Yok canım bende görümcemle çok iyi anlaşırım.Üstelik eltimle de iyi anlaşırım ben daha istisnayımAy bacım valla şeytan kulağına şey olsun çok şükür 2 Tane görümcem var çok iyi anlaşıyoruz ben bir ilkim sanırım
Benim eltim yok ama tahminim su: kv diger eltiye nasil davranacak konusu. Ona biraz daha fazla mi taki takacak, daha cok mu sevecek, onu mu ovecek, onun cocuguna farkli mi davranacak? O zaman beni niye yipratti gibi.Şimdi bu konu ile genele bir soru soracağım. Bu elti ile anlaşamamanın temel sebepleri nedir?
Ahha valla öyle sanırım canım eltim yok bilemiyuruumYok canım bende görümcemle çok iyi anlaşırım.Üstelik eltimle de iyi anlaşırım ben daha istisnayım
Bu baştaki samimiyetlerin sonu 'Allah belanı versin'le bitiyor:) Haklısınız.
Daim olsun inşallahYengemde üç tane görümce var mükemmel anlaşıyoruz :)
Hahahaha elti büyük yalaka :)))selam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
Bendede büyük 2 elti var cok zor durum birbirine yiyolar ben sadece izliyorum karismiyorum bile basima bela almak istemem esimin hatri icinAmannnnnn
Tüm msjlardan sonra anladım ki aslında eltilerin birbirinden gıcık alması kv kaynaklı galiba genelde ucu kvlere dayanıyorBenim kv de istemeye gittiğimiz eltimin köydeki evine işte bu konağın kızı demişti bildiğiz 2 katlı köy evi çok şaşırmıştım bana neyin nispetini yaltığını düşünüyordu acaba
Fazla zamana gerek yokIy aynı benim büyük elti2 gün sonra kaynana olur o sultan anne merak etme çok gördüük bu pembiş gelinleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?