Yeni elti????

3 eltim var. Birisi eşinin ailesinden herkesi karı-koca sildikleri için tanımam. İkisiyle genel olarak aram iyiydi, hatta birini ablam gibi severdim ki, en büyük kazığı ondan yedim.

Ne zaman ki maddi olarak yetersiz kaldık tenezzül edilmeyen olduk. Çekinmeden, düşünmeden konuşmalar, umursamama. Eşimin zaten kardeşler olarak bağlılıkları yoktur lafta var yani, kardeşinizin maddi durumu yetersizse sizin aracınız varsa eğer, memlekete gidecekseniz söylemez de gizli gizli gider, öğrenilince de 'haber vermek zorunda mıyım ki' diye düşünür, üstüne bir de küser, tavır mı yaparsınız üstelik siz 20 yıldır kardeşinizin de hukuken hakkı olduğu mülkte yıllardır kira vermeden otururken hemde, eltinin düğünde herkesle selamlaşıp öpüşürken sizi pas geçmesiyle, aynı masada yokmuşsunuz gibi davranmasıyla gerçeklerle yüzleşirsiniz, en garibi de kimseye küsemez, kimseye kin tutamaz, duyduğunu duymazdan gelen insanken, neyse kalan sağlar bizim..

Kayın valideniz doldurmuş, başka bir açıklaması yok yoksa ne diye bir insan hiç tanımadığı birini engeller ki?

ohohohoooo bunlar daha fragman bıle degıl,fılmın senaryosundan bahsetmıyorum bıle.Eltım yok ama eltısı olan bırcok ınsan var cevremde.Sıze sadece "Allah ıyılerle karsılastırsın sızı ve hepımızı"demek ıstıyorum.

Çok fena bi eltin olacak belli başta koy mesafeni derim hiç karisma yorum yapma hep kendini ağırdan sat ki sizinle yarışa girmesin size ulaşmaya konuşmaya çalışsın ne kadar havalı ve az muhattap olan olursaniz okadar pesinizde koşarlar

eskiden bende eltiymis gorumceymis kafaya takardim valla bu bir aydir hic kimseyi kafaya takmiyorum.kim ne yapmis ne etmis ne soylemis tek bi insani takmiyorum.size de tavsiye ederim bosverin engellerse engellesin

Şimdi bu konu ile genele bir soru soracağım. Bu elti ile anlaşamamanın temel sebepleri nedir?

Şimdi bu konu ile genele bir soru soracağım. Bu elti ile anlaşamamanın temel sebepleri nedir?
Benim eltim yok ama tahminim su: kv diger eltiye nasil davranacak konusu. Ona biraz daha fazla mi taki takacak, daha cok mu sevecek, onu mu ovecek, onun cocuguna farkli mi davranacak? O zaman beni niye yipratti gibi.

Sizi engellemesi cok ilginc gercekten
Acaba kayniniz sizle ilgili kotu seyler anlatmis olabilir mi. Yada bir baskasi. Tanimadan bir insan digerini neden engellesin anlayamadim. Veya sizin onu stalklamanizi engellemek istemis bir sebeple

Hahahaha elti büyük yalaka :)))

Eltiye taktığın bilezik kadar aşk yaşanıyor ...tecrübe konuşuyor ...

engelledıgıne emın mısınız
benım gızlılık ayarlarım geregı lıstemde olmayan kısıler bana baktıgında kendılerını engellemısım gıbı goruyorlar halbukı engellı degıller sadece lıstemde yoklar

belkı oyle bırseydır

Benim kv de istemeye gittiğimiz eltimin köydeki evine işte bu konağın kızı demişti bildiğiz 2 katlı köy evi çok şaşırmıştım bana neyin nispetini yaltığını düşünüyordu acaba

Benim kv de istemeye gittiğimiz eltimin köydeki evine işte bu konağın kızı demişti bildiğiz 2 katlı köy evi çok şaşırmıştım bana neyin nispetini yaltığını düşünüyordu acaba
Tüm msjlardan sonra anladım ki aslında eltilerin birbirinden gıcık alması kv kaynaklı galiba genelde ucu kvlere dayanıyor

Iy aynı benim büyük elti 2 gün sonra kaynana olur o sultan anne merak etme çok gördüük bu pembiş gelinleri
Fazla zamana gerek yok
Aaa .... Anneciğim diyenlerin aralarındaki ilişki 6 ay sonra çatırdamaya kadının ilk doğumundan sonra birbirinin gözünü oynaya evriliyor

Tam tersi mesafeyle başlayanların daha iyi bir ilişkisi bilr oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…