Ya kusura bakmayın ama dert arıyorsunuz. Ben 7 yıllık evliyim eşimin de kardeşleri var bekârlar ama Nisan olursa zaten giderim nişana gidemezsem de arar tebrik ederim. Tanımadığım yasal akrabalık dışında ortak paydamin olmadı insanla ne konuşayım niye arayayım ki. Zamanla yakınlık oluşur ki oluşursa konuşulur. Diğer türlüsü samimiyetsiz bir yakınlaşma çabasıMerhaba arkadaşlar. Size kafamın karışık olduğu bir meseleden bahsetmek istiyorum.
Ben 6 aylık gelinim. Eşimden hariç ailede 3 erkek daha var. Şuan 2 erkek kardeşi de nişanlı. Biz iş gereği ailelerimizden uzakta bir şehirde yaşıyoruz. Ayrıca ben ve eşim de farklı şehirlerdeniz. Şimdi iki nişanlı gelin de kayınvalidem ile aynı şehirde yaşıyorlar. nişan sonrasında memlekete çok kalamadığımız için oturup sohbet etme şansımız olmadı bende aradım hayırlı olsun dedim sohbet ettik. Daha sonra birkaç gün geçti ektim aradı bu böyle devam etti şuan Araklı olarak görüşüyoruz telefondan. Neyse bu nişandan sonra diğer kardeşi de nişanlandı ona da aynı şekilde aradım hayırlı olsun dedim tanıştım. Ama o beni hiç aramadı. Kayınvalidem de geçen sordu aramıyor musun diye. fesatlığa derin düşünmeye bağlı değil kesinlikle ondan bekledim. Ayrıca tanımadığım için sürekli üstüne düşmek istemedim birde o arasın belki üstüne gidilmesinden rahatsız olur diye de düşündüm.Zaten eşim ve ben çok yoğun çalışıyoruz ailelerimizi bile çoğu zaman arayamıyoruz onlar arıyor . Şimdi ben aramalı mıyım . Ararsam o aramasını için aramadığımı belli etmelimişim. Ayrıca kayınvalidemi kayınpederimi ve görümcelerimi hergün aratır konuluyormuş sadece benimle diğer nişanlı olan ektiği aramıyor .
Niye arasin ki sacmalikKayınvalidemle görümcelerimle hergün telefonda görüşüyormuş sadece elitleri aramıyor
Niye arasın yahu . Hayatinizin tek amaci gelin olmak falan mı. Tanismiyirsunuz kibarlık edipa ramaniz iyi olmus ama tekrar arasıp ne konusacaksinizki. Gercekten ne konusacaksınız nasilsin iyiyim ee. Gelin adayinın kv kp arama gore bitti bir de elti arama girevi mi çıktı.Merhaba arkadaşlar. Size kafamın karışık olduğu bir meseleden bahsetmek istiyorum.
Ben 6 aylık gelinim. Eşimden hariç ailede 3 erkek daha var. Şuan 2 erkek kardeşi de nişanlı. Biz iş gereği ailelerimizden uzakta bir şehirde yaşıyoruz. Ayrıca ben ve eşim de farklı şehirlerdeniz. Şimdi iki nişanlı gelin de kayınvalidem ile aynı şehirde yaşıyorlar. nişan sonrasında memlekete çok kalamadığımız için oturup sohbet etme şansımız olmadı bende aradım hayırlı olsun dedim sohbet ettik. Daha sonra birkaç gün geçti ektim aradı bu böyle devam etti şuan Araklı olarak görüşüyoruz telefondan. Neyse bu nişandan sonra diğer kardeşi de nişanlandı ona da aynı şekilde aradım hayırlı olsun dedim tanıştım. Ama o beni hiç aramadı. Kayınvalidem de geçen sordu aramıyor musun diye. fesatlığa derin düşünmeye bağlı değil kesinlikle ondan bekledim. Ayrıca tanımadığım için sürekli üstüne düşmek istemedim birde o arasın belki üstüne gidilmesinden rahatsız olur diye de düşündüm.Zaten eşim ve ben çok yoğun çalışıyoruz ailelerimizi bile çoğu zaman arayamıyoruz onlar arıyor . Şimdi ben aramalı mıyım . Ararsam o aramasını için aramadığımı belli etmelimişim. Ayrıca kayınvalidemi kayınpederimi ve görümcelerimi hergün aratır konuluyormuş sadece benimle diğer nişanlı olan ektiği aramıyor .
Yalandır yaa hergun kv 2 gorumce olsa kp ee nisanlisi 2 de kendi ailesinden biri ile goruşse bu kiz hergun en az 7 kişi ile konuşuyor telefonda. Tek işi telefonla konusmak olsa ancak başederKayınvalidemle görümcelerimle hergün telefonda görüşüyormuş sadece elitleri aramıyor
Yahu siz sanıyor musunuz onları çok isteyerek arıyor? Ki bence yanlış yapıyor. Bir de size bu bilgiyi kim taşıdı? Kayınvalide mi? Aklınca gelinleri yarıştırıyor. Siz de düştünüz mü bu tuzağa?Kayınvalidemle görümcelerimle hergün telefonda görüşüyormuş sadece elitleri aramıyor
Aramazdım çünkü başta aramışsın oda seni araması lazimdıMerhaba arkadaşlar. Size kafamın karışık olduğu bir meseleden bahsetmek istiyorum.
Dert aramıyorum anlamadınız galiba kayın aliden sorup duruyor ben zaten sami iyetsiz saniyelerden hoşlanmıyorum oyüzden tebrik ettim sonra aramadımYa kusura bakmayın ama dert arıyorsunuz. Ben 7 yıllık evliyim eşimin de kardeşleri var bekârlar ama Nisan olursa zaten giderim nişana gidemezsem de arar tebrik ederim. Tanımadığım yasal akrabalık dışında ortak paydamin olmadı insanla ne konuşayım niye arayayım ki. Zamanla yakınlık oluşur ki oluşursa konuşulur. Diğer türlüsü samimiyetsiz bir yakınlaşma çabası
Aynı şehirde yaşayacağız kardeşleri de bizim olduğumuz şehirde çalışıyorlar işyerleri buradaOkurken içim şişti yaaaa. Hep ayri sehirde yasayacaginiza gore, bayramdan bayrama göreceğiniz bir insanla neden samimiyet kurmaya calisiyor ya da bu duruma zorlaniyorsunuz? Dunyada arkadas olabilecek arayip sohbet edebilecek milyar tane insan varken sirf elti diye onunla sohbet etmek zorunda misiniz? Ben evlendigimden beri, nisanlilikla birlikte 5 yildir gorumcemi hic aramadim sanirim. Cunku bambaska illerdeyiz sadece esimin kardesi lldugu icin hayatimda var gibi bisey. Neden konusmam gereksin ki???? Cok sacma Ben olsam esimle birlikte arayip hayirli olsun der ve bir daha hayatim boyunca varligindan bile haberdar olmazdim heralde
Benim öyle bir beklentim yok zaten tanımadığım için ilk telefondan sonra aramadım ne konuşacağız ki ama lafı edilince benim mi aramam gerekiyor diye düşündümDiğerleri ile her gün konuşuyor diye sizlerle de konuşması gerekmiyor.
Zaten diğerleri ile de her gün her gün ne konuşulur ki.
Kayınvalidenizin isteği üzerine değil ama bir kez daha hadi ben aradım elimden geleni yaptım demek için arayabilirsiniz.
Ama o yine de aramazsa aramasın sakın bilenmeyin. Herkesin tarzı tavrı, telefon görüşmelerine bakış açısı farklı. Daha evlenmemiş bile. Siz ilk gelin olarak yeni gelenlere sıcaklık gösterirsiniz. Gerisi de onlara kalmış.
Kaldı ki siz de yeni evlisiniz.
Zamanla bir düzene girer.
Bence tavırlı da olmayın, üstüne de düşmeyin.
Siz içinizden geleni yapın, valideye göre değil.
E çok normal. Anormal olan sizin diğer elti ile karşılıklı daha şimdiden bir arama moduna girmiş olmanız.Kayınvalidemle görümcelerimle hergün telefonda görüşüyormuş sadece elitleri aramıyor
Gerçekten çok büyük bir dert.Tanisma aşamasında insanlara mana yüklemeyin.Diğerleri ile her gün konuşuyor diye sizlerle de konuşması gerekmiyor.
Zaten diğerleri ile de her gün her gün ne konuşulur ki.
Kayınvalidenizin isteği üzerine değil ama bir kez daha hadi ben aradım elimden geleni yaptım demek için arayabilirsiniz.
Ama o yine de aramazsa aramasın sakın bilenmeyin. Herkesin tarzı tavrı, telefon görüşmelerine bakış açısı farklı. Daha evlenmemiş bile. Siz ilk gelin olarak yeni gelenlere sıcaklık gösterirsiniz. Gerisi de onlara kalmış.
Kaldı ki siz de yeni evlisiniz.
Zamanla bir düzene girer.
Bence tavırlı da olmayın, üstüne de düşmeyin.
Siz içinizden geleni yapın, valideye göre değil.
Yanii??Aynı şehirde yaşayacağız kardeşleri de bizim olduğumuz şehirde çalışıyorlar işyerleri burada
Ben neden yanlış anlaşılıyorum onları araması umrumda değil kayınvalidem baskı yapıyor neden aramıyorsun diye karşılıklı arama modu değil bir özel günde arıyor aysa bir falan konuşuyoruzE çok normal. Anormal olan sizin diğer elti ile karşılıklı daha şimdiden bir arama moduna girmiş olmanız.
Herkes evlenir zaman içinde tanıma süreci baslar okey, daha Nisan aşamasında kızın öncelikle sorumluluğu zaten kayinvalide ve görümce.
Şimdiden eltilerin savaşı düzenlemek istiyorsunuz siz anlaşılan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?