Yeni doğum yaptım bana yardım edin

Ben de sıkıntı yaşadım ama benim eşim bi tuhaflasmisti. Önceden ev işlerinde yardımci olan adam gitti yerine hizmet bekleyen geldi. Bunalıma girdim. Bebek de huysuzdu emme sorunumuz vardi hergun ağlayarak gecti 40 gün. Sonra alışıyor insan düzeliyor en büyük ilaç zaman...

Yok canm yanlış anlamadım zaten sen yinede benim yasadğm sıkıntıyı yaşama Rabbim sağlıklı bi şekilde yavruna kavuştursun bi anne için en büyük mutluluk bu doğru diyosun bugünler bitmeden kıymetini bilmeliyim umarm çabuk toparlanırm

Geçmiş olsun canım, insan zor zamanında eşini yanında istiyo neden öyle yaptı acaba üzüldüm doğrusu ewt canm en büyük ilaç zaman ve sevdiklerimizn desteği

bende hıc o depresyon dan olmadı :) zaten depresyona gırecek ne halım ne vaktım oldu
duzelır hersey zamanla allah saglık sıhhat versın

amin canım sağol. inşallah tez zamanda toparlarsın

Ne kadar rahatlattınız beni Rabbim hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim sevgiler

çok geçmis olsun
yasadiginiz durum hafife alinacak , kk da çozulecek bi durum deil maalesef
bi an once dr a basvurun lutfen
ileri safhalarinda çok daha kotu seyler olabiliyor
siz beklemeyin o kdr kotu olmayi
Allah acil sifalar versin

çok geçmis olsun
yasadiginiz durum hafife alinacak , kk da çozulecek bi durum deil maalesef
bi an once dr a basvurun lutfen
ileri safhalarinda çok daha kotu seyler olabiliyor
siz beklemeyin o kdr kotu olmayi
Allah acil sifalar versin
Sağol canm benim, son iki gündür ağlama krizlerim azaldı biraz daha iyi hissediyorum, canm dr gittim loğusalık dönemi bitsin hormonlar normale dönsün ona göre yol çizeriz dedi, inşaallah hersey yoluna girer Rabbim kimseye yaşatmasın zamana ve yavruma sarılarak sevdiklerimin de desteğiyle geçicek diye umut ediyorum

sevindim azalmasina insallah dahada azalrak biter
bneime ltimde olmus çocuk 13 yasinda sonrasinda abska seylere bagladi hala sorunlari var surekli ilaçlar kullaniyor agir pskiyatrik ilaçlar yani
ihmal;etmeyin kendinizi iyi takip ein en ufak biseyde dr a gorunmek içn tereddut etmeyin

Tabiki kolay değil dr loğusalık tan sonra devam ederse o zaman, tedaviye başlarız dedi umarım gerek kalmadan iyilesirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…