Yeni eltim ve düğün dertleri

Düğün salonu ile sözleşme imzalayan sizsiniz...bu durumda düğün olsun olmasın borçlu sizsiniz.Ben kayınvalidem istemese bile gelini ve kaynimi arar " ben bu şartlarda sözleşmeden çekiliyorum..isterseniz gidip kendiniz salonu tutup senetleri imzalayabilirsiniz" der aradan cekilirdim

Bu kadının tek derdi akrabalardan gelecek altın. Neyse siz geline deyin arada kalıyorum gel sözleşmeyi sana devredeyim durum bu vs.. Ve çıkın aradan. Bu k.v ben iptal demedim demezse ben bu saçları boşa ağartmışım demektir.

Akıllı kadının hali başka. Aynen kaporayı da geri vermeli

Düğün haziranın ortasındaysa 60 günlük süre nisanın ortasına denk gelir sanırım eltiniz düşünmek için biraz daha beklemek istemesi doğal. Bir insan ne kadar iyimser olursa olsun 30 bini riske atmaz. Belki kayınvalideniz olayları eksik anlatıyordu. Siz iptal edin diye

Sizin tarihte sıkıntı valla hayırlısı hakkınızda. Ne biliyim ben devretsem de biliyorum iptal edeceğini. :/

Mücbir sebep hali var. Salonla hakkınızı bilerek konsursaniz böyle bir şey yapamazlar. Benim düğünüm iki hafta kala ertelendi bu virüs yüzünden. Iptal de edebilirdik.

Kaynımla, kp konuşmuş adam darbe vs. diye madde açmış para iadesi 60 gün kala yoktur diye. Gelin iptal edin paranızı veriyim demiş. Elti adayı razı değil iptal etmeye.

Evet iki tarafta haksız olduğu noktalar var. Ben de olsam iptal eder beklerim. Bir ton insanla muhatap olmam hastalık riski varken. Her şey haziranda bitse bile hazırlık için bir ton iş var. Aradan çekilmek için devretmem lazım da yine de biliyorum ben iptal edildiğini.

Salonlar iptal olmazsa başka salon bulurum diyo kv. O salon tutulsa bile çözümü buymuş. Tabii bulur mu, kız beğenir mi bilemem.

Ödeme yapacaklar o tarihten önce yalnız. Sanırım ondan korkuyor kv.

Hazırlık kısmı bile oldukça dert bu koşullar da o sağlanamaz bizim bir akrabamız herşeyi hazır olmasına rağmen salonların kapanma olayı ortaya çıkmadan ileri tarihe aldırdı salonu yoksa bugün düğünleri olacaktı. Sizinkiler daha da belirsizliğe giderken inatta.

yuvarlanan asi bir panda açıkçası iptal edilmesi mantıklı. (kızında haberi olursa tabi) global bi virüs sonuçta bi süre ülkeler arası gidip gelme olmaz insanlar gerçekten çok korktu bu virüsten. Yani yurt dışındakilerin geleceğini hiç hiç sanmıyorum az önce bakanlık açıklamış 7 bin gibi bi rakam var ortalıkta. Kızıda karşısına alıp güzelce konuşması gerek kv nin. Aksi takdirde kız tarafından da gelen olacağını pek sanmıyorum.

Siz ne yaparsanız yapın ben çekiliyorum demenin en iyi yolu bu sanırım. Şu anda zaten kimsenin tarih alacağını sanmam. En azından tekrar tutup tutmamak için karar verirler. Kavga da etseler ben topa girmemiş olurum.

Bacım sen aradan çekil. Olaylar olur biter kabak başına patlar. Kendileri arasında halletsin

Evet ya direkt gidip iptal ettim demeye karar verdim 2 tarafa da. Bir daha tutarlar tutmazlar kendileri bilir. Hem de ben ettim derim kv ve nişanlısını kötüler gibi olmaz kıza. Zaten iptal edeceklerini biliyordu kendi bilir ne düşünürse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…