Yeni dogan bebegime gecmis olsun ziyareti?

Sadelikherseydir

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
2.424
13.597
208
30
Meraba hanimlar burda sizlerden bi cok konuda cok fikirler edindim simdi bu konudada ciddi anlamda fikirlerinize ihtiyacim var zira ben isin icinden cikamadim.

4 gun once 36 haftalik bebegimi Allahin izniyle dunyaya getirdim cokda zor gecti simdi evdeyiz yeni bi duzen oturtmaya calisiyoruz 4 yasindada bi oglum var tam adapte olamadik hic birimizde.
Yanimda annem kayinvalidem vs kalmadi ben istemedim esim izne cikti kendi kendimizeyiz hastanede kendi ailemde esimin aileside benide bebegide gorduler bi tek ablam gelemedi. Oda bu pazartesi kuzenimle birlikte ve kendi iki cocugu kuzenimin cocuguyla gecmis olsuna eve gelmek istiyo. Inanki bende onu gormeyi cok istiyorum ama esime de diyemwdim henuz cunku eminim cocuk cok ufak kalabaliga girmesin dicek. Ki bende oyle dusunuyorum. Yanlismu dusunuyorum sizce ve eger dogruysa bu nasil soylenir?

Lutfen fikirlerinizi esirgemeyin simdiden tesekkurler...

Daha az once instagramda hassas annenin gonderisini okudum lütfen gelen olsa dahi opmesinler dokunmasinlar an hep bebeklere oluyor sonra da annelere eger bebeği opucez kucagimiza alicaz diye tutturmazlarsa gelsinler yoksa hiç kabul etmeyin derim

Bizde 40 gün lohusa kişi yalnız bırakılmaz eşiniz evdeymiş ama keşke annenizinde bir süre yanınızda kalmasını isteseydiniz, çünkü çok doğal olarak en yakınlarımız bebeğimizi görmek vs için ziyarete gelmek istiyorlar böyle bir durumda onlarla anneniz ilgilenir sizde 10 15 dk durup bebeğinizle odanızda vakit geçirebilirdiniz

e gelmek istemeleri gayet normal ki.tam hastalık mevsimindeyiz şunları yazarken bile bir taraftan haşadı çıkmış burnumu siliyorum.öpmeye sevmeye vermeyin şöyle bi baksınlar bir şey vereceklerse/takacaklarsa halletsinler sonra içeri geçin.gelme demeniz için bir neden yok bence.

Kuzeninizle iliskiniz nasil bilmiyorum ama benim kiz kardesim gibidir.Bende nasipse dogum yapicam birkac gun icinde ikizlerim geliyor ve benimkiler premature sinifinda olucaklar kuvoze buyuk ihtimalle giricekler.Girmeseler ve eve gelseler de abim baska sehirde,diyaliz hastasi oldugu icin su anda gelemiyor,kiz kardesim gibi dedigim kuzenim de 3 ay once dogum yapti,yaninda 2 bucuk yasinda bir cocugu daha var ve bulundugum sehre gelemiyor.Keske gelebilselerdi.Cok isterdim ben gelsinler.Nasip olursa mutlulugumu paylasmayi cok isterdim cunku onlarin cocuklarinin dogumlarinda hep oldum yanlarinda.Konu komsu,uzak akraba degilki onlar...

Gelen kişi ablanız uzak bi akraba değilki..ayrıca bebeğe çok temas etmedikleri sürece gayet norml tabki gelip gidecekler..

Ablanızın gelmesini değil gelmemesini dert etseniz neyse...Konu ilginç.

Son düzenleme:
öpüp minciklayip cocukla ayni odada cok fazla bulunmadiklari surece gelebilirler bencede

Herkesin çocuğu oluyo ve herkesin ailesi bebeği görmeye geliyor. Bir tek sizin çocuğunuz yok yani bu kadar abartmaya gerek var mı eve almayacak kadar falan? Benim de ablamın ikizleri oldu beni eve istemese bir daha konuşmazdım sanırım. Çocuk ayrı odada uyur bir kere görürler olur biter amma abartıyorsunuz

Herkese tsekkur ederim ama konu ablamin gelmesi degil aslinda onu ben direk hastanede refakatci olarak zaten istemistim nasip olmadi. Konu okul cagindaki genelde su mevsimdi nezle grip olduklari icin cocuklar onlar benim canlarim kendi cocuklarjmdanda ayirmam isteyip istememek degil yani mesele . Sadece bebek cok ufak olunca insan kalabalik olmasindan cekiniyo yoksa ablam benim zaten gelicek gorcek gerekirse yanimda kalicak ben biraz hastalik acisindan cekindim o kadar... Konuyu saptirmayalim lutfen cevaplarda.

Gelecek kişi abla ve doğal olarak bebekte onun yeğeni oda zaten yeğenini sizin kadar düşünecektir. Ablanın geri çevrilmesi bana uygun gelmedi

Erken doğmuş bebiş ,hastalık mevsimi ,
Samimiyseniz 1-2 sonra gelmelerini rica ediniz

Çocukları yanaştırmazsınız olur biter.
Yeğenim doğum yaptı hastaneye ziyarete gittim.
Çıkarken teyzesi bi öpseydin dedi .
Yok küçücük çocuk öpülmez kimseye de öptürme dedim çıktım .

Ablami ,kardesimi misafir sayıp da kabul etmesem darılmazlar mi? Zaten kuçuk bebege ne yapip yapilmayacagini biliyorlardır heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…