hakikaten bende çok geriliyorum böyle şeylere.bi çocuk için anne kokusu ve anne sütünden,anne sevgisinden daha faydalı hiç bir şey olamaz.şeytanın o küçücük bebeğin yanında ne işi varmış bence şeytan böyle şeyleri uyduranın yanında hatta içinde
.sütün yetip yetmediğini de anneden başka hiç kimse bilemez.gelmiyor gelmiyor deyip strese konulunca zaten süt kesiliyor:117:
sütüm de az değildi birinden emerken diğerinden fışkırırdı. Onların memleketinde adetmiş, bebeğin göbeği düştüğünde çörek otu tozundan ekerlermiş. Neyse bizim göbek düştü, eşim geldiğinde kaynanam eşime dönerek; oğlum ben bunun göbeğine ç.otu ekecem dedi. bana hiç bakmadan sadece oğlundan izin istedi. bende ki tepki; ne? saçmalamayın tövbe tövbe falan. eşim annesine ben karışmam, annesi orda ona söyle dedi. Enfeksiyon kapar, hem yağından veriyoruz gerek yok dedim. birşey olmaz dedi. ne işe yarıyo dedim nazara iyi, şeytan yaklaşmaz vs. Dedim size hiç yaklaşmıyo mu? Tamam dedi siz bilirsiniz. Biraz bozuldu ama, sevmediğim şeyler. Eşimin bile hala göbeğinde kir gibi duruyor.