Yeni dogucak bir bebege sahip olmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emine421

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
1
-2
6
28
Yeni dogum yapıcak cocuguna bakamiyacak bayanlarimizi ariyorum. Cocuklarinizi disari atmayın anne olmak icin o cocuga sahip olabilmek icin ne zahmetler ceken ne insanlar var devlete vermek istemiyorsaniz yasal yollarla mahkeme karariyla dogumunuzdan önce yazın ben size ulasayim evlat hasreti inanki çok zor.

Bunun icin resmi olarak basvurulmasi gerekir kurum uygun gorurse evlat edinirsiniz. Diger turlu is ticarete doner. Begenmedim konunuzu

Yeni dogum yapıcak cocuguna bakamiyacak bayanlarimizi ariyorum. Cocuklarinizi disari atmayın anne olmak icin o cocuga sahip olabilmek icin ne zahmetler ceken ne insanlar var devlete vermek istemiyorsaniz yasal yollarla mahkeme karariyla dogumunuzdan önce yazın ben size ulasayim evlat hasreti inanki çok zor.
Türkiye Cumhuriyeti Çocuk Esirgeme Kurumu evlat hasretiyle yanan hemcinslerimiz için en doğru adrestir, binlerce annesiz babasız yavrucağa kucak açan devletimizin resmî kurumlarına başvuru yapınız, gayriresmi yollarla evlat sahibi olmaya yönelik konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X