- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Mutluanne79
-
Yok canm yanlış anlamadım zaten sen yinede benim yasadğm sıkıntıyı yaşama Rabbim sağlıklı bi şekilde yavruna kavuştursun bi anne için en büyük mutluluk bu doğru diyosun bugünler bitmeden kıymetini bilmeliyim umarm çabuk toparlanırmteşekkür ederim canım.amin cümlemizin inşallah. zaman geçince bu günleri atlatınca o güzel günlerde mutlu olsaydım keşke diceksin inan. sen benim durumumu yaşadığın için anlıyorsun ama ben senin yerinde olmayı çok istediğim için heralde mutluluktan uçarım gibi geliyor. asla kötü niyetle yazmadım yanlış anlama. elindekilere sıkı sıkı sarıl mutlu ol demek istemiştim.
Geçmiş olsun canım, insan zor zamanında eşini yanında istiyo neden öyle yaptı acaba üzüldüm doğrusu ewt canm en büyük ilaç zaman ve sevdiklerimizn desteğiBen de sıkıntı yaşadım ama benim eşim bi tuhaflasmisti. Önceden ev işlerinde yardımci olan adam gitti yerine hizmet bekleyen geldi. Bunalıma girdim. Bebek de huysuzdu emme sorunumuz vardi hergun ağlayarak gecti 40 gün. Sonra alışıyor insan düzeliyor en büyük ilaç zaman...
Geçmiş olsun canım, nasıl bi tedavi oluyor terapimi ilaç mıBende öyle olmustum.. geç oldu ama simdi tedavi oluyorm
amin canım sağol. inşallah tez zamanda toparlarsınYok canm yanlış anlamadım zaten sen yinede benim yasadğm sıkıntıyı yaşama Rabbim sağlıklı bi şekilde yavruna kavuştursun bi anne için en büyük mutluluk bu doğru diyosun bugünler bitmeden kıymetini bilmeliyim umarm çabuk toparlanırm
İnşaallah canım benim sanada az kalmış hadi bakalım hayırlısıamin canım sağol. inşallah tez zamanda toparlarsın
inşallah canım sağolİnşaallah canım benim sanada az kalmış hadi bakalım hayırlısı
İlaç cnm ama ben hazır değildim anniliğe hem hamilelik zor oldu hemde sonrası çok şükür farklı hayat sıkıntıları da birleşince...Geçmiş olsun canım, nasıl bi tedavi oluyor terapimi ilaç mı
Ne güzel canm Amin inşaallahbende hıc o depresyon dan olmadı :) zaten depresyona gırecek ne halım ne vaktım oldu
duzelır hersey zamanla allah saglık sıhhat versın
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın peki,tedavi olurken hemen sonuç alabildinmiİlaç cnm ama ben hazır değildim anniliğe hem hamilelik zor oldu hemde sonrası çok şükür farklı hayat sıkıntıları da birleşince...
Manik diolar sanırım 6ay ila ç tedavisi oluyorm çok iyi geldi..irtihar egilimi falan oluyorduÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın peki,tedavi olurken hemen sonuç alabildinmi
Ay canım benim geçmiş gitmiş olsun birdaha da Rabbim yaşatmasın, inşaallah çok daha iyi günlerin olsun tatlımManik diolar sanırım 6ay ila ç tedavisi oluyorm çok iyi geldi..irtihar egilimi falan oluyordu
Sağol canm benim, son iki gündür ağlama krizlerim azaldı biraz daha iyi hissediyorum, canm dr gittim loğusalık dönemi bitsin hormonlar normale dönsün ona göre yol çizeriz dedi, inşaallah hersey yoluna girer Rabbim kimseye yaşatmasın zamana ve yavruma sarılarak sevdiklerimin de desteğiyle geçicek diye umut ediyorumçok geçmis olsun
yasadiginiz durum hafife alinacak , kk da çozulecek bi durum deil maalesef
bi an once dr a basvurun lutfen
ileri safhalarinda çok daha kotu seyler olabiliyor
siz beklemeyin o kdr kotu olmayi
Allah acil sifalar versin
sevindim azalmasina insallah dahada azalrak biterSağol canm benim, son iki gündür ağlama krizlerim azaldı biraz daha iyi hissediyorum, canm dr gittim loğusalık dönemi bitsin hormonlar normale dönsün ona göre yol çizeriz dedi, inşaallah hersey yoluna girer Rabbim kimseye yaşatmasın zamana ve yavruma sarılarak sevdiklerimin de desteğiyle geçicek diye umut ediyorum
Tabiki kolay değil dr loğusalık tan sonra devam ederse o zaman, tedaviye başlarız dedi umarım gerek kalmadan iyilesirimsevindim azalmasina insallah dahada azalrak biter
bneime ltimde olmus çocuk 13 yasinda sonrasinda abska seylere bagladi hala sorunlari var surekli ilaçlar kullaniyor agir pskiyatrik ilaçlar yani
ihmal;etmeyin kendinizi iyi takip ein en ufak biseyde dr a gorunmek içn tereddut etmeyin
Çok tesekkürederim cnmm ins. Sende atlatırsın huzurla yeşayalım ins..Ay canım benim geçmiş gitmiş olsun birdaha da Rabbim yaşatmasın, inşaallah çok daha iyi günlerin olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?