Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorduk her hangi bir sorun olmadığını söylediler daha sonra dermatoloji epilepsi tanısına yönelti ama epilepsinin hiç bir belirtisi yok bizde tam anlamadık. Bulunduğumuz şehirde üniversitesi gidersek MR çekilmesi gerekli olabilirmiş beyin fonksiyonlarına bakmaları için ama bizde mra girmesini istemiyoruz ne yapacaz bilmiyoruzdoktor doğumdan sonra muayene etmedi mi? ya da rutin kontrolde siz sormadınız mı?
yani sizim cocugunuz ama bence ne gerkiyorsa yapın. ben ilk defa gördüm saç çıkmaması değil ama kızrıklık beni korkuturdu. bence gereken neyse yapın, içiniz rahat olsun en azından? kaç aylık su an bebeğiniz?Sorduk her hangi bir sorun olmadığını söylediler daha sonra dermatoloji epilepsi tanısına yönelti ama epilepsinin hiç bir belirtisi yok bizde tam anlamadık. Bulunduğumuz şehirde üniversitesi gidersek MR çekilmesi gerekli olabilirmiş beyin fonksiyonlarına bakmaları için ama bizde mra girmesini istemiyoruz ne yapacaz bilmiyoruz
Her şeyi yapmaya çalışıyoruz çocuk doktorumuz her hangi bir sıkıntısı yok dedi 40 günlük olduk şuanyani sizim cocugunuz ama bence ne gerkiyorsa yapın. ben ilk defa gördüm saç çıkmaması değil ama kızrıklık beni korkuturdu. bence gereken neyse yapın, içiniz rahat olsun en azından? kaç aylık su an bebeğiniz?
Teşekkürler daha bir kırmızıydı bize bir krem verdiler onu kullandık bu şekilde iyileştiBende ilk kez gördüm.
Bebeğiniz hayırlı olsun.
Teşekkürler bir kaç doktora gideceğiz. Epilepsi durumu görülebiliyor dediler o yüzden tedirgin oldukmerhaba. benim bebeğimin de iki tarafında bozuk para büyüklüğünde kellik var doğuştan. şimdi 13 aylık. saçları çok olduğu için kel kısımlar görünmüyor. dermatolog bir sorun olmadığını söyledi. doğum lekesi gibi düşünün dedi. ama bizimki kızarık değil. sadece saç yok o kısımda, bildiğiniz kel. umarım önemli bir şey değildir. birden fazla doktor görüşü alın bence.
umarım korktuğunuz gibi olmaz, güzel haberler alırsınız.Teşekkürler bir kaç doktora gideceğiz. Epilepsi durumu görülebiliyor dediler o yüzden tedirgin olduk