Yeni dogum yaptim kv hergün bizde

yardımcı olmaya gelıyorsa nıyetı ıyıdır
bırakın gelsın

ancak gelip bir de bu halınle senden hızmet beklıyorsa haklısın

benımkı gelse mesela
keyıf sürer evde , ama diline de dolar sankı tüm evı o cekıp cevırıyormus dıye
bır tas corba dahı yapmaz yanı
ama ben olmasam ne yapardın annecim diye de kendini göz göre göre bana satar:)

yeni dogum yapmış kadını al basar derler bizim burda oyuzden tek kalmaz kalamaz ,

biraz da iyi tarfından bakın size yardımcı olsun yemegınızı yapsın
kapıyı açsın geleni ağırlasın , bu kv lerde hep suçlu değil yaaa ,
birazda olalım lütfen

Arkadaslar sakin!gelin kaynana rekabeti yaptırıp üstün cikartacaginiz yer burası değil kadın lohusa. Sozlerinize dikkat edin.

Yok öyle bi şey sadece batıl inanç bunlar
Yok odanın icine makas biçak konulurmuş o korurmuş hurafe sadece başka bisey değil

Bizi büyüten annelerimizle bile ters düşüp sorun yaşarken yıllar sonra hayatımıza giren bir kadınla ters düşmemiz çok normal değil mi? Neden illaki olay çıksın ki idare edilebilir bence. Bende yeni doğum yaptım annem geliyor ama kendi işine göre de kaçıyor gidiyor :) Bende ikinci çocuğumu doğurdum ve sınavlarım var en azından emzirme zamanları dışında çocukla ilgilensin diye çağırdım kayinvelidemi size yardımcı olduktan sonra nolcak yani o gelsin siz gidin. Ama yardım istemeyi de bilin. Bazı insanlar da evime dokundu mutfağıma girdi diye sorun yapıyor kv nasıl davranacağını bilmiyordur mesela. Yönlendirin akşama bunu yapar mısın ne bileyim ev işi için yardımcı olabilir misin diye rica edin bence sorun olmaz hem rahat edersiniz. Yeni doğum yapıp yanlız olmak gerçekten çok zor. Süt azaliyor yorunluktan insan cokuyor resmen. Yorumum şahsınıza değil tabi o kadar çok kv konusu var ki adil olunması gerektiğini düşünüyorum kendi annelerimiz kadar onlarında evimizde yeri var elbet. Sorun olduğu zaman da bir zahmet oğulları cozuversin anneleriyle. Eşler birbirinin arkasında olduktan sonra kimse huzur bozamamalı. Sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi.

Allah aşkına hani aradan 3 4 gün geçer bunalırsınız anlarım da hastaneden çıkar çıkmaz buraya konu açmak nedir?
Bi önceki konuda kv m iyi olgun biri demissiniz kadın yardımcı olmaya çalışıyor işte yemeğinizi falan yapar ayrıca onun da torunu bu insanlar napti size bu kadar ayıptır!

Ben de doğum yapsam kv bizden çıkmaz binbir türlü sebeple diye düşünüyorum ama iş yapmayı da sevmiyor sanırım kv çünkü geçen hafta çok hastaydım tam hamilelik belirtilerimin tavan yaptığı haftaydı, griptim kapımı 1 kere çaldı. Hizmet ettirmeye bayılıyorlar da biri bi.şey isticek diye ödleri kopuyor.

Şimdilik bu kadar kötü düşünmemeli. O da size yardım etmek istiyordur, ev işi ya da yemeğe yetişemeyeceğinizi düşünüyor olabilir.
Siz bebeğinizin tadını çıkarın sonuçta da o da babaanne oldu. Karışık duyguları olan birey sadece siz değilsiniz onun için de oldukça değişik duygular olmalı.

isinize karismiyorsa ve yardimci olacaksa eger tek bir diyorum: ne kadar sanslisiniz, kiymetini bilin

Aynen, bende tam tersi oğlum gazlı, kolikli olunca keşke birileri olsaydı yanımda dedim. Eğer yardımcı oluyorsa fırsata çevirin, değerlendirin.

basliktada yazdigi gibi hergün bizde olacagini belirtti bunu yeriz bunu yapariz yarin demeler basladi
Bugün yavrumuzla evimizde ilk gün...
ya cidden tek derdiniz bu olsun, lütfen artık doğum yaptım kaynanam gelecek, yok annem mi kaynanammı yanımda kalsın, yok kaynanamı değil annemi istiyorum, laflarını bırakın, Allah size bir mucize göndermiş, size annelik kimliğini layık görmüş, bu mucizenin tadını çıkarın, ne önemi var kim kamış, kim gelmiş, kim gitmiş, unutmayın evlat sahibi olmak için uğraşan, ağlayan nice insanlar var, Allah bizede bu lütfünu layık görsede eşimin tüm ailesi tepeme çöreklense keşke

Yok anam bize yaranilmaz :/ bende annem 5 gun kaldi, kaynanam 3 gun kaldi diye hâla hâla hatirlayip sinir oluyorum. Aglaya aglaya gecti günlerim. Kizim 15 dk uyumazdi yemek mi yapayim camasir mi asayim dinleneyimmi? Sutumde fazla yoktu zaten. Sabahin korunde kalkip ikinciye kizimi uyutunca sutum olshn ddiye uyumak yerine kahvalti yapiyodum zaten ben bitiresiye kizim uyanirdi. Gelip iki kap yemek yapsalar, bi kuafore gidip gelebilsem, rahatla duşumu alsam ne guzel olurdu

Bende hamileyim 7aylık birak gelmeyi bikere bile kapımı çalmadı.esimde görevde tek evimdeyim.suan yani gelip huzurumu bozacaksa hic gelmesin daha iyi

İlk zamanlar yardıma çok ihtiyaç oluyor. Yardım için gelip, sizi çalıştırmayacak, yemek, çamaşır, bulaşık falan yardımı olacaksa çok güzel bir şey bence. Şimdi, "Üff her gün her gün onu mu çekeceğim?" diyor olabilirsiniz ama gerçekten çocuktan nefes almaya fırsat bulmak istiyorsanız bir akraba eş dost gerekli. Yoksa afedersiniz ama lavaboya bile gidemiyorsunuz eşiniz gelene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…