Yeni eltim uzak duruyor ben bakmalıyım

Diğerleri ile her gün konuşuyor diye sizlerle de konuşması gerekmiyor.
Zaten diğerleri ile de her gün her gün ne konuşulur ki.
Kayınvalidenizin isteği üzerine değil ama bir kez daha hadi ben aradım elimden geleni yaptım demek için arayabilirsiniz.
Ama o yine de aramazsa aramasın sakın bilenmeyin. Herkesin tarzı tavrı, telefon görüşmelerine bakış açısı farklı. Daha evlenmemiş bile. Siz ilk gelin olarak yeni gelenlere sıcaklık gösterirsiniz. Gerisi de onlara kalmış.
Kaldı ki siz de yeni evlisiniz.
Zamanla bir düzene girer.
Bence tavırlı da olmayın, üstüne de düşmeyin.
Siz içinizden geleni yapın, valideye göre değil.

Ya kusura bakmayın ama dert arıyorsunuz. Ben 7 yıllık evliyim eşimin de kardeşleri var bekârlar ama Nisan olursa zaten giderim nişana gidemezsem de arar tebrik ederim. Tanımadığım yasal akrabalık dışında ortak paydamin olmadı insanla ne konuşayım niye arayayım ki. Zamanla yakınlık oluşur ki oluşursa konuşulur. Diğer türlüsü samimiyetsiz bir yakınlaşma çabası

Niye arasın yahu . Hayatinizin tek amaci gelin olmak falan mı. Tanismiyirsunuz kibarlık edipa ramaniz iyi olmus ama tekrar arasıp ne konusacaksinizki. Gercekten ne konusacaksınız nasilsin iyiyim ee. Gelin adayinın kv kp arama gore bitti bir de elti arama girevi mi çıktı.

Kayınvalidemle görümcelerimle hergün telefonda görüşüyormuş sadece elitleri aramıyor
Yalandır yaa hergun kv 2 gorumce olsa kp ee nisanlisi 2 de kendi ailesinden biri ile goruşse bu kiz hergun en az 7 kişi ile konuşuyor telefonda. Tek işi telefonla konusmak olsa ancak başeder

Okurken içim şişti yaaaa. Hep ayri sehirde yasayacaginiza gore, bayramdan bayrama göreceğiniz bir insanla neden samimiyet kurmaya calisiyor ya da bu duruma zorlaniyorsunuz? Dunyada arkadas olabilecek arayip sohbet edebilecek milyar tane insan varken sirf elti diye onunla sohbet etmek zorunda misiniz? Ben evlendigimden beri, nisanlilikla birlikte 5 yildir gorumcemi hic aramadim sanirim. Cunku bambaska illerdeyiz sadece esimin kardesi lldugu icin hayatimda var gibi bisey. Neden konusmam gereksin ki???? Cok sacma Ben olsam esimle birlikte arayip hayirli olsun der ve bir daha hayatim boyunca varligindan bile haberdar olmazdim heralde

Aramayın bence zaten her dakika birilerini aramak bana çok saçma geliyor hele karşı taraf geri dönüş yapmadıysa hiçççç gerek yok. 3 oğlunu peş peşe evlendirme işine giren kayınbabanızada geçmiş olsun

Ne münasebet!!, kaynananız mı karar veriyor, eltinizi ne zaman arayacağınıza:) Hayatınızın iplerini insanların eline vermeyin sizin aklınız yokmu allah aşkına.
Kaynananıza; kimi ne zaman arayacağımı ben biliyorum diyip kapatın konuyu.

Zaten aramıştınız tekrar tekrar aramak zorunda değilsiniz zamanla samimi olunacaksa olunur zaten bosverin

Kayınvalidemle görümcelerimle hergün telefonda görüşüyormuş sadece elitleri aramıyor
Yahu siz sanıyor musunuz onları çok isteyerek arıyor? Ki bence yanlış yapıyor. Bir de size bu bilgiyi kim taşıdı? Kayınvalide mi? Aklınca gelinleri yarıştırıyor. Siz de düştünüz mü bu tuzağa?

Tanımadığınız insanla arayıp ne konuşacaksınız ayrıca? Bir bırakın insanları. Zamanla elektriğiniz tutar birbirinizin sohbetinden hoşlanırsınız o zaman o aradı ben aradım gibi hesap kitap yapmadan ararsınız.

Yoğun çalışıp böyle şeyleri dert edecek vakti nasıl buluyorsunuz anlamıyorum. Konunuzu okuyana kadar görümcemi ne kadar sürede bir aradığımı düşünmemiştim bile

Aramazdım çünkü başta aramışsın oda seni araması lazimdı

Hiçte üstüne düşmeyin. Aman o ne der aman bu ne hisseder. Geçin bunları. Siz üstünüze düşeni zaten yapmışsınız. Eltilerinizle saygı çerçevesinde konuşup hayatınıza devam edebilirsiniz. Onları siz seçmediniz seçenler daha sıkı fıkı olabilirler

Dert aramıyorum anlamadınız galiba kayın aliden sorup duruyor ben zaten sami iyetsiz saniyelerden hoşlanmıyorum oyüzden tebrik ettim sonra aramadım

Dunyaya bir daha gelsem evlenmem.Kayinvalide,görümce,elti ,kayın,bilmem ne...bu ilişkiler içimi bayıyor artık.Birbirini hiç tanımayan iki kadın, sırf elti unvanı var diye telefonda ne konuşur ki

Aynı şehirde yaşayacağız kardeşleri de bizim olduğumuz şehirde çalışıyorlar işyerleri burada

Benim öyle bir beklentim yok zaten tanımadığım için ilk telefondan sonra aramadım ne konuşacağız ki ama lafı edilince benim mi aramam gerekiyor diye düşündüm

E çok normal. Anormal olan sizin diğer elti ile karşılıklı daha şimdiden bir arama moduna girmiş olmanız.

Herkes evlenir zaman içinde tanıma süreci baslar okey, daha Nisan aşamasında kızın öncelikle sorumluluğu zaten kayinvalide ve görümce.

Şimdiden eltilerin savaşı düzenlemek istiyorsunuz siz anlaşılan :)

Gerçekten çok büyük bir dert.Tanisma aşamasında insanlara mana yüklemeyin.

Ben neden yanlış anlaşılıyorum onları araması umrumda değil kayınvalidem baskı yapıyor neden aramıyorsun diye karşılıklı arama modu değil bir özel günde arıyor aysa bir falan konuşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…