Yeni eltim uzak duruyor ben bakmalıyım

behayat

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
92
85
8
28
Merhaba arkadaşlar. Size kafamın karışık olduğu bir meseleden bahsetmek istiyorum.
Ben 6 aylık gelinim. Eşimden hariç ailede 3 erkek daha var. Şuan 2 erkek kardeşi de nişanlı. Biz iş gereği ailelerimizden uzakta bir şehirde yaşıyoruz. Ayrıca ben ve eşim de farklı şehirlerdeniz. Şimdi iki nişanlı gelin de kayınvalidem ile aynı şehirde yaşıyorlar. nişan sonrasında memlekete çok kalamadığımız için oturup sohbet etme şansımız olmadı bende aradım hayırlı olsun dedim sohbet ettik. Daha sonra birkaç gün geçti ektim aradı bu böyle devam etti şuan Araklı olarak görüşüyoruz telefondan. Neyse bu nişandan sonra diğer kardeşi de nişanlandı ona da aynı şekilde aradım hayırlı olsun dedim tanıştım. Ama o beni hiç aramadı. Kayınvalidem de geçen sordu aramıyor musun diye. fesatlığa derin düşünmeye bağlı değil kesinlikle ondan bekledim. Ayrıca tanımadığım için sürekli üstüne düşmek istemedim birde o arasın belki üstüne gidilmesinden rahatsız olur diye de düşündüm.Zaten eşim ve ben çok yoğun çalışıyoruz ailelerimizi bile çoğu zaman arayamıyoruz onlar arıyor . Şimdi ben aramalı mıyım . Ararsam o aramasını için aramadığımı belli etmelimişim. Ayrıca kayınvalidemi kayınpederimi ve görümcelerimi hergün aratır konuluyormuş sadece benimle diğer nişanlı olan ektiği aramıyor .

Son düzenleme:
Siz zaten üzerinize düşen kadar aramış ve hayırlı olsun demişsiniz. Daha ne yapacaktınız ben onu anlamadım.

Bu ne yani nişanlı olması kesinlikle evlenecek diye bir şey yok oldum olası böyle şeyleri sevmem ve ayrıca aramışsın yanı ne gerek var kayın validen ara diyor bunu sana diyebiliyorsa ona da desin bak o seni aramış sende ara gibisinden ama çok samimiyet tez ayrılık

Eltilerle iyi anlaşma gibi bi zorunluluk mu varmış? Kız daha yeni nişanlanmış arayıp üstüne düşmeyin bence şu elti, görümce, kayınvalide işlerini bi sindirsin neyin içine düştüm demesin.

Eltilerle iyi anlaşma gibi bi zorunluluk mu varmış? Kız daha yeni nişanlanmış arayıp üstüne düşmeyin bence şu elti, görümce, kayınvalide işlerini bi sindirsin neyin içine düştüm demesin.
Kayınvalidemle görümcelerimle hergün telefonda görüşüyormuş sadece elitleri aramıyor

Zoraki sıkı ilişkiler kurmaya çalişmanizi anlamıyorum doğrusu. Tanımadığınız insanla.zirt pırt ne için telefonlaşacaksiniz ki?
Ben de aynısını düşünüyorum bir kere aradım o arasaydı bende arardım ara sıra ama o aramadı ama kayınvalidem aramıyor musun diye soruyor 2 seferdir

Zoraki sıkı ilişkiler kurmaya çalişmanizi anlamıyorum doğrusu. Tanımadığınız insanla.zirt pırt ne için telefonlaşacaksiniz ki?
Bende iki sefer de de genel olarak kimseyi aramadığımı belirttim ama açık açık onun aramasını beklediğimi mi söylemeliyim ben üstüme düşeni yaptım sonuçta

Ben de aynısını düşünüyorum bir kere aradım o arasaydı bende arardım ara sıra ama o aramadı ama kayınvalidem aramıyor musun diye soruyor 2 seferdir

Ne gerek var konustuk taniştik zaten diyiverin. Kv ağzına bakarak iş mi yapılır. kv ağzına bakarsan sorun yaşarsın.
9 sene olacak eltimin telefon numarası bende yok. Hiç telefonda görüşmedim.
Kaynanamlarin evde karşılaşıyoruz o zaman konuşuyoruz sadece.

Ha baktınız yüz yüze denk geldikçe güzel anlaştınız o zaman zaten telefonda da görüşürsünüz. Görev gibi illa birbirinizi aramamak arkadaş olmak zorunda değilsiniz kardeş adamlarla evlendiniz diye.

Demek ki sınırları olan, mıç mıç samimiyetten hoşlanmayan biri.
Kayınvalide ve görümceyi de darlamasınlar diye arıyordur. Boşverin, böyle daha güzel
Bilemiyorum anladığım kadarıyla onlarla aşırı samimi ben hoşlanmam böyle ilişkilerden . Ve birde kayınvalidem ile aralarında bu konu geçti diye düşünüyorum çünkü görüşüyormusunuz vs demedi hiç aramıyor musun dedi .

En iyisi o Bencede ama düşünceme göre kayınvalidem ile aralarında bu konu konuşulmuş çünkü direkt olarak sen aramıyor musun dedi

Ne alakası var illa devamlı konuşmak zorunda mısınız? Saçmalık.
Hayırlı olsun demişsiniz yeterli,zamanla ilerde kafa dengi gelirse siz bilirsiniz ama genel olarak yakın ya da birbirinizi sevmek zorunda da değilsiniz.
Aramayın.

Amaan, “müsait değilim, vaktim yok” tamam oldu bitti. Dert mi lazım, üç gün sonra elti ona alınır, buna küser. En güzeli baştan mesafe

Ben annemi bile her zaman aramam öyle kaldiki elti gorumce arayacam onları hiç aramam zatendee ay boşver bikere aramassin kayınvalidene ne yani arayınca ne oluyormuş çok istiyorsa kendisi arasın sürekli size niye karisiyor ve siz buna nasıl müsade ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…