Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yenı cıkan saçlarım :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Beni nasil buluyorsun

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ocak 2011
1.224
978
323
boyalarla yıprattıgım döktügüm saçlarımı 3 ay boyunca doktor tavsiyesi spreyle cıkmasına çaba harcadım. bir süredir sarımsak yagı ve ısırgan otu yagıda kullanıyorum ve gecende farkettım yenı saçlarım aralarda fırlıyo tabi hoş göruntu olmuyor ama cıktıgına cok şükürr

Son düzenleme:
maaşallah :) hangi spreymiş ben de öğrenebilir miyim.

forumda da adı cok gecıyo minoxil sprey. 6.aydan beri kullanıyorum. saçım cok seyrelmişti kelliğe dogru gidiyordu yani. kullanmaya başladım tepelerim saç diplerim doldu baya aralardada bir sürü var bu fotografını cektiklerimden daha kısa şekilde.

vaaaaaaaaay tebrikleeer :) insallah bizdede boyle olur:)cok sevindim hic degilse birimiz mutluyuz:)

ama cidden cok üzülüyordum kel kalıcam diye. cunki anneanem kel , ırsi olur bende kel kalıcam diye korkuodum. neyseki sprey düzeltti sacımı. kullandıgım yaglarda daha canlı gösteriyo baya toparladım ve boyadan uzagım şuan . uzasın artık sçlarım

Son düzenleme:

aa kardeşim de kullanıyor ondan. gerçekten tepesinde seyrelen saçlarını eskiye döndürdü. doğumdan sonra ben de kullanmak istiyorum ondan. gerçi siz benden gençsiniz, küçüksünüz hatta :)) bakalım benim saçları da toparlayacak mı...

bi yaş sınırlaması yok cıkartır herhalde

Son düzenleme:
bu arlar çok moralim bozuluyor benimde yeni farkettiğim bişi oldu nazar değdi saçlarıma çok üzgünüm
eskiden şu şekil olan saçlarım

şimdi azıcık kaldı sanki eski gürlüğü yok

minoksil spreyin resmini eklermisin canım bir de o kullandığın yağları ne şekilde kullandın bir anlatıver zahmet olmazsa

merhabaa...sacların hayırlı olsun..:)
minoksili sabah akşam 5 er paf kullandın dimi..birde hekim yanında takviye vitamin vs verdimi...?

merhabaa...sacların hayırlı olsun..:)
minoksili sabah akşam 5 er paf kullandın dimi..birde hekim yanında takviye vitamin vs verdimi...?

evet canım 5er defa sıktım bazen 6- 7 oldu her bölgelesine etki etsin diye. tabi cok fazla sıkmak dökülmeye neden oluyomuş abartmamak lazım. herhangi bir vitamin vermedi, kan testi yapmıştım hastanede kansızmıyım diye ama kanda sıkıntı cıkmadı sadece bu spreyi kullanmamı istedi

Sprey bu canım. yağlarıda çalıştıgım için ancak cumartesi akşamı kafama uyguluyorum diplere masaj yapa yapa, uçlarda yıprandığı için uçlarıda yaglıyorum , sarımsak yagı ve ısırgan otu yagını diplere, argan yagını uçlara sürüyorum. ilk yaptıgım anda farkettim böyle saçlarım ışıl ışıl oldu. normalde düzleştirici yaptıgımda saçlarım kupkuru görunur mat dururdu , ama yagları kullanıp sacımı güzelce yıkadıktan sonra düzleştiriciyi kullandım ve bütün gün yumuşacık ve ışıl ışıl kaldı

Kızlar bu spreyi ömür boyu kullanmanız gerektiğini biliyodursunuz umarım.. Bıraktığınız zaman saçlar daha fena dökülebiliyor.
Bende erkek tipi saç dökülmesi teşhisi koyuldu ve doktor bu spreyi önerdi sürekli kullanım istediğini söyledi. Şampuan falan verdi.Aldım hepsini.
İçime sinmeyen bişeyler vardı ve araştırdım. spreyi kullanmayı bırakanların saçları döküldüğünü öğrendim. İlaç bi ömür kullanım gerktiriyo. iyikide araştırmışım çnkü daha kötü dökülüyomuş saçlar kullanmadan geri iade ettim. aldığım şampuanda çok kimyasal içerikliydi onuda kullanmadım. Bazı doktorlar ilaç firmalarıyla anlaşmalı oluyo ve insan sağlığıyla oynayabiliyolar. Hakka giriyolar ama farkında değiller.

Kesinlikle bu durumu bende yaşadım sadece bir firmanın ürünlerini kullanarak 560 tl olan bir reçete yazmıştı saçım için gitmiştim yüzümde hiç sivilce olmamasına rağmen o firmanın yüz ürünlerini yazmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…