- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Sovesim geldi simdiEger yardimi dokunuyorsa size de nefes aldiriyorsa laf söz edip caninizi sikmiyorsa buyursun bir corba kaynatsin.
Benimkisi evde is var diye yan dairede kapimi calmadi da, kahve servisi yapamazsam aninda giderdi evimden´.
Hizmet alamiyorsa bu is bitmistir
Benimkinin kardeşi herhalde senin kaynana :)))) benimkide yemekle bozmuş kafayiBenımkı de gelır ama sadece yapılan yemegi yemeye bıde ustune tatlı nıyetıne mılletın dogum facialarını anlatır ki ohh tadından yenmez. Bi düşük yaptım kadın lohusanın mezarı kırk gun acık kalırdan tutun da ne zaman dr gıdeceksın ya bıdaha cocugun olmazsadan cıktı agzıma ettı o on gün. Sımdı yardımda edecem dese yok anacım gırmesın eve o gırerse benım sütüm kesilir
Sen sınav zamanıymıs gıbı ıkı kere ust uste cocukları bırak orda ucuncuye cagıramazBenimkinin kardeşi herhalde senin kaynana :)))) benimkide yemekle bozmuş kafayi
Bakmaz uyanıktır canının kıymetini bilir.bu akşam kızıma çok üzüldüm.cok bekledi arayacak diye.hickira hıçkıra ağladı.Sen sınav zamanıymıs gıbı ıkı kere ust uste cocukları bırak orda ucuncuye cagıramaz
Bız bastan berı bırbırımızı sevemedık ama onun yuzunden. Her gorustugumuzden surat bes karıs bı evden kovmadıgı kalırdı kocamın hatrına gıderdım artık yemıyo. Ben anladım kı bu torun bıle sevemezBakmaz uyanıktır canının kıymetini bilir.bu akşam kızıma çok üzüldüm.cok bekledi arayacak diye.hickira hıçkıra ağladı.
Kocan seni anliyorsa hiç uzulmeBız bastan berı bırbırımızı sevemedık ama onun yuzunden. Her gorustugumuzden surat bes karıs bı evden kovmadıgı kalırdı kocamın hatrına gıderdım artık yemıyo. Ben anladım kı bu torun bıle sevemez
basliktada yazdigi gibi hergün bizde olacagini belirtti bunu yeriz bunu yapariz yarin demeler basladi
Bugün yavrumuzla evimizde ilk gün...
basliktada yazdigi gibi hergün bizde olacagini belirtti bunu yeriz bunu yapariz yarin demeler basladi
Aynısını düşündüm..Bunu anlamakta zorlanıyorum.
O ev sizin olduğu kadar o kadının oğlunun da.
O çocuk sizin olduğu kadar o kadının oğlunun da.
İnsanların hevesini gursağında bırakmayın.Nedir bu? Gelse geldi, gelmese gelmedi.
Burada hep bi kaynana davası.Bir de o kaynanalar anlatsa da dinlesek.
Bunu anlamakta zorlanıyorum.
O ev sizin olduğu kadar o kadının oğlunun da.
O çocuk sizin olduğu kadar o kadının oğlunun da.
İnsanların hevesini gursağında bırakmayın.Nedir bu? Gelse geldi, gelmese gelmedi.
Burada hep bi kaynana davası.Bir de o kaynanalar anlatsa da dinlesek.
Bu gubnerinizi kvye bilenerek gecirmeyin. Bunu firsat bilin. Bol bol dinlenin. Bebekten hevesini alan herkes evine donecek size uykusuz geceler kalacak. Bi omur sizin yaninizda olacak bebek zaten. Birakin sarilsinlar koklasinlar kucaklasinlar. Cok kalpten soyluyorum bol bol dinlenin. 11 ay once dogum yaptim siizin.gibi dusunup o dogrultuda davrandim.bilseydim tadini cikarirdimbasliktada yazdigi gibi hergün bizde olacagini belirtti bunu yeriz bunu yapariz yarin demeler basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?