Yeni Doğan Bebeğe Ne Takılır

gayet şıkmış ama konu internet ve altın olunca ne kadar güvenilir ki normalde çok alışveriş yaparım ama o_O

Sizin karariniz tabi. Telefonlarini da arayip bilgi alabilirsiniz. Ya da herhangi bir semt kuyumcusuna gidip bu ornegi gosterebilirsiniz ve asagi yukari bu fiyatlara yapip yapamayacaklarini sorabilirsiniz 😊

yeğeniniz adına tema vakfına bağış yapıp doğar doğmaz ağaç sahibi yapabilirsiniz :)

bebeğe altın takmak yerine annesine minik bi kolye alabilirsiniz. sonuçta siz halasiniz. yeğen büyüyene kadar neler neler alınır yapılır Allah'ın izniyle.

ben bu tarz şeylerde bebek kadar annenin de düşünülmesinden yanayım :)

Ceyrek en azindan.. yegen bu sonucta.. durum iyiyse yarim tabii.. kunye filan bile olabilir.. ben eskiden bu is karsilikli degil derdim artik oyle dusunmuyorum. Gorumcem yarim takti benim kiza bende onun bebegine onun karsiligi para vercem.

Kardesim ceyrek takmisti bende onunkine taktim.. haricinde birsuru kiyafet verdim vs.

yeğeniniz adına tema vakfına bağış yapıp doğar doğmaz ağaç sahibi yapabilirsiniz :)

bebeğe altın takmak yerine annesine minik bi kolye alabilirsiniz. sonuçta siz halasiniz. yeğen büyüyene kadar neler neler alınır yapılır Allah'ın izniyle.

ben bu tarz şeylerde bebek kadar annenin de düşünülmesinden yanayım :)
Aynen hersey bebege, anneye kol saati😂

Ben ablamin cocugu icin 9 agac diktirmistim,bebek icin tesekkur eden sertifikasini vermistim. Çekud'du benimki . Ama temadan falan da bagislayabilirsiniz.
Ya da onun adina loseve para bagislayabilirsiniz. Onun adina barinaklara yardimda bulunabilirsiniz. "Dunya seninle cok daha guzel bir yer oldu" alt metniyle...
Onun disinda instagramda aynebilim var. Kambocyada aşevi isleten bir kadin. Ben bazen ne alacağıma kararsiz kaldigimda onun köyüne dondurma bagisliyorum 100 tlye. Cocuklar ellerinde senin notunu tutuyorlar,cikartip veriyorsun kisiye. Cok guzel bir hediye (dondurma lafin gelisi. Aşevinin ve oradaki hayatin kolaylaşmasi icin birseylere gidiyor tabii para)
Onun disinda yakın arkadasim adını benim koyduğum bir cocuk dogurdu. Ona da düşük ayar altindan adinin bas harfi yazan bir altin almistim.

Eğer ailenin durumu iyiyse yani bozdurmalari gerekmiyorsa, hemen hemen çeyrek altın fiyatına çok tatlı küpeler var. Bebek de kızmış, güzel olabilir hatıra olur.

kk birinci noteri kk birinci noteri size katılıyorum, bence anneye bir hediye de çok şık olur.. ben dogum yaptigimda da beni bir tek kayinvalidem düşünüp doğum hediyesi almıştı sağolsun. çok duygulandım simdi bile hatırlayınca

Son düzenleme:
Ben abimin kızına ismi yazan nazar boncuklu bebek künyesi takmıştım tabi ozaman altının gramı bu kadar yüksek değildi yengemin hamileliği süresincede görüp beğendiğim tüm bebek kıyafetlerini almıştım.

Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayın :KK70: doğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Künye olabilir yada ceyrek veya tam altin 😊

Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayın :KK70: doğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Çeyrek altın bence yeter

Eğer ailenin durumu iyiyse yani bozdurmalari gerekmiyorsa, hemen hemen çeyrek altın fiyatına çok tatlı küpeler var. Bebek de kızmış, güzel olabilir hatıra olur.

kk birinci noteri kk birinci noteri size katılıyorum, bence anneye bir hediye de çok şık olur.. ben dogum yaptigimda da beni bir tek kayinvalidem düşünüp doğum hediyesi almıştı sağolsun. çok duygulandım simdi bile hatırlayınca

yaaa ne tatlı olmuş sağolsun var olsun kayınvalideniz :)

hamilelikte ve lohusalıkta yapılan sey unutulmuyo ya. o yüzden biraz ince düşünmek çok güzel olur :)

Artık takıya gerek yok o zaman . Yeteri kadar yapmışsınız ekonomik olarak da zordaysaniz kesinlikle almaya gerek yok. Ekonomik olarak rahata çıkınca Zaten hala olarak dayanamıyor insan bir sürü ihtiyacını almaya devam edeceksiniz emin olun.

işte benim sorduğum altın olanları 800 liradan başlıyor ama araştırıp bakıcam yinede bence de çok hoş

Teşekkürler dikir içi araştıracağım :KK200:

Yok yapamam ben onun doğumunu zor bekliyorum herşey feda olsun bızdıkıma ama işte kararsızım :KK36:

Evet çeyrek de az değil de ben sanırım birazcık da anı olacak bir şeyler peşindeyim

Çok çirkin yerine :KK70: uygun değili tercih ederdim ama sizin fikriniz elbette ki hiç bir şey takmamak bana göre değil. Teşekkür ederim öneriniz için :KK16:

Teyzem bana ceylan şeklimde altın bir kolye ucu almış 29 senedir hala bende ve takarım. Öyle bişey alabilirsin

Zaten harcama yapmışsınız bi çeyrek takılabilir.

Zaten harcama yapmışsınız bi çeyrek takılabilir.

Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayın :D doğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Ben de yeğenim dogdugunda 2 binliralık istedikleri birseyi almıstim. Ayrıca birsey takmadım. Bekardım o zaman durumum ona yetti. Onemli olan niyet. 100 liralikta olur 1000 liralikta. Illa ki altin takmak zorunda da degilsiniz.

Back
X