma pek çok seçenek geliyorda tepki almak istemediğimden yazmasam daha iyi olur güzelim..:)kocasına laf geçiremeyen siteye dalıyo sanırım cryptic cim
bişey sorucam hayırsever biri yanıtlarsa sevinirim şimdi eski cezalarımız siliniyor mu sicilimiz tertemiz mi oluyor
ne ka datlu bi sistemmiş bu nasıl sildiricez peki ofişcim?
Evet kazen'e mesaj atıyorsun siliyor cezaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?