Yeni doğum yaptım bana yardım edin

Verdin mi kılolarını ne surede verdın benım kız beş aylık 57 ile hamile kaldım 70 ile bitirdim sondu 63 64 gidip gelıyorum üzülüyorum bı verıp bi alıyorum

bir yerde lohusa depresyonunun omega eksikliğinden olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum.

Sağol canım benim Rabbim razı olsun, çok rahatlattn beni tesekkur ederim evet tüm bakımını yapyorum sadece gaz sancı çekerken annem devreye giriyo birde sezeryan doğum olunca hareket kısıtlı inşaallah bu günler de geçicek, şekerli suyu deniycem canım, oğlum 24 günlük canm Rabbimin izniyle

Canım ya doğru diyosun sanrm zaman derman olcak bana ilgin için teşekkür ederim inşaallah emekledigi günleri görmek nasip olur Sağol canm yüreğime şu serpin Rabbim razı olsun

Oyy Kıyamam canm ya demekki yalnz değilim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok teşekkür ederim ilgin için Sağol canm

Canım ya önce yavrun hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün , sanki benim yasadklarmı yazmssn bi an bem yazdm sandm umarim benim için de böyle olur çok çok teşekkür ederim sevgiler

Aynen bende öyle hissediyordum gelecek kaygısı ya oğluma bişey olursa daha minnacık falan sürekli evham içindeydim korkuyordum sevdiklerimi kaybetmekten ama inanki çocuğunu büyütme telaşından unutuluyor bunlar şimdi çok yenisin gayet doğal duygular yaşıyorsun annelik alametleri bunlar anormal değil yani :) ama geçecek sabret ve yemek ye

Verdin mi kılolarını ne surede verdın benım kız beş aylık 57 ile hamile kaldım 70 ile bitirdim sondu 63 64 gidip gelıyorum üzülüyorum bı verıp bi alıyorum

58 ile hamile kaldım 87-88 bitirdim 3 ay sonra işe başladıgımda 60 kiloydum , ben biraz fazla takıntılıyım çünkü kiloya karşı ,

41 yaşındayım şimdi 38 bedenim,

ben tatlı kola asitli içeceklerin hiç birini yemeiyorum ve ekmek kesinlikle tuketmiyorum , cips abur cubur dediğimiz hiç birşeyi yemem,
ama ben bunları zayıflamak için değil kendimi bildim bileli yemiyorum , o yüznden kilo sıkıntısını çabuk atlattım

öncelikle şunu bilmeni isterim ki, Ge-Çi-Cek, emin ol geçio, ..ah ahh bana o günlerimi hatırlattın,o kadar pişmanım ki kendimi o kadar yıprattığıma şuanki aklım olsa eşimden daha çok yardım alırdım ya da annemi çağırırdım yanıma, bebeğime sanki benden başka kimse bakamıcak gibi geliodu, markete bile gitmiodum yavrumu bırakıp,,6.5 aylık olduğunda işe geri döndüm ve tekrardan yavaş yavaş sosyalleşmeye, kendime gelmeye başladım..hiç kedini üzme derim arkadaşım, ve bu lohusa depresyonu denen şeyin ben birazda kişinin kendi elinde olduğuna karar verdim, tabi yaşayıp çıktıktan sonra sanki hayat bi daha hiç eskisi gibi olmucakmış gibi gelio insana, doğru bi da hiç eskisi gibi olamıosun ama yeni hayatın eskisinden çok daha güzel oluo, yavrum benim herşeyim, herşey onunla çok daha güzel..

canım seni anlamaya çalışıyorum ama maalesef yapamıyorum. ben ilk bebeğimi kucağıma alamadan kaybettim , şuan ikinciye hamileyim ve bebeğimle ilgili sağlık sorunları var hergün yatıp kalkıp sağlıkla kucağıma alıyım diye dua ediyorum. Üstelikte yanımda kalabilecek bir annem yok maalesef kaybettim. o yüzden haline şükret dua et ve bu psikolojiden kurtul. yavrunu da sağlıkla büyütürsün inşallah.

canim kizim 2yasinda suan ve inanki bende ayniydim hersey iyiydi ben agliodum annrmle kayinvalidee herkesle tartusiodum kiiriyordum uykusuzluk birden ewe girdhimiz icin psikolojik korku vardi sanirim kizimin nefesini dinliodum oldu mu dio garip yalnizlik korkusu annemde vardi yanimda ama annem girti 25gun sonra agladim ama benim annesi ve bakabilirim dedim sonra yavas yavas yaptim poposunu bile yikadim 40i cikti rahata erdim baya sonra iki bucuk aylikti banyo yaptrdm tek yavas yavas alistim herseye korkuyu attim ve miss gbi baktim kayinvalidemde sagolsun destekti oyle gecti seni cok iyi anliyorum dua et hep yatmadimi cocugun ayetek kursi nas felak hepsini oku hersey duzelcrk birden sok oluyorsun kirkuyorsub ondan oluyor

Ayrica kimse bana aman sunu niye oraya koydun desin amn Allahim saldriodum kopek gbi ki ben coo uysal biriyimdr ama kayinvalidem akilli kadindi diodu gecicek sen lohisasin olur oyle ,en cok onu uzdum ama ozur diledim sonradan aklim basima geldi cok zor gunlerdi benim icin bosuna kokrmuusm dogan buyuyormus insan inaniyor simdi de en iyi arkadsim olmus onduz canim sikiliyor .. Ben diodum hatta cok erken hamile kaldim asla cocuk yapmam asla diodum ama inan ki Allah affetsun o an ki korkudan bersey gecti yeetr ki cani sagolsun..

Ne güzel anlatmışsın haklısın canım artık kendime gelmeli ve bu anları kaçırmamalıyım yavaş yavaş düzelir inşaallah tavsiyelerini uyguluycam Sağol canm allah razı olsun ☺

Canım benim ne kadar içten yazmışsın çok teşekkür ederim

Ben seni anlıyorum canım çünkü ilk Bebeğimi bende kaybettim, ikinci yani bu gebeliğim çok zor bi gebelik tı , Rabbim yavrunu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah güzel günlerin olsun yavrunla

teşekkür ederim canım.amin cümlemizin inşallah. zaman geçince bu günleri atlatınca o güzel günlerde mutlu olsaydım keşke diceksin inan. sen benim durumumu yaşadığın için anlıyorsun ama ben senin yerinde olmayı çok istediğim için heralde mutluluktan uçarım gibi geliyor. asla kötü niyetle yazmadım yanlış anlama. elindekilere sıkı sıkı sarıl mutlu ol demek istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…