- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
Ahh o eltiler canm sen kendini sakın ezdirme eltiler tuhaftır kıskanılarlar ve kaynanayla ıyı olmak adına yalanda olsa ole konusurlsr benm eltim benden kcuuk dgunleri olucak kız ev hanımı ben memurum ona gore bi evim var ona gore b yasantım var mesela bu kız icin sorun cunku kendiside benm tarzımda evde oturmak istiyor ama eşinin de kendisininde durumu buna musait deil genelde bir cekememezlik oluyor kaynanamada evlenmeden annecim dyor mesela ben hep ismi-anne diye seslenirim nyeyse toplumumuzda boyle seyler cok var anlamıs deilşm bendeselam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
Niye boşattınız o zaman diye sorunBenim kayınvalide de ara ara büyük oğlunun boşandığı gelinini anlatıp duruyo.ben küçük oğluyla evlenmeden önce boşanmışlar.Yok gelini çok güzelmiş.gelini uzun boyluymuş mavi gözlüymüş.o yüzden torunu da çok güzelmişmiş.güzelmiş de güzelmiş.bi ara denk gelirse sölicem ama boşatmasaymışsın o zaman.ya kadın bana bohça bile yapmadı.öbür gelinine yapmamışlar bana yaparsa haksızlık olurmuş.ya arkadaş valla ben bu kayınvalide diye irrite olmak istemiyordum.hatta iki oğlu var.kız çocuğuna hasretliği vardır ben ona kız evlat olurum diye düşünüyodum.nişanlılık aşamasından itibaren gıcık kadın.annemlere kendi ailesiyle ilgili bişiler anlatmışdı.sonraki geldiğinde annem sizindr böle böle olmuştu anlatmıştınız deyince.anneme yooo öle bişi demedim ben öle olmadı demiş.annem de diyo sanki ben kadına iftira atıyomuşum ya da kafadan sallıyomuşum gibi oldu beni bozdu dedi.şuan acaba akli dengesi mi yok ondan bile şüpheleniyorum.
Bi ara dicem zaten de daha zamanı ve ortamı tam gelmedi.sırası gelince onu da sölicem.sabırla bekliyorumNiye boşattınız o zaman diye sorun
Yada o zaman gelin hanımda hiç sorun yoktuysa sizdeydi sorun o zaman deyin
Benimde yeni eltim olacak kıskanç insan değilim ama sürekli bir rakabet gibi aramızda birşey var kayınımla aramız iyi idi onlada açıldı bana salak salak sevgilimi ara hal hatır sor demeye başladı. daha yüzük takmadan böle çephe alıyorsam evlenince ne olcak bilmiyorum.Bana başta onu övmeleri onu daha çok sevmeleri garip geliyordu kendimi kötü hissediyordum sonra dedim ki ben bu insanları sevmiyorum ki zaten hiçbirine sevgim yok niye kendimi kötü hissedeyim bu insanlar için dedim ve Allaha bıraktım şimdi yerimde oturmuş film gibi onları izliyorum
Ben gülüp geçemiyorum :/ sinir oluyorum haksızlığa ugradığımı hissediyorum.bırak en hit gelin o olsun :) bizede aynısı oldu sallamadım açıkçası sende sallama... bizimkinin vesikalık resmini büfenin aynasına bile sıkıştırmışlığı var. kabak gibi vesikalık resim kayınvalidemin aynasındaydı :) ay ne gülmüştüm ya... bırak eğlensin kendi çapında çok değil 6 ay veriyorum... sonra
''sultan annem''
hı hı....
'' kaka sultan'' olur görürsün bak.
Nur topu gbi bi eltiniz olmus bundan sonra gelsin ek$inlarselam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
yok be zaten takman gerekiyormuş gibi davranıyorlar 2 takarsın niye 3 derler...Eltiye taktığın bilezik kadar aşk yaşanıyor ...tecrübe konuşuyor ...
Daha tanımadan anne demesi sizi ilgilendirmez.selam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
selam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?