Doğuma Hazırlık Yeni doan iin ampuan, Vcut Sabunu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bana özelden atarmısın siteyi bebiş için gereksiz hassaslık yapıyo dediler yaptımı yapmadıysa bende alam.chicco düşünmüştüm ben

ablam küçükken yeğenime sebamed kullanmıştı ilk 1-2 yıl,yakın bir arkadaşım da bebeğine sebamed kullndı 5-6 ay ama sonra ya bu bebek gibi kokmuyor deyip johnson aldı=))

ama ikisinin de doktorunun söylediği şey kesinlikle ıslak mendil kullanmayın,poposunu ıslak pamukla silin ,suyla yıkayın ve pişik kremi olarak sadece bepanthene kullanın.ıslak mendili ancak dışarı çıkınca falan kullanın

bana özelden atarmısın siteyi bebiş için gereksiz hassaslık yapıyo dediler yaptımı yapmadıysa bende alam.chicco düşünmüştüm ben

canım 1 aydır kullanıyorum çok memnunum konak isilik falan hiçbişey olmadı çok şükür bebeğimde.çok kişinin bu sıcakta isilik oldu bebekleri.atayım özelden adresi yinede tercih senin tabikide

arkadaşlar şimdi 4 yaşında olan oğluma doğumdan itibaren johnson kullanmıştık ancak, zaten alerjik bir bünyede olan oğlumda 4-5 . ayda yanakda dermatitler oluştu, sebamed e geçtik rahatladı, aslında drum mustela önerdi ama o zaman için bulamamıştım. sonra bir yurtdışı seyatimde bulunca hem hamile görümceme hem oğluma aldım mustela saç ve vücut şampuanından, o kadar müthiş ki şiddetle tavsiye edilir. üstelik 400ml ve 750ml lik ambalajda satıldığından aslında pahalı gözükse de sebamedden ucuza geliyor, 400 mli si 30-40 tl arası gibi Türk,ye'de ben 750'liği 1 yılı geçti bitiremedim. şimdi de hamileyim ve yeni bebişime de inşallah mustelayı kullanacam:) bu arada tr de eczanelerde satılıyor arkadaşlar, fiyat yurt dışına-fransa- göre 2 kat daha pahalı ama.

Son düzenleme:
önceki sayfaları okumadım,yazıldı mı bilmiyorum ama johnsons'ın kanserojen olduğunu ve bazı yerlerde yasaklandığını okumuştum.Ben dahil birçok arkadaşım kullanmayı bıraktık,belki doğru değil ama insanın içine bir kere kurt düşüyor işte.Mustela'nın iyi olduğunu duydum,pişik için bepanthen,medacassolu tavsiye ederim.şampuan dalin ve sebamed olabilir.

bu arada yazmayı unutmuşum johnson ın bed time serisi vücut şampuani oğlumda bebekken isilik yapmıştı, biz bunu unutup geçen bir set içinde çıkan vücut şamp. tatilde kullanmaya başladık oğluma her gün 2 kere filan tabi, deniz duş vs nedeniye, yine isilik oldu, ve kesince ürünü yine iyileşti. artık bed time ile ben yıkanıyorum mecbur:)

cumartesi günü sebamed aldım 500 lük olandan baya büyük pompalı 19 tl verdim bana çok uygun geldi sebamedler hep bu fiyatlardamı yoksa gerçekden uygunamı almışım

ben chicco aldım aldığım yerde ki satıcı jhonsonu hiç önermedi ama bilemiyorum nasıl.sebamedide çok ii diye duydum.chicco ve sebamed için bitkisel diyolar o bakımdan ii diye düşünüyorum

Bnde uni baby'nin yenidoğan setini aldım :ecrin_bebek:

içinde pişik kremi + şampuan birde ıslak mendili var hnüz deneme şansım olmadı tabi ama kullanıp memnun olan bir çok kişi tanıyorum

herkese iyi geceler... Ben nivea nın setini aldım... tüm sayfalara şöyle bir göz gezdirdim ama nivea hakkında yorum yazılmamış... bilginiz, yorumunuz varsa benimle paylaşmanızı diliyorum...

doğduğundan beri sabamed kullanıyorum çok çokk memnunum ne cildinde bişey çıktı ne konak oldu
dalini kullanan arkadaşlar yıkıyoruz ertesi gün saçları kirli gibi oluyor diyorlar
nivea nın kini kullanan bi arkadaş bebeği ağlıyormuş bi sefer kendinde denemiş benim bile gözümü yaktı dedi

Canım bende Avalonun setini aldım bebeğim için daha öncede bahsettiğim gibi %100 organik olduğundan dolayı ondan başka birşey kullanmıyorum. Islak mendili çok ilginç ve de harika. Çok memnun kaldım. Sonra şampuanını vücut masaj yağlarını ve de banyo yağlarını kullandım.Gerçekten çok güzel ürünler. Ayrıca doktor tarafından tavsiye edilmeside benim için çok önemliydi. ıçeriklerinde tamamen cilde dost yağlar ve bitki özleri bulunuyor. Diğer markalarda olduğu gibi petrol türevi kansorejen ve cildi tahriş eden içerikler bulunmuyor. Herkese tavsiye ederim..

ben mustela ürünlerinden aldım,çok iyi bir markaymış hatta ünlü bir bebek bakım uzmanı geçenlerde saba tümer`in proğramında bebişlerin nasıl yıkanacağını gösterirken mustela marka ürünler kullandı,sadece eczanelerde satılıyor,ilgilenenlere duyrulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…