Doğuma Hazırlık Yeni doan iin ampuan, Vcut Sabunu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de su anda kendım ıcın mustelanın catlak onöeyıcı kremını kullanıyorum.Bebıs ıcın sebamed almayı dusunuyorumm cok pahalı deılse belkı mustelayı da dusunebılırım set olarak var mı acaba?Ama doguma yakın alıcam tarıhlerı gecmesın dıye

Bu arada hamılelıgın baslarında goguslerım cok hassastı ve cok acıyordu mustelanın gogus ucu kremını kullandım hemen gectı su anda da hıcbır sıkayetım yok.

ben sanosan aldım, mustelayla arasında kalmıştım, set halinde promosyon olunca buna karar verdim:
http://www.sanosan-tr.com/

Ama bakalım, sebamed de hem uygun fiyatlı hem de sağlıklı.Bitince ona dönerim, mustelanın kendim için bir masaj yağını aldım çok memnun kalmadım.

Son düzenleme:
kızlar bir 2009 ekim annnesi olarak chicconun setini aldık şampuan yağ falan çok hoş .sonra bi ara johnson bed time set aldık denedik çok güzel bebeği rahatlatıyor çok güzel uyuyor gerçekten akşam yıkarsam johnson gündüz chicco kullanıyorum ama dalinin ve sebamedinde ürünlerini iyi duydum

sebamed almayı düşünüyorum ben de ama şampuanla pişik kremi yeter mi yoksa banyo köpüğü losyon vs bissürü şey var onlar lazım oluyomu?

ben nıvea almayı düşünüyorum ama kulananalarr ve başka marka tavsiye edenler olursa her türlü bilgiye öneriye açıgım

şampuan ve bebek kremini sebamed sabun ve bebeyağınıda dalin aldım bebe yağını kendi göbüüme kullanıyprum memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…