yeni çocuk yeni düzen...

Madem eşin sabah gec gidiyor ise ya bebege bakacak sen büyüğü okula götüreceksin ya oğlanı o götürecek. Yom öyle on dönüm bostan yan gel yat osman.... annelik babalik sorumluluk isteyen şeyler.

senin değil eşinin işi bu ni zahmet kendi yapdığı çocuk için uykusundan fedakarlık etsin. Bu nasıl sorumsuzluk .

Okadar kçk bebek evde yanlız bırakılmaz. Aksi olur uyanır ağlar katılır kalır çocuk. Eşi kalksın bizahmet.

Açık konuşacağım. Eşiniz servise ikna edilmeli. Aksi takdirde sırf sesiniz kesilsin diye tamam ben götürürüm deyip aralık ayı geldiğinde sözünü tutmayacak gibi duruyor. Anlattıklarınızdan tembel ve sorumsuz bir koca çıkıyor çünkü. Servise yazdırmayı basaramazsanız da mecburen kendiniz gotureceksiniz ki o da şu an gözünüzde gereksiz yere büyüyor bence. Türbanlı olabilirsiniz uzun bir pardesü ve pratik bir baş örtme yöntemi işinizi kolaylaştırır. 2. sınıfa giden çocuk üstünü kendisi giymeyi ogrenirse bunu zevkle yapar. Size son rötuşları yapmak kalır. Gelelim minige. Neden onu da giydirmekle uğraşıyorsunuz ki zaten üzerinde giysi olacaktır bir kat battaniye bir kat örtü yeterli olmaz mı? Zaten bebek arabanız varmış üstü de korumalıdır büyük ihtimalle. Biliyorum probleminizi çözmüyor tüm bunlar o yüzden servis için savaşın diyorum eşiniz nuh der peygamber demezse b planı olarak kullanabilirsiniz belki.

Bence esinizi ikna edin
Siz anneyseniz o da baba
Neden sadece siz aliyorsunuz sorumlulugu
Bir kere yaptigi hem ayip hem gunah
Insan evladi icin biraz erken kalkar
Madem ikinci cocukta sorumlulugu paylasmayacakti bunu belirtseydi sizde ona gore belki ertelerdiniz oglunuz daha buyuyunce yapardiniz
Zaten sorun su ikinci cocukta nasil baslarsa oyle gider yillarca tek ugrasan siz olmak istemiyorsaniz esinizi dahil edin iki sikayet edecek sonra alisacaj

Son padişah sultan Vahdettindi. Esınız değil.lütfen esınız O kıymetli poposunu kaldırıp cocuğu servise götürsün.

esasında eşim sorumsuz bir insan değildir fakat konu uyku olunca ne yazıkki çocukluğundan beri böyle kolay ayılamıyor.evet belki ben de durumu gözümde büyütüyor olabilirim.yaşayıp görücez sanırım hep birlikte:)

valla ben de aynen böyle düşündüm çünkü bu durumda sanki yapacak başka bir şey yok gibi.

eşine ya sen getirip götüreceksin yada servise vereceksin diyeceksin.başka seçenek sunma
evet aynen böyle söylersem doğal olarak servisi kabul etmeye mecbur kalmış olur teşekkürler

Madem eşin sabah gec gidiyor ise ya bebege bakacak sen büyüğü okula götüreceksin ya oğlanı o götürecek. Yom öyle on dönüm bostan yan gel yat osman.... annelik babalik sorumluluk isteyen şeyler.

Son padişah sultan Vahdettindi. Esınız değil.lütfen esınız O kıymetli poposunu kaldırıp cocuğu servise götürsün.

aslında eşime kalkması yönünde kızamıyorum çünkü elinde olan bir durum olmadığını biliyorum.hatta uyanamamasıyla ilgili çok komik hikayeleri var.ben sadece servisin keyfi olduğunu düşünmesine takıldım.burada da birkaç arkadaş benzer şeyler söylemiş.acaba ben mi çok ince düşünüyorum diye tereddütte kaldım.yinede servis hala daha mantıklı geliyor bana.

evet aynen böyle söylersem doğal olarak servisi kabul etmeye mecbur kalmış olur teşekkürler
Pazartesi 1. Sınıflar okula başlayacak,bir hafta sonrada sizin çocuğunuz başlar,okullar zaten açık okulunuzun anlaşmalı servisi vardır gidip servisle konuşup kayıt ettirin sonra kontenjan dolmasın.

Pazartesi 1. Sınıflar okula başlayacak,bir hafta sonrada sizin çocuğunuz başlar,okullar zaten açık okulunuzun anlaşmalı servisi vardır gidip servisle konuşup kayıt ettirin sonra kontenjan dolmasın.
evet bunu düşünmedim bir de kontenjan işi var tabi neredeyse on tane servis var ama geçen sene hepsi doluydu görüyordum.en iyisi gidip konuşayım hem fiyat falan da alırım sonrası Allah kerim...teşekkürler

Canim konu sahibunjn bebegi yenidogan oldugu ifin zorlu olabilir ancak benim kizim okula basladihinda bebegim hemen hemen sizinkisiyle ayniydu
Artik ele avica gelmis uyku saatlerinide ayarlarsanjz bebeginiz cok keyiflie sizinle okula gidip gelicektir.
Cok bozuk havlarda bebek atabasinin naylonunu orttum islanmadi usumedide okula gidip gelene kadar buyudu kuzum

Canim tam kisin ortasinda dogucak bebegin bir servise vermek en mamtiklisi diye dusunuyorum zaten yari yil tatili derken yarim donem o sekilde gider
3.sinifa gecince bebis kocaman olucak oda keyifle sizinle gelir

Bu yil kizim sabahci olucak oglumu babaya birakicam
alisik zaten bakmaya babalara arada bu sorimlulugu vermeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…