Inan bana sevgiliyken ona en güzel baba ben olucam eksik kalmıycak diyordu evlenince işler degistiCanım madem Bi evlilik yaptın hiç mi Bi deneyim kazanmadın neden bu konularda net bilgi edinmeden evlendin sen artık tek değilsin sana muhtaç himayende Bi çocuğun var yaptınsa bakcan, çocuğunu istemeyen adamla neden evlendin onun psikolojisi ile neden oynuyorsun?
O zaman yol yakınken ayrılın. Henüz çok yeni. Çocuğunuz iyice onu baba figürü olarak görmeden bitsin ki kızınızın kafasında baba figürü onu sevmeyen Bi adam olarak çocukluğunu etkilemesinInan bana sevgiliyken ona en güzel baba ben olucam eksik kalmıycak diyordu evlenince işler degisti
9 yaşında hiperaktif biraz ama çok sevimli onu herkes severdi sevgiliyken oda seviyordu ama şuan işler çok baskalastiKiz çocuğunuz kacyasinda
Anladiigm kadariyla kucuk
Güvenmişsiniz ama o sizi yaniltmis
Sizin yaninizda bile bukadar kötü davranıyorsa
Siz olmasaniz napar kim bilir
Bence çocuğunuzu kendiniz büyütün
Resmen uvey babalik yapıyor
Onunda var 1 çocuğu kendi çocuğuna karşı canım birtanem ama benimkine sürekli ters bakışlar geri durmalar inanın anlayamiyorumBirde anladığım kadariyla esinizin cocugu yok
Sizin kizinizi kabullenemiyor
Sizde çocuğunuzun ruh hali icin ayrilmaniz lazim
İste sizinkine el gozuyle bakiyorOnunda bir
Onunda var 1 çocuğu kendi çocuğuna karşı canım birtanem ama benimkine sürekli ters bakışlar geri durmalar inanın anlayamiyorum
kusrabakmayin ama ben ozellikle küçük yasta cocugu olan kadinlarin enazindan bir muddet evlenmesine karsiyim.Onunda bir
Onunda var 1 çocuğu kendi çocuğuna karşı canım birtanem ama benimkine sürekli ters bakışlar geri durmalar inanın anlayamiyorum
çocuğunu daha çok sev ve o adamı çıkar hayatından ve kızının hayatından da nefret ediyorum böylelerindenMerhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?