Doğuma Hazırlık Yeni doan iin ampuan, Vcut Sabunu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben oğluşuma nivea nın bebkler için saç ve vücut şampuanını var vücuduna onu kullanıyorum saçlarına da dalin kullanıyorum...çok memnunum

ya tabi canım her seferinde krem olmaz bence sonuçta o kadar hassas cilde her dakika krem sürmek olacağı yoksa bile pişik yapmış işte yazık nasılda canları yanıyor pişik olunca.2-3 günde bir iyidir zaten arada havalandırmamız gerekecek sürekli bez içinde havasız kalması da pişiğe neden olur..

chicconun setini aldım taşıma çantası içinde pudra-pişik kremi-sabun-şampuan-ıslak mendil-50 faktörlü koruyucu güneş kremi. var. çantası çok güzel.herzaman kullanabilirsiniz.içinde biberon gözü falanda var.spor. kampanyadaydı.54tl ye aldım.

kızlar ben kendime her üründe sebamed kullnıyorum,bebeğime de sabemed alıcam inşallah.johnson's baby bana alerji yaptı . sebamedden başka kullanmayı düşünmüyorum.

yenidoğanda ennnnnn sağlıklısı sebamed ürünleri !!! Diğerleri 2 aylıktan sonra kullanılabilirmiş ama, ilk etapta sebamedden şaşmayın derim!

bende fikir değiştirdim sebamed almaya karar verdim vardır bir bildiği bukadar hatunun yaaww opuyorumnanaktan
peki sebamedler sadece saç içinmi yoksa hem saç hem vücut şampuanımı yada vucüt şampuanı ayrımı

kızlar ben chicconun setini aldım.canta hediyeli cevremde bir cok kişi bunu önerdi.sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah.

kaydirigubbakcemile3 çok hoşsun kaydirigubbakcemile3
hem saç hem vücut için, aynı zamanda losyonu da mükemmel kokuyor tavsiye ederim. yerimseniben

aslında diğerlerine göre baya pahalı ama ben mustelanın ürünlerini aldım. yeni doğum yapan arkadaşlarımın hepsi onu kullandı cunku ve cok memnun kaldılar. şampuanı hem saç hem vücut için yenidoğan konak önleyici köpük. onlar bitince daha hesaplı bişeye geçerim , yenidoğanlıktanda çıkmış olur bebiş..

bende cihicco set almıştım hamileyken oonu kullanıyoruz hala
memnunumda özellikle pişik kreminden ama bittiklerinde
nivea veya jonson düşünüyorum ama cihicco bulabilirsem
yine onu alırım

ben de sabamed in tüm setini aldım kızım için ve kullanıyorum çok memnunum bir site önerdi arkadaşım ve hemen hemen her ürünü 8-9 TL daha ucuz aldım tavsiye ederim tüm ürünlerini.
arzu edene özelden yazarsa site adresini de gönderirim

tüm bebişini bekleyenlere kolay doğumlar diliyorummmbuyrunnnnnnnnn
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhh:Saruboceq:

kızlar çocuk doktorumuz dalinlin çocuklara alerji yapabildiğini söyledi bende sebamed kullanıyorum saçları için şampuan vucudu içinde sabunu kullanıyorum doktorumuz vucuda jel kullandığınız zaman çabuk durulanmıyor tende kalıyor buda alerji yapabiliyor dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…