Siz söyleyin o zaman , niye kocanız götürmeyecek. Sorununuzun çözümü basit aslında.Arkadaşlar aralık ayında bebeğim doğacak inşaallah.Benim sorunum ilkokul 2.sınıfa başlayacak oğlumu okula ben götürüyordum, öğle tatilinde yemek götürüyordum ve nihayet çıkışta ben alıyordum.Şimdi bebek doğunca ne yapacağımı bilemiyorum.Okul çok yakın fakat arada cadde var kendi gidemez.Öğlende harçlık veririm kantinden karnını doyurabilir.Sabah ve okul çıkışları çok sorun olacak.Bebeği bırakacak kimse yok.Karda kışta yanıma alsam üşür.En azından kış geçene kadar servise versem çok mu abes olur? Eşim servisin çok keyfi olacağını söylüyor fakat alternatif de sunmuyor.Sabah 10 gibi işe gittiği için bir saat önce kalkar ben götürürm demiyor mesela.Belki benim durumumda olan arkadaşlar varsa fikir verirler diye düşündüm.Şimdiden teşekkürler...
Açıkçası bana da en uygun servis gibi geldi çünkü eşimi tanıyorum kendi işi olduğu için rahattır her sabah bu disiplini sağlayamaz.Sizin de Allah yardımcınız olsun...Valla canım öncelikle hayırlı doğumlar olsun..sağlıkla kucağına al yavrunu.Benimde oğlum anasinifina başlıyacak ve 8aylık bebeğim var üstelik gurbetteyim kimse yok..ben mecbur servise vericem ama alışma evresinde napcam bende bilmiyorum..babanız götürebilir belki evet ama insanlık hali işi olur hasta olur vs.. bence yaza kadar servise ver zaten sonra miniginde ele avuca gelmiş olur havalarda ısınır beraber gider gelirsiniz...
Bizim cadde tam dört yol ve çok geniş.Ben bile zor geçiyorum mümkün değil tek olmazBen ana sinifina kendim gidiyodum... bir cadde vardi arada...
A
Açıkçası bana da en uygun servis gibi geldi çünkü eşimi tanıyorum kendi işi olduğu için rahattır her sabah bu disiplini sağlayamaz.Sizin de Allah yardımcınız olsun...
Esiniz goturebilir halbuki yada komsunuz yok mu ayni apartmanda mahalledeArkadaşlar aralık ayında bebeğim doğacak inşaallah.Benim sorunum ilkokul 2.sınıfa başlayacak oğbirliktwla ben götürüyordum, öğle tatilinde yemek götürüyordum ve nihayet çıkışta ben alıyordum.Şimdi bebek doğunca ne yapacağımı bilemiyorum.Okul çok yakın fakat arada cadde var kendi gidemez.Öğlende harçlık veririm kantinden karnını doyurabilir.Sabah ve okul çıkışları çok sorun olacak.Bebeği bırakacak kimse yok.Karda kışta yanıma alsam üşür.En azından kış geçene kadar servise versem çok mu abes olur? Eşim servisin çok keyfi olacağını söylüyor fakat alternatif de sunmuyor.Sabah 10 gibi işe gittiği için bir saat önce kalkar ben götürürm demiyor mesela.Belki benim durumumda olan arkadaşlar varsa fikir verirler diye düşündüm.Şimdiden teşekkürler...
Evet açıkçası tüm sorumluluk bende olunca panik yaptım yetişemem diye.Tek çocuk farklı oluyordu acaba ben mi abartıyorum diye düşündüm biran gelen yorumlara bakınca rahatladım teşekkürler...İş kendi işiyse, çocuk da kendi çocuğu.. yok öyle tüm sorumluluğu anneye devretmek. Sonuçta eşinizin huyunu tabiki siz iyi biliyorsunuz fakat değiştirmeye çalışın lütfen, saat 8-9'da kalkmak büyük bir fedakarlık da değil neticede, çocuk için gerekirse 6da kalkmalı.. Kusura bakmayın niyeyse asabiyet yaptım birden:)
Eşiniz servise vermek istemiyorsa,kendisi getirip götürsün,annem kardeşime hamile olduğu dönemde babam beni okula götürüyordu ve alıyordu eşinizin yardımcı olması gerek size.Arkadaşlar aralık ayında bebeğim doğacak inşaallah.Benim sorunum ilkokul 2.sınıfa başlayacak oğlumu okula ben götürüyordum, öğle tatilinde yemek götürüyordum ve nihayet çıkışta ben alıyordum.Şimdi bebek doğunca ne yapacağımı bilemiyorum.Okul çok yakın fakat arada cadde var kendi gidemez.Öğlende harçlık veririm kantinden karnını doyurabilir.Sabah ve okul çıkışları çok sorun olacak.Bebeği bırakacak kimse yok.Karda kışta yanıma alsam üşür.En azından kış geçene kadar servise versem çok mu abes olur? Eşim servisin çok keyfi olacağını söylüyor fakat alternatif de sunmuyor.Sabah 10 gibi işe gittiği için bir saat önce kalkar ben götürürm demiyor mesela.Belki benim durumumda olan arkadaşlar varsa fikir verirler diye düşündüm.Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlarımın sabah eşleri bırakıyor çocuklarını.Neticede herkes iş telaşında oluyor birde bizimle oyalansınlar istemem.Neticede birkaç gün olsa zaten idare ediyorduk birbirimizi.Oğlum da duygusal bir çocuk kardeşi gelince başkalarına emanet etmemi yanlış algılayabilir.Servise heves ediyordu arkadaşları var diye o yüzden aklıma bu geldiEsiniz goturebilir halbuki yada komsunuz yok mu ayni apartmanda mahallede
goturup getirebelicek bn ortaokuldayken bir
kizi annesi bana birakmisti okula giderkn onu cagriyordum oyle gidiyorduk cikistada birlikte geliyorduk boyle tanidiginiz birisi olsa cok iyi olurmus
Birkaç veli böyle yaptı fakat başaramadılar çünkü bebek neticede kusabiliyor, emmek istiyor vs.Onları da görünce tecrübe kazanmış oldum.bebeğiniz 10 dakika evde yalnız kalsa. yani uyku saatlerini ona göre ayarlasanız.
yada inşallah uslu bir bebek olurda koyduğunuz yerde ağlamaz. ama eşinizi sabahları mutlaka kaldırın hem bu onda sorumluluk bilincini de geliştirir nihayetinde siz anneyseniz o da bir baba.
Ozaman servise verin esiniz hayir diyince bende boyke dusundum yine hayir derse okullar acildimi illaki goturecektirArkadaşlarımın sabah eşleri bırakıyor çocuklarını.Neticede herkes iş telaşında oluyor birde bizimle oyalansınlar istemem.Neticede birkaç gün olsa zaten idare ediyorduk birbirimizi.Oğlum da duygusal bir çocuk kardeşi gelince başkalarına emanet etmemi yanlış algılayabilir.Servise heves ediyordu arkadaşları var diye o yüzden aklıma bu geldi
Evet haklısınız ben de aynı düşüncedeyim bebeklerin eve tıkılması hoş değil.Benim problemim zaman.Yani aylar boyunca bebeği giydir, çocuğu giydir, kendim giyineyim ki türbanlı bir bayanım vakit alıyor, apartman müsait değil balkondaki çocuk arabasını sokağa taşı dön eve bebeği al...Ay yazarken bile fenalık bastı bir de bunun okul çıkışı var.Birkaç günlük olay değil ki bu.Hastalığı var, uykusuzluğu var...Çok mu derin düşünüyorum bilmem.Oğlum bebekken her yere çarşıya, pazara, fatura yatırmaya bebek arabasıyla yetişirdim.Şimdi olay değişti alışık olmadığım bir durumbebeginizi bebek arabasina koyuo butun islerinizi yapabilirsiniz
bende kisin dogurdum cocugumu
burasi Almanya buz gibi oluyor kisin
dogugu andan beri hic aman cikmayim disari demedim
hatta cikmais gerek temiz hava iicn cok saglikli
arada esinizde oglunuzu okula getirir götürü tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?