- 24 Haziran 2011
- 23.542
- 49.160
- 798
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Akıllı kadının hali başka. Aynen kaporayı da geri vermeliYalniz Hazirana kadar durum halen böyle devam ederse ve Salonda dügün yapma izini hala cikmamis olursa, siz birsey yapmadan zaten salon sahibi iptal etmesi gerekmiyor mu dügünü? Bu durumda sizden para alamaz, cünkü sizlik bir durum yok. Sözlesmeye uyamayan salon sahibi cünkü salonu size veremiyor. Ben mi yanlisim? Yani belki en mantiklisi beklemek ve salon sahibinin kendi kendine iptal etmesini saglamak.
Iptal etmezse zaten sorun yok.
tabıkı eltınızın haberı olmalı eltınızın dugunu kaynananın ıstedıgı gun evlenmek zorunda degıl eltınız karar verır hangı gun ve nerde evlenecegıne netıcede.
Bence sen devreden çık başkasının dertleriyle uğraşılır mı ya benimde düğünüm 30 mayısta (hayal gibi artık) ama valla tribim hiç bitmiyor sürekli mızmız sürekli umutsuz hallerdeyim. gidin kaydı kv ye devredin sen karışma başını ağrıtmasınlar boşa
Mücbir sebep hali var. Salonla hakkınızı bilerek konsursaniz böyle bir şey yapamazlar. Benim düğünüm iki hafta kala ertelendi bu virüs yüzünden. Iptal de edebilirdik.
Gelin den habersiz olmaz ne olursa olsun söyleyin diyecektim fakat şu durumda düğün diye diretmek nedir? Hani yanan 2-3 bin olsa (o bile yanmasın durduk yere gerçi de ) neyse belki o göze alınabilir de 30 bin gibi bir rakam nasıl riske atılabilir hiçmi haber okumuyor TV izlemiyor bu gelin. Asıl kaynın oturup konuşsun nişanlısı ile şuan bu bakışta olan bir gelin ömür boyu neler çektirir.
Olaya nerden bakarsan bak sıkıntı bir şekilde aradan çekilme yolunu bulun bence ne halleri varsa görsünler
Yani ben bunu düşünmeye dahi değer bulmuyorum. Kv ye uyup salonu iptal edeceksiniz gelincağız da hala o tarihte düğünü olduğunu mu sanacakyok canım herhalde habersiz iptal edilse de hemen haber verilir di mi? Neyse de aradan çekilin ne yapıyorlarsa yapsınlar. Gelinden habersiz iş yapılmaz sonra kavga çıkarırsa da sonuna kadar haklı gelin.
Yalniz Hazirana kadar durum halen böyle devam ederse ve Salonda dügün yapma izini hala cikmamis olursa, siz birsey yapmadan zaten salon sahibi iptal etmesi gerekmiyor mu dügünü? Bu durumda sizden para alamaz, cünkü sizlik bir durum yok. Sözlesmeye uyamayan salon sahibi cünkü salonu size veremiyor. Ben mi yanlisim? Yani belki en mantiklisi beklemek ve salon sahibinin kendi kendine iptal etmesini saglamak.
Iptal etmezse zaten sorun yok.
O zamana kadar hayatın normale döneceğine emin olan eltiniz bu iyimserliğini hiç bir zaman kaybetmek zorunda kalmaz inşallah
Evet iki tarafta haksız olduğu noktalar var. Ben de olsam iptal eder beklerim. Bir ton insanla muhatap olmam hastalık riski varken. Her şey haziranda bitse bile hazırlık için bir ton iş var. Aradan çekilmek için devretmem lazım da yine de biliyorum ben iptal edildiğini.
Gelinin haberi olmadan is yapmak çok ayıp birşey vence kvnize uymayın
Bacım sen aradan çekil. Olaylar olur biter kabak başına patlar. Kendileri arasında halletsinSalonlar iptal olmazsa başka salon bulurum diyo kv. O salon tutulsa bile çözümü buymuş. Tabii bulur mu, kız beğenir mi bilemem.
Düğün salonu ile sözleşme imzalayan sizsiniz...bu durumda düğün olsun olmasın borçlu sizsiniz.Ben kayınvalidem istemese bile gelini ve kaynimi arar " ben bu şartlarda sözleşmeden çekiliyorum..isterseniz gidip kendiniz salonu tutup senetleri imzalayabilirsiniz" der aradan cekilirdim
Bacım sen aradan çekil. Olaylar olur biter kabak başına patlar. Kendileri arasında halletsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?