- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
olay sadece siyaset bölümü değilki. aynı dediklerim bdv için yada diğer bölümler içinde geçerli.ben sadece siyaset için açmadım bu konuyu. bütün forum için açtım. cezalar zaten her bir bölüm için kaldırıldı.
olay sadece siyaset bölümü değilki. aynı dediklerim bdv için yada diğer bölümler içinde geçerli.ben sadece siyaset için açmadım bu konuyu. bütün forum için açtım. cezalar zaten her bir bölüm için kaldırıldı.
sende gördün değilmi. sonunda kapandı konu.resmen dediğini yaşadık konuda.
sonuna kadar katlıyorum yazdıklarına.
benim anlatmak istediğimde bu. konu o 2 kişinin birbirini yenme ekarte etme savaşına dönüyor ,ve sayfalarca onların mesajlarını okuyoruz. arada yazanların mesajları kaynıyor. bununda sınırı olmalı.polemıkte ban olmaması ıyı ama; polemık ılerledıkce sayfalarca uzuyor maalesef
polemıgın de bır sınırı olmalımesela, 3 kere alıntı yapmak normal 4.5.6.7....bu boyle uzuyorsa konusu dısına cıkıyor
ve o kişiler sayfada ıkısı varmıscasına takılıyor
kısacası, bır konuda en fazla bir kişiye 2 veya 3 kere alıntılama, karsı tarafa lafını söyleyıp rahatlama fırsatı verılsın
onun dısında dırekt ban yesın
allahın hakkı 3 tür, 4. alıntıyı yapan ban yesınbenim anlatmak istediğimde bu. konu o 2 kişinin birbirini yenme ekarte etme savaşına dönüyor ,ve sayfalarca onların mesajlarını okuyoruz. arada yazanların mesajları kaynıyor. bununda sınırı olmalı.
o kadar belliki. amaç gelip konuyu mahvetmek. bazıları bunu sıkça yapmaya başladı. benim konum dahil.böyle konuları kapatmak için bunu yapacaklar belli oldu bu. buna engel olmaz lazım. ve bu kişilerin ceza alması şart.Görmez miyim bizzat yaşadım karşılıklı da konuştuk ama bir süreden sonra konuşamıyorsun zaten çünkü karşı tarafın geliş amacı saldırmak zaten konunun özüyle alakası yok direkt gelsinler toplanıp sabote etsinler konuyu sonra ne oluyor konu kapanıyor. Onu da geçtim millet neler dedi ya çatlayın patlayın, sandığa nasıl gömdük sizi ohh filan nedir yani bu mudur gerçekten sanki biz adaydık bize ne yani biz olanları söylüyoruz tercih onların bu konuşmalara rekabete nefrete ne gerek var?
bana rakkamlarla geliyorsun ha..allahın hakkı 3 tür, 4. alıntıyı yapan ban yesın
ben net bir insanımdır, her şey net olmalıbana rakkamlarla geliyorsun ha..
bana rakkamlarla geliyorsun ha..
3 te anlaşacağız gibi o zamanBana da 3 uyari yeter dediler dun .
3 te anlaşacağız gibi o zaman
burda ki bazı üyelerde nası bi kafa var anlamıyorum ya, neyle neyi karıştırıp içiyosunuz olum siz
yorumları hep aynı ve tuhaf valla, siyaset dışı haberlerin altınada aynı yorumları yazacaklar yakında, dümdüz haberin içeriğine bakmadan aynı şeyleri yazıyorlar
bence üçüncü bir şık olmalıydı, cezalar daha sert olmalı diye, kazeni diktatörlüğe davet ediyorum evet, bazıları diktatör sever
ama davetime bu mesajdan sonra gelsin litfen
ahada kazen bu mesajı görmeee
valla hiç sevmedim bu halini..yok yani kazene diktatör demedim, istediği zaman diktatör olabiliyor anlamında, yani demek istediğim o ki......
yanlız cezalar gevşedikten sonra yetişemiyorum ben buraya, birden herkesin gözdesi oldu sanırım
seviye falan kalmadı ki.. çok kötü oldu..Hiç bir zaman eski ceza sisteminden şikayet etmedim aldığım her ceza için haketmişimdir dedim.Ben sistemin eskisi gibi devam etmesinden yanayım.Herkes iyicene azıttı.Gerçekten kk da seviye düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?