Yeni dogum yaptim kv hergün bizde

Gelse suuuuc gelmese suuuc arkadasim lohusasin ne var geliyosa yemegini yapiyor yardimci olmak istiyorsa... kendi annen gelse ondanda rahatsizlik duyarmisin?

Valla kv nizin huyu nasildir bilemem ama bazilari abartabiliyo. Bizmki kendi cocugu gibi davranmaya baslamisti en son gecen annemin elinden cocugu alinca ben gidip kucagindan aldim simdi biraz cekingen bakalim

Kiz bende oyle diyordum valla havada adam avliyorum.biri baksinda isimi yapayim diye huysuz vebek cikabilir simdiden kapama kapilari :))

simdi sizde yeni annesiniz bebeginizle basbasa kalmak istiyorsunuz lohusasiniz insanlar size fazla geliyor ama sonra herkes cekilince birisi bir saat tutsada bir dus alsam rahat rahat bir lavaboya girsem diyorsunuz bunlar bile luks oluyor kimse yokken oyuzden kaynananizla bir sorununuz yoksa arkanizi donmeyin
gercekten cocuk buyuturken insana ihtiyac oluyor

Daha gelmeden yorum yapmışsınız, şunu yaparız bunu yaparız demiş ama demiş sadece ortada somut bir örnek yok. Hele bi gelsin belki çok işinize yarar, en basit örnek siz duş alırken bebeği oyalar vs. Bakarsınız bir gün gelir iki gün gelir üçüncüde gelmem der. Eğer geldiğinde size destekten çok köstek oluyorsa kibarca yalnız kalmak istediğinizi belirtirsiniz ama bi durun şu an ortada olay yok

Helal olsun ya . mantikli bi insan gordum karsimda . nurda sirf adi kv die neler neler syleniyir. Aslndadogrusu senin yptgn cnku destege ihtiyacnz var. Bi konudadestek lazm birilerini cagr dedim die topa tuttular beni . sanki kadinin yardima ihtyci vrken kendileri gidecek. Yok bi kmseye eyvallahimz yok tavirlari. Seni takdir ediyorum yineee.

normal canim ya doğum yapsan kimse arayıp sormasa bebeği merak edip gelmese ne hissederdin bide bunu düşün bu kadar da abartmayın artık geliyosa torununa hatta sana verdiği değeri gösterir bu

basliktada yazdigi gibi hergün bizde olacagini belirtti bunu yeriz bunu yapariz yarin demeler basladi
Bugün yavrumuzla evimizde ilk gün...
Ilk torunsa ve seninde ilk cocugunsa normal biraz toparlaninca gelmez sizde kotu yanindan bakmayin emzirin verin eline gazini cikarsin sorunlari firsata cevirin

basliktada yazdigi gibi hergün bizde olacagini belirtti bunu yeriz bunu yapariz yarin demeler basladi
Bugün yavrumuzla evimizde ilk gün...
Bana da her gün geliyor du bırak kendini 40 gün misafir ağırladım ben salaklıj bende hemen ayağa kalkmayın bırakın onlar yapsın her şeyi

Lohusa halinizle evde yalnız kalsanız bu sefer kayınvalidem gelip bir kaşık yemek vermedi dersiniz.
Nedir bu cidden insanın her yaptığı batar mı yahu?
Yeni doğum yapmışsınız gelecekler elbet.
40 gün annem + kayınvalidem bizdeydi.akşamları da kızkardeşim işten çıkar gelir ,kayınpederim gelir görümcem gelir.
2-3 gün sonra misafirlerimiz bebek hayırlamasına geldiler.
ben odamdan çıkmadım bebeğimle.kaynar yaparlar bizim burda bol bol içip dinlendim.aynını yapın .bugünlerin keyfini çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…