Yeni eşim çocuğumu kabullenemiyor.

İstemıyordu çocugunu madem neden evlenfi.Çocugunun psıkolojısı daha onemlı .

Koca falan evlattan kıymetli değil ne yaparsa yapsın bırak koca mı yok allah aşkına? ya sinir oldum adama bak 7 kat yabancı olana bile insan kıyamaz, çocuk seni yakın görmüş de baba demiş tıyneyetsiz herif insanın içi erir halbuki öyle bi durumda. Ruhsuz.

Yaa kiyamam çok üzüldüm Herkesin harci degil baskasinin cocuguna ana babalik yapmak. Ama yapamiycaksan da bi sabinin vebalini almiycaksin. Zorla sevgi olmaz. Cocugunuzun cocuklugunu karartmayin bence, esinizle yollarinizi ayirin.

Sakın o adamla barışma.Ne kadar ayıp.Çocugun ne gunahı var???

Anlamayacak yaşta da değil 9 yaş gayet büyük hatta, kıyamam ruhunda yaralar açacak çocuğun şimdi küfür edecegim. Elinden oyuncağını alıyor bi de size vermeyeceksin diyor siz de vermiyor musunuz yoksa öyleyse sizden de alsınlar çocuğu koca için yaptıklarına bak soruyor bi de napayım diye 3aylik kocası için ka havle çok sinirleniyorum bu ara çok!

Inan bana sevgiliyken ona en güzel baba ben olucam eksik kalmıycak diyordu evlenince işler degisti
Pis adam. Çocuğunuza bunu yapmayın. Evladinizin pisikolojisini sevgi yoksunu bu adama bozdurtmayin.
Benim de bir kızım var ve dünya bir yana o bir yana, asla izin vermem böyle bir olaya daha minicik yüreği var onun.

Pardonda elin adamına niye baba diyor. Siz çocugunuz la konuşmadın ız mı? Yada eşinizle evlenmeden konuşmadın ız mı? Bence sıkıntı sizde evlenmeden bazı şeyleri halledip konuşup karar verecektiniz.ne olursa olsun elin adamına çocugunuzu ezdirmeyin.

Ne mi yapacaksın kızına böyle davranan bi adamla yaşamaya devam etmeyeceksin heralde. 1 aydan fazla zamam olmuş umarim doğru yolu bulmussunuzdur.

Bana göre cocugu küçük olan anneler bir müddet fedakarlık yapıp evlenmemelı!
Bence hiç evlenmemeli. Çocuklu insanlar güzel güzel aşkını yaşa gez toz ye iç yat kalk ama evlenme. Nasıl olsa imzayı attım diye o rahat davranışları evinde çocugunun yanında yapmasına izin verme. Ne olursa olsun o el çocugunun babası veya anası değil. Çok küçük belki milyonda bir elden ne ana olur ne baba. Bu sefer artık kocam deyip rest te çekemezsin olan yavruna olur. Neden insanlar evlenir hiç anlamıyorum. Ha çok istiyorsan çocukların büyür ayrı evde yaşamak ister sende yanlız kalmazsın evlenirsin. Ama bene ne yazık ki toplum bizi evliliğe zorluyor. Aşk yaşamamıza izin vermiyorlar helede anneysen dul damgası vuruyorlar mecbur evleniyor kadınlarımız.

Ayrıl ayrıl ayrıl. Hic birsey çocuğundan daha değerli değil. Ne biçim bir insanmış evlendikten sonra çıkmadı ya bu bebek ortaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…