yeni çocuk yeni düzen...

ben hatırlıyorum 1 sınıftım ve okulun 3.gününden başlayarak
15 dakkalık yolu kendim gidip geliyordum..

e
evet zaten bebek biraz büyüse her şey kendiliğinden düzene girer.yenidoğan olunca ne uyku düzeni oluyor ne de emme saati.oğlum bebekken bazen yarım saatte emerdi çenesi yorulur dinlenir yine başlardı.anlatmak istediğim tam olarak bu yani.yoksa bebekle her yere gidilir okula da yetişilir fakat biraz büyüyünce.genelde tüm veliler de böyle yaptı demekki normali bu

Canım çok sağol cevap verdiğin için ama okulla evimizin arası arabayla bile 10-15dakika yani bebek olmasa bile yurunmez kesinlikle....

anneni çağır diyenler olmuş, komşunun çocuğunu ayarla diyenler olmuş
evde saat 10da işe giden ve kendi işini yapan bir babacık var.
bebek kusarmış, kusarsa temizleyecek, ne var bunda?
emmek isterse sağılmış süt verecek ya da oyalayacak.
ya da bir zahmet kalkıp oğlunu okula bırakacak.
servise neden karşıymış onu da anlamadım. servise verilse bile evin babası dururken, emzikli kadın aşağı inmez.
bu kadar şımartmayın bu babaları
benim eşim alt da değiştirir, gece de sallar, kusmuk da temizler
hayat müşterek değil mi? yoksa bazı evliliklerde mi müşterek?

Tum mesajlari okumadim ama sunu soyleyebilirim. Benim kucuk oglum dogdugunda buyuk oglum 1.sinifa baslamisti. Okul yakindi, normal bir yuruyusle 5-6 dk falan. Ama pek islek olmasa da bir cadde gececegi ve tum cocuklar gibi annesiyle okula gitmenin onun icin onemini bildigimden ufakligi sardim sarmaladim,arabasinin da ruzgarligini orttum, hergun goturdum getirdim buyugu. Ustelik annem de halam da yakinimdaydi. Ama ne gerek var, velevki kimse yok yakinimda, ne yapacaktim. Pazara da, alisverise de, attim bebek arabasina ufakligi, buyuk de yanimda beraber gittik. EvvelAllah hic de hasta etmedim. Rahat ol, sakin bebegini evde yalniz birakma, konu komsuya da minnet etmene gerek yok, biraz cesaretle her isin altindan kalkarsin

Sogr
Canim dusuncelerine katiliyorim
babalarda bir yerden tutmali
bende oglumu ufakken daha birakmaya basladim esim 5 te ise gider 6 ay sade anne sutu aldi sutumi sagdim biraktim
Kizimin tum etkinlikleeine katildim
hatta bazen kafa dagiymak icin bir pazar carsi gittigim de oluyor
Zorunluluk disinda bile annenin bazen coxuksuz birseyler yapmaaya ihtuyaci olabiliyor
evde baba varken baskasindan istemek tabi isime gelmiyor

Ama dogdugu ayda cok onemli.aralik ta digup direk kis sogun mi cikti

işte ben tamamen sizinle aynı durumdayım.bugün oğluma biraz açıklayayım dedim servis için geçen sene yalvaran çocuk boynunu büktü okula artık gelmeyecek misin diye offf çok zormuş kimsenin gönlünü yapamadım.sanırım eşimle ciddi ciddi konuşup ortak idare etmemiz gerektiğini söylemem gerek.bebek biraz büyüyünceye kadar sabahları on dakika da olsa gözkulak olması gerekecek başka çare yok gibi.

Merak etme,hele o gun gelsin,hersey hal yoluna koyulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…