Yeni elti????

Yere göğe sığmak İçin elinden iş mi gelmeli :)) bir kadının olayı beceriklilik mi yani... biraz çağdaş düşünün

Çok ilginç gerçekten engellemesi. İnsanlar neden bu kadar garip anlayamiyorum. Yengemler babannemi sevmezdi ama babannem birisine yakın olsa kiskanirlardi. Çözemedim hiç yani. Benim şuanlik eltim yok. Kaynanam der ki sen findiksin. Bir dahakine fistik alcaz böyle güzel bişey falan. Ne demektir yani bu ben güzel degil miyim

Yere göğe sığmak İçin elinden iş mi gelmeli :)) bir kadının olayı beceriklilik mi yani... biraz çağdaş düşünün
tabi ki beceriklilik önemli, çocuğuna corba pisirmekten aciz, kadın veya erkekler çağdaş da olsalar, beceriksizler, adı üstünde beceri kazanilabilir bir şey.

ahahaha ne cevher kv ler var, fındık fıstıktan daha degerli bir besin, kotu niyetle soylememis bence ikisi de guzel demek istiyor. misal benim kv boşa giden çocuklarım der, :)))

tabi ki beceriklilik önemli, çocuğuna corba pisirmekten aciz, kadın veya erkekler çağdaş da olsalar, beceriksizler, adı üstünde beceri kazanilabilir bir şey.
Evde ister çorba yerler ister dışarıdan pide. Kimsenin mutfağına karışmak kimsenin haddine değil. Becerikli olsa ne olacak size hizmet mi edecek ki :) insanlık önemli. Değer dediğiniz buna göre verilir. Suböreği açanı baştacı edwcwğiz de mercimek çorbası yapamayanı adam yerine koymayacak mıyız. Sizin marifetten başka olayınız YÖK galiba

Sizin eltinin yaşı küçük baya galiba.bu ne çocukça davranış.daha seni tanımadan engellemek ve kaynanaya sultan anne demek.cok çocukça gercekten

Hahahaaha yok ya benden 1 yas büyük
İşte kv diyoki büyük elti geliyor bende dedimki eltilik yaşa bakmaz ben büyük elti oluyorum birini örnek verdi ailesinden sende onun gibisin laf var icraat yok dedi. Yani ne yapsan yaranılmaz ki arkadas demiş beceriklilik diye . Ben su boregini bırak kuzu cevirme yapsam yine yaranamam zaten yaptıgım herkes tarafından begenilen seyleri ezmeye calısıyorlar. Simdi elti gelse yumurta kırsalar övücekler. Niye? Cünkü amac beceriklilik değil kıskandırma....
Hakaretmi iltifatmi cözemedim

Sizin eltinin yaşı küçük baya galiba.bu ne çocukça davranış.daha seni tanımadan engellemek ve kaynanaya sultan anne demek.cok çocukça gercekten

tabi ki kimsenin ne yaptigi bizi ilgilendirmez. ama eltiler ayni ailenin parçaları, birinin gayet guzel meziyetleri varken, digeri kendini yayıyorken, beceriksizi sevmek deger vermek, digerini hor gormek haksızlık. insan ister istemez isyan eder, bunu kastettim.

Bu elticilik isleri karisikmis valla... Benim de var daha toplasan 10 -15 kez anca gordum sessiz sakin iyi biri diye dusunurken gecen gun alttan alttan laf soktu bana takmayin bence birini sevdik diye niye muhattap oluyoruz tuhaf tuhaf insanlarla bu akrabalik iliskilerini cok sacma buluyorum

ilginç evet
acaba sizinle ilgili kaynınız olumsuz seyler anlattı kız size doldu mu?
hiç konuusnu açmayın bu egelleme olayının eşinize bile sakın bahsetmeyin salağa yatın
elti ile de mesafeli olun
elti hakkında kimseye konusmayın

bırak en hit gelin o olsun :) bizede aynısı oldu sallamadım açıkçası sende sallama... bizimkinin vesikalık resmini büfenin aynasına bile sıkıştırmışlığı var. kabak gibi vesikalık resim kayınvalidemin aynasındaydı :) ay ne gülmüştüm ya... bırak eğlensin kendi çapında çok değil 6 ay veriyorum... sonra
''sultan annem''
hı hı....
'' kaka sultan'' olur görürsün bak.

Olay şu; sen elinden geleni yaparsın,çabalarsın, karşındaki kişi yapabildiği halde yapmaz ve yine de kıymetli olur yani anlayacağınız adaletli bi davaranış değil, ben kayınvalidem de yediğim kabı yıkıyorsam o da kendi kabını yıkayacak onun kabını ben yıkamayayım di mi ?

Bu baştaki samimiyetlerin sonu 'Allah belanı versin'le bitiyor:) Haklısınız.

Eltiler genelde birbirinizi kıskanır çekemez derler ama bilemiyorum eltim yok. Sizin elti adayı daha şimdiden sizi engellemiş çok ilginç. Demekki ya sakladığı bir şey var eksiğini görmeyin diye. Ya da baştan gelinler arası rekabete girmiş kendince. Bu en baştaki samimiyetler hiç iyi ilerlemez genelde.

Ne görümcemle, ne de eltimle sorun yaşadım,
o yüzden çok yabancı bu konular bana.
Sorun yaşasam da bu kadar önemsemezdim sanırım.
Engellediyse engellesin,herkes kendine yakıştırdığı gibi hareket eder, der geçerdim.

Senin ki yine iyi mis beni kv eşimin ilk eşini anlatırdı ballandıra ballandıra çeyiziydi bilmem babası soyleyi böyleydi düğün çok kalabalıktı abisi su takıyı taktı filan kes bunu taktı bunu yanıda tabi diğer gelinlerini de öve öve bitiremezdi(görücü usulü evlendim beni kendisi illa istedi eşimi hayatımda gormemistim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…