Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fıyat nedır
Canim bunlar 0-3 istersen 3-6 larda var
Ikinci grup icin ilk resimdeki takim 3-6 h&m marka 12 tl takim bej takim kalin sicak tutar tokerden alinmisti tertemiz 15 tl alti gri ustu laci takim zara baby 15 tl kolej hirka 15 tl pantolonu benetton cift kat 10 tl citcitli bodyler kanz chicco ve idil dan olusuyor tanesi 4 tl tertemizBunlarda 3-6 ay dahada var
Alt iclikler h&m marka ben kilotlu corap gibi giydirdim cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye ederim kilotlu corap terletiyor bunlar terletmiyor tanesi 4 tl alt patililer disney taneai 4 tl chicco pijama takimi tertemiz ve okadar tatli gorunuyooki benim en sevdigim takim bebek mavisi 15 tl yeni gibi bende bikac takim vardi.sari tshirt benetton 7 tl digerleri yokerden alinma cok hoslar 8 er tl atletle disney patili 8 tl takimBiraz daha var
Isterseniz 6-9 ayliklarda var elyafli gri kirmizi pantolon tam kislik super andwawanin 12 tlAlt iclikler h&m marka ben kilotlu corap gibi giydirdim cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye ederim kilotlu corap terletiyor bunlar terletmiyor tanesi 4 tl alt patililer disney taneai 4 tl chicco pijama takimi tertemiz ve okadar tatli gorunuyooki benim en sevdigim takim bebek mavisi 15 tl yeni gibi bende bikac takim vardi.sari tshirt benetton 7 tl digerleri yokerden alinma cok hoslar 8 er tl atletle disney patili 8 tl takim
MerhabaERKEK BEBEK İÇİN
oyun halısı-
uyku tulumu ( yenı doğan )
battanıye
bebek yastık
polar hırka
zıbın
altust kıyafet
aklıma suanda gelenler bunlar yıne aklıma gldıkce yazarım
elınde olan varsa paylasırsa sevınırm
ERKEK BEBEK İÇİN
oyun halısı-