yeni doğan banyosu

hicbirseymi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.175
121
163
Son düzenleme:
nasıl ağlıyor kıyamam canım yaaa..... dayanamadım ben de ağladım güzel paylaşımın için sağol....

nasıl ağlıyor kıyamam canım yaaa..... dayanamadım ben de ağladım güzel paylaşımın için sağol....

rica ederim canım ben yıkamaktan çok korkuyorum yaaa kuzenimin bebeği doğumdan bir gün sonra yıkarken bir ara ağlamayı anidenkesivermişti nasıl korktuk anlatamam o gün geliyor aklıma banyo diyince benim ilk şahit oldğum bebek banyosydu üstelik düşünün yani bendeki bıraktğı izleri...
elimizdeki minicik bir can herşeyimiz bitanemiz ben yıkamak istemiyorum bebeğimi bezi ıslatıp ıslatıp silmek istiyorum bilmem annemler gelince yıkayalım diye baskı yaparlarsa ne yaparım o ağladıkca bende ağlarım sanırım

banyodan benden korkuyorum
çok ağlıyorlar ağladıkça panik oluyor insan
kardeşimden biraz deneyimim var ben tutuyordum annem yıkıyordu
yine ben tutarım annem yıkar torununu

valla bende gördüğüm izlediğim yaşadığım kadarıyla şunu söyleyebilirim ki
ben "yıkayamam"
anane babane ne içindir
şaka bir yana ama okadar ağlarken bende ağlayacağımdan kim yıkayacak ağlayamayan biri olmalı yanımızda dimi :26: :26:

Bende korkuyorum yikamakdan:26::26:

Kaynanam gelcek TR den,artik babaannesi ile yikariz da korkumu yenerim

Arkadaşım çok güzel bir paylaşım olmuş. Bana güven verdi oradaki kişilerin tutuşları yıkayışları. Ayrıca bebeklerde çoook tatlı Allah bağışlasın. Çok duygulandım.

ben ağlarım, babacık kesin ağlar
anneanne ben ağlıyorum diye ağlar, babaanne oğlu ağlıyo diye ağlar
bizim bebeler pis kalır

abartmayın bişey olmaz bebek hemşirelerinin minicik bebeği musluğun altına tutup rahat rahat nasıl yıkadıklarını gördüğüm için korkmuyorum zaten. paylaşım için teşekkürler

ben ağlarım, babacık kesin ağlar
anneanne ben ağlıyorum diye ağlar, babaanne oğlu ağlıyo diye ağlar
bizim bebeler pis kalır

bebelerde herkes ağlıyor dye ağlar
lay lay lom!
allah onunda kolaylığını verecektir
şaka bir tarafa
başkasının bebeğine dokunamyan insanlar kendi bebeişlerini ne güzel hem yıkıyor hem giydiriyor altını alırken bile tedirgin olmuyor
bizede o güven gelecektir.

kızlar öncelikleee videoları beğenmenize çok sevindim ben de ağlamıştım ilk izledğimde allahımkolaylılk verir inşallah

ilk banyosunaa çiçek yaprakları atarmış anneler eskiden çiçek gibi güzel kokulu olsun diye duydunuzmu öyle birşey..

vallahi ben ilk 10 15 gün banyosunu yaptıramadım o kadar küçüktüki 2300 falandı bişe olur diye korktum hep annemler kayınvaldemler yaptırdı şimdi beş aylık ve her defasında babasıyla banyo yaptırıyoruz babası suyunu döküyo bende yıkıyorum kuzumuu

kizlar merhaba.benimde bebegimi yikaya bilecegim hic aklima gelmezdi.cunki bebegim dogana kadar bebek yikamak diyil kucagima bile almaisdim.bebek oldukdan sonra her sey deyisiyor.simdi kizimi yikaya yikaya nerdeyse uzman olduk.cunki kizim banyo yapmayi coooooook seviyor.hepinize hayirli dogumlar.bebislerinize saglikla kavusmanizi ve bici bici banyolar yaptirmanizi dilerimmmmmmmmmmmm

bende aynen ama iş başa düşünce mecbur yapıyosun ee ne demişler herşeyn bir ilki vardır.

ayy inşallahhh canım inşallah sever banyo yapmayııı biraz da büyüyünce daha güzel olur banyo keyfimiz inşallah banyo oyuncakları ördekler falan koyarız banyoyaaa

ayy inşallahhh canım inşallah sever banyo yapmayııı biraz da büyüyünce daha güzel olur banyo keyfimiz inşallah banyo oyuncakları ördekler falan koyarız banyoyaaa

ben büyüdüklerindeki banyo sefalarımızı hayal ediyorum da inşallah sağlıkla görürüz
birini küvetin bi tarafına diğerini diğer tarafa ortada oyuncaklar falan...Allahım sağlıkla nasip et nooluuurrr

ben suya girmicem diye ağlarmışım kardeşim sudan çıkıyorum diye ağlarmış
ikizler anaları ve teyzelerinin ortası olsa bari

Son düzenleme:

insallah sever.benim kizim suyu o kadar seviyorki.oyuncaklara bakmiyo bile.insallah sendede oyle olur

insallah sever.benim kizim suyu o kadar seviyorki.oyuncaklara bakmiyo bile.insallah sendede oyle olur

ayy canım benimmm su kuşu maaşallah

allahhhh bir an düşündümde biri istemem derken kendi atar falan mazallah küvetten kendinii şangırr sular içerlerde biride bıcı bıcı suyumu döktü diye ağlarsaaa
sende artıkk başlarsın meşur şarkıyaaa
issssyaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn
yok bacım sen bunları bir bir yıka

issyeeaaannnn hatta
yıkanmak isteyen gelsin istemeyen pis kalsın derim otururum banyoya
hiiç kasmam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…