- 25 Ocak 2011
- 1.224
- 978
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
boyalarla yıprattıgım döktügüm saçlarımı 3 ay boyunca doktor tavsiyesi spreyle cıkmasına çaba harcadım. bir süredir sarımsak yagı ve ısırgan otu yagıda kullanıyorum ve gecende farkettım yenı saçlarım aralarda fırlıyotabi hoş göruntu olmuyor ama cıktıgına cok şükürr Eki Görüntüle 815179 Eki Görüntüle 815180 Eki Görüntüle 815181
maaşallah :) hangi spreymiş ben de öğrenebilir miyim.
vaaaaaaaaay tebrikleeer :) insallah bizdede boyle olur:)cok sevindim hic degilse birimiz mutluyuz:)
forumda da adı cok gecıyo minoxil sprey. 6.aydan beri kullanıyorum. saçım cok seyrelmişti kelliğe dogru gidiyordu yani. kullanmaya başladım tepelerim saç diplerim doldu bayaaralardada bir sürü var bu fotografını cektiklerimden daha kısa şekilde.
aa kardeşim de kullanıyor ondan. gerçekten tepesinde seyrelen saçlarını eskiye döndürdü. doğumdan sonra ben de kullanmak istiyorum ondan. gerçi siz benden gençsiniz, küçüksünüz hatta :)) bakalım benim saçları da toparlayacak mı...
forumda da adı cok gecıyo minoxil sprey. 6.aydan beri kullanıyorum. saçım cok seyrelmişti kelliğe dogru gidiyordu yani. kullanmaya başladım tepelerim saç diplerim doldu bayaaralardada bir sürü var bu fotografını cektiklerimden daha kısa şekilde.
merhabaa...sacların hayırlı olsun..:)
minoksili sabah akşam 5 er paf kullandın dimi..birde hekim yanında takviye vitamin vs verdimi...?
bu arlar çok moralim bozuluyor benimde yeni farkettiğim bişi oldu nazar değdi saçlarıma çok üzgünüm
eskiden şu şekil olan saçlarım
Eki Görüntüle 816051
şimdi azıcık kaldı sanki eski gürlüğü yok
minoksil spreyin resmini eklermisin canım bir de o kullandığın yağları ne şekilde kullandın bir anlatıver zahmet olmazsa
ama bu spreyi kullanıp bırakınca saç eskiden daha kötü dökülüyormuş
öyle birşey hiç duymadım canım , doktorumda öyle bir uyarıda bulunmadı. Ama varsada böyle bişey ögrenırım
Kızlar bu spreyi ömür boyu kullanmanız gerektiğini biliyodursunuz umarım.. Bıraktığınız zaman saçlar daha fena dökülebiliyor.
Bende erkek tipi saç dökülmesi teşhisi koyuldu ve doktor bu spreyi önerdi sürekli kullanım istediğini söyledi. Şampuan falan verdi.Aldım hepsini.
İçime sinmeyen bişeyler vardı ve araştırdım. spreyi kullanmayı bırakanların saçları döküldüğünü öğrendim. İlaç bi ömür kullanım gerktiriyo. iyikide araştırmışım çnkü daha kötü dökülüyomuş saçlar kullanmadan geri iade ettim. aldığım şampuanda çok kimyasal içerikliydi onuda kullanmadım. Bazı doktorlar ilaç firmalarıyla anlaşmalı oluyo ve insan sağlığıyla oynayabiliyolar. Hakka giriyolar ama farkında değiller.
Kesinlikle bu durumu bende yaşadım sadece bir firmanın ürünlerini kullanarak 560 tl olan bir reçete yazmıştı saçım için gitmiştim yüzümde hiç sivilce olmamasına rağmen o firmanın yüz ürünlerini yazmıştı.
Peki siz ne yapıyorsunuz saçınıza ?
Ben kendi haline bıraktım artık sadece ducray şampuan ve kapsül kullanıyorum birde folik asit ama faydası olmuyor ne yazık ki
.Keraste serum kullanmayı düşünüyorum.
boyalarla yıprattıgım döktügüm saçlarımı 3 ay boyunca doktor tavsiyesi spreyle cıkmasına çaba harcadım. bir süredir sarımsak yagı ve ısırgan otu yagıda kullanıyorum ve gecende farkettım yenı saçlarım aralarda fırlıyotabi hoş göruntu olmuyor ama cıktıgına cok şükürr Eki Görüntüle 815179 Eki Görüntüle 815180 Eki Görüntüle 815181
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?