Çok ilginç gerçekten :)) daha tanımadan neden engelledi acaba ben de merak ettim şimdi. Böyle daha birbirini tanımadan vıcık vıcıkk x sultanımmm annem filan diyenler çok oldu çevremde de ama sonu hüsran maalesefselam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
selam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
Benim o kişiyle bir sorunum yok daha görmeden ne sorunum olucak ama kaynanamla var tabiHahah siz onu daha gormeden ne sorununuz varsa onun da o sorunu var
Bilemem valla bizimki hep beni küçük görüyordu kendine göre birini buldu sanırımmmÇok ilginç gerçekten :)) daha tanımadan neden engelledi acaba ben de merak ettim şimdi. Böyle daha birbirini tanımadan vıcık vıcıkk x sultanımmm annem filan diyenler çok oldu çevremde de ama sonu hüsran maalesef
Benim o kişiyle bir sorunum yok daha görmeden ne sorunum olucak ama kaynanamla var tabisürekli bana daha iyi birini bulacagını söylediği için birde böyle birine daha bir kelime etmeden denk gelince sasırdım
Iy aynı benim büyük elti2 gün sonra kaynana olur o sultan anne merak etme çok gördüük bu pembiş gelinleri
Hayır tamam anlıcam ama gelip bana ballandırarak anlatmaları cok komik kıskandırma cabaları felan .. dur bakalım yakında cok sey yazacak gibiyim burayaBosverin ilgilenmeyin. Kime gore iyi neye gore iyi zamanla kimin ne oldugu belli olur. Cok anne meraklilari uzun sure oynayamaz maske duser izleyin ve gorun :)))
Benimki de zengin ve bilindik bir ailenin kızı ben gariban olduğum için ezik kategorisindeyim şu anbirde bu kişi zengin yerlere göklere sıgamıyor... tek duam cünkü bu konuda cok ahımı almışlıgı var..
Ay kız iyi ki eltim yokBenimki de zengin ve bilindik bir ailenin kızı ben gariban olduğum için ezik kategorisindeyim şu anbi de bunların ellerinden hiçbir iş gelmez maharetleri yok denecek kadar az olur ve yerlere göklere yine sığdıramaz kimse böylelerini ayyy
Benimki de zengin ve bilindik bir ailenin kızı ben gariban olduğum için ezik kategorisindeyim şu anbi de bunların ellerinden hiçbir iş gelmez maharetleri yok denecek kadar az olur ve yerlere göklere yine sığdıramaz kimse böylelerini ayyy
Daha tanımadan böylelerse amaaaan olmasın sanslı arkadasımAy kız iyi ki eltim yok
Görümce varsa o daha kötü beAy kız iyi ki eltim yok
Hayır tamam anlıcam ama gelip bana ballandırarak anlatmaları cok komik kıskandırma cabaları felan .. dur bakalım yakında cok sey yazacak gibiyim buraya
Ay bacım valla şeytan kulağına şey olsun çok şükür 2 Tane görümcem var çok iyi anlaşıyoruz ben bir ilkim sanırımGörümce varsa o daha kötü be
Ay tişkür ederim arkadaşımDaha tanımadan böylelerse amaaaan olmasın sanslı arkadasım
Yakinda yutkunmaya baslarlar siz sakince arkaniza yaslanip izleyin sadece diyorum. Onlar oyle yaptikca ya gercekten ne sanslisiniz wallahi deyin siz de eglenin
HahahAy bacım valla şeytan kulağına şey olsun çok şükür 2 Tane görümcem var çok iyi anlaşıyoruz ben bir ilkim sanırım
Seren serengil mi dedi :)Aklımda bulunsun :)) zayıflamak istiyordum diyete başlamıştım sonra öğrendim eltim olacagını onun yüzünden zayıflıyorum sanıyorlarbirde saclarımı boyattım önü hafif sarımsı oldu görümcem diyorki (xxx) kişisine benzedin şizofrenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?