Yere göğe sığmak İçin elinden iş mi gelmeli :)) bir kadının olayı beceriklilik mi yani... biraz çağdaş düşününBenimki de zengin ve bilindik bir ailenin kızı ben gariban olduğum için ezik kategorisindeyim şu anbi de bunların ellerinden hiçbir iş gelmez maharetleri yok denecek kadar az olur ve yerlere göklere yine sığdıramaz kimse böylelerini ayyy
zenginse 5~0 falan önde malesefbirde bu kişi zengin yerlere göklere sıgamıyor... tek duam cünkü bu konuda cok ahımı almışlıgı var..
tabi ki beceriklilik önemli, çocuğuna corba pisirmekten aciz, kadın veya erkekler çağdaş da olsalar, beceriksizler, adı üstünde beceri kazanilabilir bir şey.Yere göğe sığmak İçin elinden iş mi gelmeli :)) bir kadının olayı beceriklilik mi yani... biraz çağdaş düşünün
ahahaha ne cevher kv ler var, fındık fıstıktan daha degerli bir besin, kotu niyetle soylememis bence ikisi de guzel demek istiyor. misal benim kv boşa giden çocuklarım der, :)))Çok ilginç gerçekten engellemesi. İnsanlar neden bu kadar garip anlayamiyorum. Yengemler babannemi sevmezdi ama babannem birisine yakın olsa kiskanirlardi. Çözemedim hiç yani. Benim şuanlik eltim yok. Kaynanam der ki sen findiksin. Bir dahakine fistik alcaz böyle güzel bişey falan. Ne demektir yani bu ben güzel degil miyim
Evde ister çorba yerler ister dışarıdan pide. Kimsenin mutfağına karışmak kimsenin haddine değil. Becerikli olsa ne olacak size hizmet mi edecek ki :) insanlık önemli. Değer dediğiniz buna göre verilir. Suböreği açanı baştacı edwcwğiz de mercimek çorbası yapamayanı adam yerine koymayacak mıyız. Sizin marifetten başka olayınız YÖK galibatabi ki beceriklilik önemli, çocuğuna corba pisirmekten aciz, kadın veya erkekler çağdaş da olsalar, beceriksizler, adı üstünde beceri kazanilabilir bir şey.
Hakaretmi iltifatmi cözemedimÇok ilginç gerçekten engellemesi. İnsanlar neden bu kadar garip anlayamiyorum. Yengemler babannemi sevmezdi ama babannem birisine yakın olsa kiskanirlardi. Çözemedim hiç yani. Benim şuanlik eltim yok. Kaynanam der ki sen findiksin. Bir dahakine fistik alcaz böyle güzel bişey falan. Ne demektir yani bu ben güzel degil miyim
Sizin eltinin yaşı küçük baya galiba.bu ne çocukça davranış.daha seni tanımadan engellemek ve kaynanaya sultan anne demek.cok çocukça gercekten
tabi ki kimsenin ne yaptigi bizi ilgilendirmez. ama eltiler ayni ailenin parçaları, birinin gayet guzel meziyetleri varken, digeri kendini yayıyorken, beceriksizi sevmek deger vermek, digerini hor gormek haksızlık. insan ister istemez isyan eder, bunu kastettim.Evde ister çorba yerler ister dışarıdan pide. Kimsenin mutfağına karışmak kimsenin haddine değil. Becerikli olsa ne olacak size hizmet mi edecek ki :) insanlık önemli. Değer dediğiniz buna göre verilir. Suböreği açanı baştacı edwcwğiz de mercimek çorbası yapamayanı adam yerine koymayacak mıyız. Sizin marifetten başka olayınız YÖK galiba
ilginç evetselam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
Maşallah Allah daim etsin inşallahBen de ikinci olayım2 gorumcem var kendi öz ablam olsalar o kadar severim Allah razı olsun her derdime sıkıntıma yanımda oluyorlar❤
bırak en hit gelin o olsun :) bizede aynısı oldu sallamadım açıkçası sende sallama... bizimkinin vesikalık resmini büfenin aynasına bile sıkıştırmışlığı var. kabak gibi vesikalık resim kayınvalidemin aynasındaydı :) ay ne gülmüştüm ya... bırak eğlensin kendi çapında çok değil 6 ay veriyorum... sonraselam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
Olay şu; sen elinden geleni yaparsın,çabalarsın, karşındaki kişi yapabildiği halde yapmaz ve yine de kıymetli olur yani anlayacağınız adaletli bi davaranış değil, ben kayınvalidem de yediğim kabı yıkıyorsam o da kendi kabını yıkayacak onun kabını ben yıkamayayım di mi ?Yere göğe sığmak İçin elinden iş mi gelmeli :)) bir kadının olayı beceriklilik mi yani... biraz çağdaş düşünün
Bu baştaki samimiyetlerin sonu 'Allah belanı versin'le bitiyor:) Haklısınız.Çok ilginç gerçekten :)) daha tanımadan neden engelledi acaba ben de merak ettim şimdi. Böyle daha birbirini tanımadan vıcık vıcıkk x sultanımmm annem filan diyenler çok oldu çevremde de ama sonu hüsran maalesef
İçlerine girmeye başladı birebir muhattap olmaya başladı ondan.Şimdi ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?