ne ka datlu bi sistemmiş bu nasıl sildiricez peki ofişcim?
office,
editörlerin uyarı yapmasını istemiyoruz, sebep: Editörler yıpratılıyor, sen kimsin ki deniyor, bırak editörü, bir üye başka bir üyeyi yazım kurallarında kibarca uyardı diye işitmediği laf kalmıyor.
Yani editörlerin üstüne böyle bir misyon yükleyemeyiz, tersliyorlar, editörlere özelden sizi tersleyenler olursa hemen bana paslayın diyorum, ben yazışıyorum üyelerle, birşeyde diyecekse bana desin diye, işin tuhafı bu siteye üye olurken kurallar geliyor karşınıza, yani belli bu siyenin kuralları, ayrıca bazı kritik noktalarda uyarı topikleri de açtık ama hiçbiri okunmuyor, okunmadığı gibi de sitenin düzenini korumaya çalışanlar azarlanıyor.
Yani o dediğin olmaz.
Mesaj atamıyorsan ekliyor muşsun o dönüyormuş sana öyle demişti Muneyyaaa e mesaj atamaynalra ne yapacak:26:
Mesaj atamıyorsan ekliyor muşsun o dönüyormuş sana öyle demişti Mune
Bence bu sekilde seviye iyice dustu. Bazen verilen cezalari yadirgiyordum ama anlik polemiklerin tartismaya donusmesini engelliyormus cidden. Uslup ve seviye bu seyirde devam ederse ben ayrilirim. Tehdit olarak algilanmasin lutfen.
Bence bu sekilde seviye iyice dustu. Bazen verilen cezalari yadirgiyordum ama anlik polemiklerin tartismaya donusmesini engelliyormus cidden. Uslup ve seviye bu seyirde devam ederse ben ayrilirim. Tehdit olarak algilanmasin lutfen.
Vay çiçeği burnunda anne de gelmiş...
O dediğini tam net bilmiyorum da sen bu siyaset topiğinde fazla takılma, sinirin bozulur falan Zeynep imiz sütsüz kalmasın
kazene mesaj atıyorsun genel affa dahil oluyorsun kadişim
kadesa senin şu datlu lar ı niye hep üstüme alınıyom acaba ben
aman yok canımcım oraya yorum yazılacak durum kalmamış insanların içindeki canavarlar ortaya çıkmış.
yarın msj atayım kazene :)
alınabilirsin datlucum :)
Önceki yazdıklarıma bir ekleme daha yapayım ;
Zaten yeni sisteminin ilk kendi ile çelişmesi şu oldu .
Sebep : Çok şikayet geliyor , neden ceza aldım diye ? Sizi kendinize bırakalım istedik.
Sonuç : Daha çok ,kib , daha çok şikayet .
Çünkü kime ve neye göre hakaret kavramı devreye girdi şimdi .
Eskiden üslup bozan her mesaj ceza alırken şimdi sadece küfür ve hakaret .
Eeee dediğim gibi kime ve neye göre ?
Bana kalsa yeni sistemde polemik serbest adı altında yüzlerce hakaret edildi (siyaset başlığından bahsediyorum)
Bu sistemin güvenilirliğini eskisinden daha çok zedeler .
Şu üslup , hakaret , küfür vs... hiç ellenmemeliydi , dediğim gibi KK nın çizgi ve kalitesine eksi haneye bir tık oldu .
Konu dışı , geyik , karşılıklı alıntılı polemik / tartışma ... Bunları esnetmenin yolu , her şeyi yazından geçmemeli .Ki bu saydıklarımdaki kurallar rahatsız edici olabilir evet .
Aus cum küfürün ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Dün bir bayan alenen yazdı. Bunun sana bana göresi mi var .?Tamam hepimiz iyi aile çocuğuyuz ama küfrü nedir biliriz de : ) haşa ağzımıza yakışmaz o ayrı
Hakeret ise rencideden ziyade, alenen bir kişiyi yada zümreyi çirkin vasıflarla nitelendirmek. Bence ikisinin de kime göre neye göre sorusu sorulmayacak net çizgileri var. Polemikte ise karşındakine konuşarak derdini anlatma çabası var ki onlardan tamamen ayrı tutulmalı. özellikle siyaset bölümünde tarrtışmamak imkansız. bizler envai çeşit kanalda tartışma programı izleyen seviyeli insanlarız yahu37:), görmez miyiz tartışacağız diye ne hallere girmektedirler. Moderatörler ne zorluklarla programlarını devam ettirmektedirler.
Cezalarda artık site yönetcilierimizin kararlarına kalmıştır. adaletin kestiği parmak acımaz.
Önceki yazdıklarıma bir ekleme daha yapayım ;
Zaten yeni sisteminin ilk kendi ile çelişmesi şu oldu .
Sebep : Çok şikayet geliyor , neden ceza aldım diye ? Sizi kendinize bırakalım istedik.
Sonuç : Daha çok ,kib , daha çok şikayet .
Çünkü kime ve neye göre hakaret kavramı devreye girdi şimdi .
Eskiden üslup bozan her mesaj ceza alırken şimdi sadece küfür ve hakaret .
Eeee dediğim gibi kime ve neye göre ?
Bana kalsa yeni sistemde polemik serbest adı altında yüzlerce hakaret edildi (siyaset başlığından bahsediyorum)
Bu sistemin güvenilirliğini eskisinden daha çok zedeler .
Şu üslup , hakaret , küfür vs... hiç ellenmemeliydi , dediğim gibi KK nın çizgi ve kalitesine eksi haneye bir tık oldu .
Konu dışı , geyik , karşılıklı alıntılı polemik / tartışma ... Bunları esnetmenin yolu , her şeyi yazından geçmemeli .Ki bu saydıklarımdaki kurallar rahatsız edici olabilir evet .
Ben başlarda karşıydım bu kadar gevşekliğe ama en azından bi süre böyle olması güzel oldu, bazılarının iç yüzü çıktı ortaya. Benim gibi safları kandıran çok oluyor. En azından kim gerçekten dikkat ediyor birilerini incitmemeye, kim zoraki "kibar" biraz görmüş oldum, kendi adıma :)
Deylaytcım , takke düşsün kel görünsün diye şu okuduklarımız reva mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?