yeni çocuk yeni düzen...

Ben daha okula bile gitmezken evden yuruyerek is yerimize gidiyodum, cadde de geciyodum. 2. Sinifa giden bir cocugun rahatca gecmesi lazim. Trafik kurallarini ogretin kafi. Anneye muhtac degil bu is icin

Eşine şöyle diyerek çözmelisin
Babamın evinden getirmediğim,bilip isteyerek yaptığımız evladımızı
Bilip isteyerek yaptığımız şu an karnımda olan yakın zamanda doğacak olan diğer evladımızı daha bebekken karda kışa üşütmemek için okula götürüp getiremiyorum
Sabah kalk ve götür

Canım bebişin olacağı için başka alternatifin yok gibi.. Vermezsen bu sefer de bebişini üşütürsün..

öncelikle inşallah sağsağlim doğumunu yaşa ..ve ilk kuzunu servise ver hem sen rahat et hemde çocuğun daha sosyal olsun servisler ayrı bir eğlence çünkü çocuklar için benim kızım çok keyif alıyor mesela servisle gidip gelmekten hergün bi dolu şey anlatıyor serviste yaşadığı.

şiddetle katılıyorum!

Haklısınız ben de çocukken servisle giderdim çok zevkliydi.İyi dilekleriniz için teşekkürler

Eşim genelde işe geç gidiyor fakat bazen gece de iş uzuyor o yüzden sabah kaçta kalkacağı genellikle değişken ama 10 dan önce çıkmaz evden.Açıkçası uykusu da çok ağır ne bebeği emanet edebilirim ne de zamanında okula yetişebilirler.İlk aylar bulantılarım varken bir kaç sabah baba oğul gittiler okula ikinci derse anca yetiştiler

valla annen sana yardıma gelsın annen uzakmı bu boyle olmaz

Ben daha okula bile gitmezken evden yuruyerek is yerimize gidiyodum, cadde de geciyodum. 2. Sinifa giden bir cocugun rahatca gecmesi lazim. Trafik kurallarini ogretin kafi. Anneye muhtac degil bu is icin
Haklısınız ama burada kimse çocuğunu o caddeye bırakmaya cesaret edemiyor çünkü kocaman bir dört yol ve otobüs duraklarıyla dolu.Ben bile üç defada caddeyi geçebiliyorum.Mümkün değil yani.

valla annen sana yardıma gelsın annen uzakmı bu boyle olmaz
Evet uzakta başka bir şehirde ve 70 yaşında.Maalesef genelde her işimi kendim görüyorum.Bu durumu da o yüzden organize etmeye çalışıyorum

Esinizin goturmesi gerekir. Ayrixa bebeginizi 10 dk bile olsa yalniz birakmamalisiniz. Esiniz goturmuyorsa servisle.gonderin. Esinize sadece bu iki secenegi sunmalisiniz.

Haklısınız ama burada kimse çocuğunu o caddeye bırakmaya cesaret edemiyor çünkü kocaman bir dört yol ve otobüs duraklarıyla dolu.Ben bile üç defada caddeyi geçebiliyorum.Mümkün değil yani.
Anladim, o zaman esinize iki secenek sunun, ya kendisi gotursun ya servisi kabul etsin derim ben

Yanlis anlamayimda hollandada kar kis yagmur demeden anneler aliyorlar bebekleriyle cocuklarini okula birakiyorlar hemde 15 dakika yuruyorlar bazen daha uzun. Siz neden yapamiyasiniz ki?

Yorumlari okunca inanamadim dogrusu birisi yeni dogmus bebegi evde yanliz birak der digei 7 yasindaki cocugu yolu gret kendi gecsin der.Turkiye trafiginde olucak ismi. Benim 3 oglum var bunlardan birini yapsam cocuklarimi elimden alirlardi herhalde. Evdeki kazalardan bir haberiz. Ben Amerikada yasiyorm bundan 9 yil once amerikaya ilk geldigimde au pairdim bakicilik ogrencilik gibi bir sey oluyor. Kaldigim yerin kisi soguk karli gecerdi 3 ufak oglan baktim bazen -arkadaslarinin cocuklarini da okula birakirdim. Arabayla okula yakin bir yere gidip 5 cocugu indirip cunku park yeri herzaman olmazdi. Ikisini okula birakip 3 cocugu alip arabaya donerdim.

Yapacaginiz olay cok belli bebebgi sabah kocanizin yanina birakacasiniz uyasa bile bebegin sesine mutlaka uyanir.
Eger arabaniz varsa cocuk arabasini bagaja atin asagiya indirip cikmazsiniz ya da kanguryla idare edeceksiniz.

Lutfen cocuklariniz yanliz birakmiyin soguktan hasta olmalari baslarina kotu bir sey gelmesinden iyidir.

ikinci bebeginizi hayirla kucaginiza alirsiniz insaALLAH...
diger cocugunuzun okul sorunu,siz yeni bebekle her sabah dogal olarak cikamayacaginiza göre egerki esinizinde bu konuda fazla yardimi dokunamayacaksa en dogru cözüm en azindan bebeginiz biraz gelisene kadar cogunuzu servise meniz bence.

Eşiniz kalkacak ya bebeğe bakacak siz götüreceksiniz ya da kendi paşa paşa götürecek. Bu kadar net.

eşine ya sen getirip götüreceksin yada servise vereceksin diyeceksin.başka seçenek sunma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…