Alinan olabilir diye dusundum, ayrica tabirRahibeler evlenmeyen ve çocuk sahibi olmayan dinini ve hayatını öyle idame ettiren kadınlar değiller mi? Bu bir küfür yada hakaret değil diye biliyorum. Yaşam şekli.
Katiliyorum beni kovarlarken hic dusunmediler onca yilimi orada aralarinda gecirdigimi. Memur cocuguydum ama o olaydan sonra bunu bahane ettiler bosanmami da ekleyip. Sanki sonradan oldum memur cocugu.Biraz ölçüp tartarak konuşursanız iyi olur. Tek vasfınız evli çocuklu olmak sanırım.
Konuya yorumum ben olsam gitmezdim çünkü ilk kovulma sebebiniz çok çirkin.
Spor salonu işini nasıl yaptın ya, tüyo ver :)
Azim iste,bende olmayan sey.Ay simdi burda da elestirilicem ama, pusetle yanimda duruyordu uyku saatinde goturuyordum
Pilates dersinde minderde tepiniyordu falan, tabi her salon kabul etmez bizimki yillardir gittiğim ve artık kanka oldugum tipler oldugu icin ariza cikarmadilar.
Bi de pusetle 10 km yururdum muthis kol kasi yaptim, bilek guresinde iddialyim
Kesinlikle bilerek kimseye itham ederek yazmadım. Yaşam biçimi olarak evlenmeyen ve çocuk sahibi olmayan bir grup mu bu insanlar ki siz gidemeyesiniz tarzında oldu yazım. Burası klavye ortamı ve malesef anlatımda, anlamada sıkıntı çıkabiliyor.Alinan olabilir diye dusundum, ayrica tabir
bana hos gelmedi. Iyi niyetli oldugunuzu umarak sizi alintiladim, eger bilerek yaptiysaniz hic yazmadim sayin.
Bende yürüme bandının sesinde uyutuyordum ilk kızımı hoşuna gidiyordu sıpanınAy simdi burda da elestirilicem ama, pusetle yanimda duruyordu uyku saatinde goturuyordum
Pilates dersinde minderde tepiniyordu falan, tabi her salon kabul etmez bizimki yillardir gittiğim ve artık kanka oldugum tipler oldugu icin ariza cikarmadilar.
Bi de pusetle 10 km yururdum muthis kol kasi yaptim, bilek guresinde iddialyim
Ne guzel yazmissiniz :) orasi butun hayatim gibi bir seydi. Cok kirildim beni istemediklerinde. Ama simdi sanirim onlari ozledigimi fark ettim. Oyle kin tutan birisi degilimdir, unuturum genelde sanirim onun etkisiTebessüm ettim okurken, ve özleminizi hevesinizi hissettim satırlarınızda. Keşke böyle bir imkanım olsa giderdim bende.
Yaparsınız 2 yaşındaki çocuğunuzla niye yapamayasınız ki. Bence çocuğunuzun da hoşuna gider. Çok ilgisini çeker.
Oyun ablası vs varsa daha rahat olur tabi sizin için.
Evet baglantili, sadece disariya biraz kapali bir grup. Ve biraz daha farkli isler yapiyor, cogu uyenin asagi komsusu yukari komsusu is adami falan, kapisini calip 5 tane losemili cocuk var hadi onlar icin balo yapacaz para ver diyorlar. Benim o sekilde bir cevrem yok, ben daha cok sahada calisan kisiyim, egitimleri vermeye calisiyorum bir de tenis oynuyorum mac biletleri satilsin diye de iyi oynamaya calisiyorumŞimdi bu kulüp dediğin şey rötarylerin alt bilmemneleri mi
Yani gidip takılabilirsin yani onlar kermes düzenler sen gezer küçük bir şey alırsın
Onlar tiyatro oynar sen izlersin, bilet satarsın vs
Ama boşandın sen buralara uymazsın deyip aktif çağında güle güle denilen bir yere, iş yapan Adam kalmayınca çağrılınca gitmek için iki kere düşünmek gerekir
Evet evetBir de ben o ortamı anladım
Bir gün oturuyoruz bir masada kalabalık grup onun arkadaşı bunun arkadaşı vs
Bakıcıdan vs söz ediyoruz
Bakıcımın odasında tv yok vs dedi hatun işte sıkılmıyor mu vs dendi gitsin mutfakta izlesin diğer yardımcı kadının yanında gibi bir cevap verdi
Odası yok mu özel alan vs dendi ve hayır odası bebeğin odası dedi
Ben şok olmuştum Bebek bence ya yalnız yatar ya da annesinin yanında
Yurt dışından doğru düzgün dil bile bilmeyen ne idiğü belirsiz kendi küçük bebelerini bırakıp buraya gelen ve psikolojik olarak çok yıpranan kadınlara bebeği bırakıp o toplantı senin bu ortam benim dolanıyorlar
Cok tesekkur ederim moral verdigin icinBen senin sadece bunu değil daha bir çok şeyi yapabileceğini düşünüyorum. Kendine olan güvenini kaybetme.
Evet baglantili, sadece disariya biraz kapali bir grup. Ve biraz daha farkli isler yapiyor, cogu uyenin asagi komsusu yukari komsusu is adami falan, kapisini calip 5 tane losemili cocuk var hadi onlar icin balo yapacaz para ver diyorlar. Benim o sekilde bir cevrem yok, ben daha cok sahada calisan kisiyim, egitimleri vermeye calisiyorum bir de tenis oynuyorum mac biletleri satilsin diye de iyi oynamaya calisiyorum
Kesinlikle haklisin,kirginim. Neden cagirdiklarini bin defa dusundum,is yaptiracak kimseleri mi kalmadi ki diye
O donem zaten kotuydum,dugun yapip da esim diyecegim insandan ayrilmisim, yanimda olacaklarina bana yaptiklarina bak diye agladiydim kimbilir kac ay. Cok tesekkur ederim yorumunuz icinGruptan kovulma nedeniniz çok kırıcı ama güzel şeylere sebep olmuşsunuz ve bu işi yapmaktan mutlu oluyormuşsunuz. Bence gidin kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve güzel şeylere sebep olacaksınız.
Cok isterim biliyor musun kendi basima bir seyler yapmayi. Anaokullariyla gorussem mi acaba dedim bir donem. Bilmiyorum ki.Bak şimdi o işadamı denilen grubu da bu ikinci ya da üçüncü nesil olup doğuştan zengin grubu da biliyorum
Sen içlerine girmişsin içini daha iyi bilirsin de bana hep bu sosyete öpücüğü atıp arkadan kuyu kazarlar gibi gelir
Çünkü hırsları ihtirasları farklı
Birbirlerini paraları ile arabaları ile vs hava atamıyorlar böyle ortamlar ile atıyorlar
Hadi tango hadi vals diye eşlerini sürükleseler de o ortam kesmiyor ama sosyal sorumluluk projelerinde de iş yapacak insan lazım zira hep birini çalıştırmaya alışıklar
Ya belki yorumum sert oluyor ama sen iş yapıyorsun ama alkışları onlar topluyor sonra da en ufak bir şeyde tıpkı yanında çalışan elemanıymışsın gibi bana ne işten çıkarırım dava açıp dönerse de öderim tazminatını havasına giriyorlar
Ben iş için bu insanlara katlanıyorum zira karşılığında para alıyorum ama bu ortamlar sosyal projeden alacağım haz yahut katkı için çekilmezler gibi
Git kendin birşeyler yap anaokulları ile görüş çocuklara tenis öğret vs cs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?