- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
nasıl ağlıyor kıyamam canım yaaa..... dayanamadım ben de ağladımgüzel paylaşımın için sağol....
valla bende gördüğüm izlediğim yaşadığım kadarıyla şunu söyleyebilirim ki
ben "yıkayamam"
anane babane ne içindir
şaka bir yana ama okadar ağlarken bende ağlayacağımdan kim yıkayacak ağlayamayan biri olmalı yanımızda dimi :26: :26:
ben ağlarım, babacık kesin ağlar
anneanne ben ağlıyorum diye ağlar, babaanne oğlu ağlıyo diye ağlar
bizim bebeler pis kalır
kizlar merhaba.benimde bebegimi yikaya bilecegim hic aklima gelmezdi.cunki bebegim dogana kadar bebek yikamak diyil kucagima bile almaisdim.bebek oldukdan sonra her sey deyisiyor.simdi kizimi yikaya yikaya nerdeyse uzman olduk.cunki kizim banyo yapmayi coooooook seviyor.hepinize hayirli dogumlar.bebislerinize saglikla kavusmanizi ve bici bici banyolar yaptirmanizi dilerimmmmmmmmmmmm
kizlar merhaba.benimde bebegimi yikaya bilecegim hic aklima gelmezdi.cunki bebegim dogana kadar bebek yikamak diyil kucagima bile almaisdim.bebek oldukdan sonra her sey deyisiyor.simdi kizimi yikaya yikaya nerdeyse uzman olduk.cunki kizim banyo yapmayi coooooook seviyor.hepinize hayirli dogumlar.bebislerinize saglikla kavusmanizi ve bici bici banyolar yaptirmanizi dilerimmmmmmmmmmmm
ayy inşallahhh canım inşallah sever banyo yapmayııı biraz da büyüyünce daha güzel olur banyo keyfimiz inşallah banyo oyuncakları ördekler falan koyarız banyoyaaa
ayy inşallahhh canım inşallah sever banyo yapmayııı biraz da büyüyünce daha güzel olur banyo keyfimiz inşallah banyo oyuncakları ördekler falan koyarız banyoyaaa
insallah sever.benim kizim suyu o kadar seviyorki.oyuncaklara bakmiyo bile.insallah sendede oyle olur
ben büyüdüklerindeki banyo sefalarımızı hayal ediyorum da inşallah sağlıkla görürüz
birini küvetin bi tarafına diğerini diğer tarafa ortada oyuncaklar falan...Allahım sağlıkla nasip et nooluuurrr
ben suya girmicem diye ağlarmışım kardeşim sudan çıkıyorum diye ağlarmış
ikizler anaları ve teyzelerinin ortası olsa bari
allahhhh bir an düşündümde biri istemem derken kendi atar falan mazallah küvetten kendinii şangırr sular içerlerde biride bıcı bıcı suyumu döktü diye ağlarsaaa
sende artıkk başlarsın meşur şarkıyaaa
issssyaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn
yok bacım sen bunları bir bir yıka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?