- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.013
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
yuvarlanan asi bir panda açıkçası iptal edilmesi mantıklı. (kızında haberi olursa tabi) global bi virüs sonuçta bi süre ülkeler arası gidip gelme olmaz insanlar gerçekten çok korktu bu virüsten. Yani yurt dışındakilerin geleceğini hiç hiç sanmıyorum az önce bakanlık açıklamış 7 bin gibi bi rakam var ortalıkta. Kızıda karşısına alıp güzelce konuşması gerek kv nin. Aksi takdirde kız tarafından da gelen olacağını pek sanmıyorum.
Yok rica ederim ...henüz çok yeni olan evliliğiniz hayırlı olsun dilerim. Ama eşinizin ailesinin bazı kararlar alırken ve uygularken sizi zor durumda bırakabilecek şekilde davranabileceklerini anladım bu konunuzdanAnamnez teşekkür ederim.
Yok rica ederim ...henüz çok yeni olan evliliğiniz hayırlı olsun dilerim. Ama eşinizin ailesinin bazı kararlar alırken ve uygularken sizi zor durumda bırakabilecek şekilde davranabileceklerini anladım bu konunuzdan
Salonlar iptal olmazsa başka salon bulurum diyo
Direkt sen iptal edersen gelin sana bilenebilir. Kv kötü bilmesin diye düşünürken kendini ortaya atmış olursun. Düğün için yapılan tartışmalar senelerce unutulmaz. Ben yerinde olsam geline açıkça söylerdim. Kv böyle uygun görüyor ben arada kalmak istemiyorum. İptal edelim böylece ben aradan çıkmış olayım. Siz kendi aranızda anlaşın derdim. Yinede siz bilirsiniz.Evet ya direkt gidip iptal ettim demeye karar verdim 2 tarafa da. Bir daha tutarlar tutmazlar kendileri bilir. Hem de ben ettim derim kv ve nişanlısını kötüler gibi olmaz kıza. Zaten iptal edeceklerini biliyordu kendi bilir ne düşünürse.
Direkt sen iptal edersen gelin sana bilenebilir. Kv kötü bilmesin diye düşünürken kendini ortaya atmış olursun. Düğün için yapılan tartışmalar senelerce unutulmaz. Ben yerinde olsam geline açıkça söylerdim. Kv böyle uygun görüyor ben arada kalmak istemiyorum. İptal edelim böylece ben aradan çıkmış olayım. Siz kendi aranızda anlaşın derdim. Yinede siz bilirsiniz.
Eltinizin düğünü. Eliniz ve kocasıyla ikisi bir karar alsınlar, size son kararı belirtsinler. Düğün kv nin değil kızın düğünü. İsterse evde yapar ister iptal ederHanımlar eşimin kardeşinin yakında düğünü olacaktı. Haziran ortasına tarih aldılar. Bu tarihi de benim KV istedi. Sebep kendi akrabaları gelecekti yurt dışından. Ben düğünü kendi istediğim tarihte yaptım, gelemediler. Şimdi de malum virüs var. Kadın düğünü iptal etmeye çalışıyor. 2 oğlunun düğününe de gelemeyecek akrabaları diye kafaya takıyor.
Asıl sorun şu ki düğün salonu sözleşmesi benim adıma. Elti adayı bana haber ver iptal etmek için diyor, KV arayıp iptal ettirelim x'e demeyin diyor. Elti birkaç kez aramış salonu bilgi vermemişler. KV tanıyor bu salonu haber vermeyin demiş sanırım. Sorunlar çözülürse o salon tutulsa bile ben başka düğün salonu bulurum düşüncesinde. Tabii çözülürse ve bulabilirse.. Şimdi bu ip benim elimde ne yapacağımı bilmiyorum. İptal ettik dersem kavga çıkar. Etmedik dersem de 4 ay sonra yeniden salon ararken kavga çıkar ve ben gizlemiş olurum kızdan. Açıkçası gönlüm razı değil saklamaya da. Kız orayı kendi seçti, beğendi. Hayalleri var belki bilemem. Benden habersiz salonu bırak iç dekoru değiştirse KV kıyamet kopartacak bir tipim bende yapamadıklarını bu garibana ödetiyor sanki. Eltimi öyle çok tanımıyorum. Kaynımla da samimiyetim yok. Siz olsanız ne yapardınız? Eşimle arada kaldık, karar fazlasıyla benim.
Yorumları okudum. Cidden kız ayrılsa nişanı atsa haklı. Bu şekilde kocası olunca zaten arkasında durmuyor. Bu bir işaret kızın gözü açılsa da görse
Ben de böyle biliyorum. Eğer kendi inisiyatifiyle iptal ederse parası yanar. Ama devlet kapatmışsa parasını kesintisiz geri alması gerek. Çünkü sen tutmasan başkası tutacaktı salonu durumu yok.Benım arkadasım gecenlerde iptal etti dugununu odedıgı kaporasını sıkıntısız geri aldı.
Burda sıkıntı eltinizin söz hakkı olmaması. Düşünün aynı şey sizin başına gelseydi nasıl tepki verirdiniz? Ona danisilmiyor. Parayı veren düğünü yapar hesabı biraz. Kayniniz da demiyor ki anne düğün iptal kendi paramızla yapacaz kimse karışmasın, düğün şu tarihte olacak gelen gelir demesi lazım. Kayniniz da kv tarafında. Mantıklı olan zaten düğünün ertelenmesi. Burda sizin konunuzda daha çok varolma savaşı var. Siz elti ve kayninizin ikisi adına sözleşmeyi devretseniz süper olacak. İkisi uğraşsın.Elti de iptal etmek istemiyor. Bu da düğün olmazsa kv için maddi kayıp demek. Elti umursamadığı için nişanlısı da habersiz iptal edecekler. Yani aslında 2 tarafta da var biraz problem.
Ben de böyle biliyorum. Eğer kendi inisiyatifiyle iptal ederse parası yanar. Ama devlet kapatmışsa parasını kesintisiz geri alması gerek. Çünkü sen tutmasan başkası tutacaktı salonu durumu yok.
Burda sıkıntı eltinizin söz hakkı olmaması. Düşünün aynı şey sizin başına gelseydi nasıl tepki verirdiniz? Ona danisilmiyor. Parayı veren düğünü yapar hesabı biraz. Kayniniz da demiyor ki anne düğün iptal kendi paramızla yapacaz kimse karışmasın, düğün şu tarihte olacak gelen gelir demesi lazım. Kayniniz da kv tarafında. Mantıklı olan zaten düğünün ertelenmesi. Burda sizin konunuzda daha çok varolma savaşı var. Siz elti ve kayninizin ikisi adına sözleşmeyi devretseniz süper olacak. İkisi uğraşsın.
Bu olay gelinle neden konuşulmuyor?Salon sözleşmede darbe yuzunden iptal olan devlet sebepli şeylere de iade yok demiş sözleşmede. O tarih gelene kadar beklerse kv alamaz.
Eğer bilmezse iptal edilirse ondan habersiz, kendisini daha evlenmeden bile değersiz hisseder ve nişanı bozabilir bunu kv.ye bir hatırlatın.Hanımlar eşimin kardeşinin yakında düğünü olacaktı. Haziran ortasına tarih aldılar. Bu tarihi de benim KV istedi. Sebep kendi akrabaları gelecekti yurt dışından. Ben düğünü kendi istediğim tarihte yaptım, gelemediler. Şimdi de malum virüs var. Kadın düğünü iptal etmeye çalışıyor. 2 oğlunun düğününe de gelemeyecek akrabaları diye kafaya takıyor.
Asıl sorun şu ki düğün salonu sözleşmesi benim adıma. Elti adayı bana haber ver iptal etmek için diyor, KV arayıp iptal ettirelim x'e demeyin diyor. Elti birkaç kez aramış salonu bilgi vermemişler. KV tanıyor bu salonu haber vermeyin demiş sanırım. Sorunlar çözülürse o salon tutulsa bile ben başka düğün salonu bulurum düşüncesinde. Tabii çözülürse ve bulabilirse.. Şimdi bu ip benim elimde ne yapacağımı bilmiyorum. İptal ettik dersem kavga çıkar. Etmedik dersem de 4 ay sonra yeniden salon ararken kavga çıkar ve ben gizlemiş olurum kızdan. Açıkçası gönlüm razı değil saklamaya da. Kız orayı kendi seçti, beğendi. Hayalleri var belki bilemem. Benden habersiz salonu bırak iç dekoru değiştirse KV kıyamet kopartacak bir tipim bende yapamadıklarını bu garibana ödetiyor sanki. Eltimi öyle çok tanımıyorum. Kaynımla da samimiyetim yok. Siz olsanız ne yapardınız? Eşimle arada kaldık, karar fazlasıyla benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?