Yeni & eski karisik

Rahibeler evlenmeyen ve çocuk sahibi olmayan dinini ve hayatını öyle idame ettiren kadınlar değiller mi? Bu bir küfür yada hakaret değil diye biliyorum. Yaşam şekli.
Alinan olabilir diye dusundum, ayrica tabir
bana hos gelmedi. Iyi niyetli oldugunuzu umarak sizi alintiladim, eger bilerek yaptiysaniz hic yazmadim sayin.

Biraz ölçüp tartarak konuşursanız iyi olur. Tek vasfınız evli çocuklu olmak sanırım.

Konuya yorumum ben olsam gitmezdim çünkü ilk kovulma sebebiniz çok çirkin.
Katiliyorum beni kovarlarken hic dusunmediler onca yilimi orada aralarinda gecirdigimi. Memur cocuguydum ama o olaydan sonra bunu bahane ettiler bosanmami da ekleyip. Sanki sonradan oldum memur cocugu.

Spor salonu işini nasıl yaptın ya, tüyo ver :)

Ay simdi burda da elestirilicem ama, pusetle yanimda duruyordu uyku saatinde goturuyordum
Pilates dersinde minderde tepiniyordu falan, tabi her salon kabul etmez bizimki yillardir gittiğim ve artık kanka oldugum tipler oldugu icin ariza cikarmadilar.
Bi de pusetle 10 km yururdum muthis kol kasi yaptim, bilek guresinde iddialyim

Azim iste,bende olmayan sey.

Alinan olabilir diye dusundum, ayrica tabir
bana hos gelmedi. Iyi niyetli oldugunuzu umarak sizi alintiladim, eger bilerek yaptiysaniz hic yazmadim sayin.
Kesinlikle bilerek kimseye itham ederek yazmadım. Yaşam biçimi olarak evlenmeyen ve çocuk sahibi olmayan bir grup mu bu insanlar ki siz gidemeyesiniz tarzında oldu yazım. Burası klavye ortamı ve malesef anlatımda, anlamada sıkıntı çıkabiliyor.

Tebessüm ettim okurken, ve özleminizi hevesinizi hissettim satırlarınızda. Keşke böyle bir imkanım olsa giderdim bende.
Yaparsınız 2 yaşındaki çocuğunuzla niye yapamayasınız ki. Bence çocuğunuzun da hoşuna gider. Çok ilgisini çeker.
Oyun ablası vs varsa daha rahat olur tabi sizin için.

Bende yürüme bandının sesinde uyutuyordum ilk kızımı hoşuna gidiyordu sıpanın

Şimdi bu kulüp dediğin şey rötarylerin alt bilmemneleri mi

Yani gidip takılabilirsin yani onlar kermes düzenler sen gezer küçük bir şey alırsın

Onlar tiyatro oynar sen izlersin, bilet satarsın vs

Ama boşandın sen buralara uymazsın deyip aktif çağında güle güle denilen bir yere, iş yapan Adam kalmayınca çağrılınca gitmek için iki kere düşünmek gerekir

Ne guzel yazmissiniz :) orasi butun hayatim gibi bir seydi. Cok kirildim beni istemediklerinde. Ama simdi sanirim onlari ozledigimi fark ettim. Oyle kin tutan birisi degilimdir, unuturum genelde sanirim onun etkisi

Bir de ben o ortamı anladım

Bir gün oturuyoruz bir masada kalabalık grup onun arkadaşı bunun arkadaşı vs

Bakıcıdan vs söz ediyoruz

Bakıcımın odasında tv yok vs dedi hatun işte sıkılmıyor mu vs dendi gitsin mutfakta izlesin diğer yardımcı kadının yanında gibi bir cevap verdi

Odası yok mu özel alan vs dendi ve hayır odası bebeğin odası dedi

Ben şok olmuştum Bebek bence ya yalnız yatar ya da annesinin yanında

Yurt dışından doğru düzgün dil bile bilmeyen ne idiğü belirsiz kendi küçük bebelerini bırakıp buraya gelen ve psikolojik olarak çok yıpranan kadınlara bebeği bırakıp o toplantı senin bu ortam benim dolanıyorlar

Evet baglantili, sadece disariya biraz kapali bir grup. Ve biraz daha farkli isler yapiyor, cogu uyenin asagi komsusu yukari komsusu is adami falan, kapisini calip 5 tane losemili cocuk var hadi onlar icin balo yapacaz para ver diyorlar. Benim o sekilde bir cevrem yok, ben daha cok sahada calisan kisiyim, egitimleri vermeye calisiyorum bir de tenis oynuyorum mac biletleri satilsin diye de iyi oynamaya calisiyorum

Kesinlikle haklisin,kirginim. Neden cagirdiklarini bin defa dusundum,is yaptiracak kimseleri mi kalmadi ki diye

Evet evet
Para kazanacagim dertleri yok ki,dogarken sansli dogmuslar. Bolluk icinde simartilmislar,tek sorunlari aksam yemegini nerede yesek. Alisverise cocugun bakicisiyla cikip ustune de poset tasittiran tipler. Eh,evlendikleri adamlar da kendileri gibi buyumus insanlar.

Ben senin sadece bunu değil daha bir çok şeyi yapabileceğini düşünüyorum. Kendine olan güvenini kaybetme.

Gruptan kovulma nedeniniz çok kırıcı ama güzel şeylere sebep olmuşsunuz ve bu işi yapmaktan mutlu oluyormuşsunuz. Bence gidin kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve güzel şeylere sebep olacaksınız.

Bak şimdi o işadamı denilen grubu da bu ikinci ya da üçüncü nesil olup doğuştan zengin grubu da biliyorum

Sen içlerine girmişsin içini daha iyi bilirsin de bana hep bu sosyete öpücüğü atıp arkadan kuyu kazarlar gibi gelir

Çünkü hırsları ihtirasları farklı

Birbirlerini paraları ile arabaları ile vs hava atamıyorlar böyle ortamlar ile atıyorlar

Hadi tango hadi vals diye eşlerini sürükleseler de o ortam kesmiyor ama sosyal sorumluluk projelerinde de iş yapacak insan lazım zira hep birini çalıştırmaya alışıklar

Ya belki yorumum sert oluyor ama sen iş yapıyorsun ama alkışları onlar topluyor sonra da en ufak bir şeyde tıpkı yanında çalışan elemanıymışsın gibi bana ne işten çıkarırım dava açıp dönerse de öderim tazminatını havasına giriyorlar

Ben iş için bu insanlara katlanıyorum zira karşılığında para alıyorum ama bu ortamlar sosyal projeden alacağım haz yahut katkı için çekilmezler gibi

Git kendin birşeyler yap anaokulları ile görüş çocuklara tenis öğret vs cs

Gruptan kovulma nedeniniz çok kırıcı ama güzel şeylere sebep olmuşsunuz ve bu işi yapmaktan mutlu oluyormuşsunuz. Bence gidin kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve güzel şeylere sebep olacaksınız.
O donem zaten kotuydum,dugun yapip da esim diyecegim insandan ayrilmisim, yanimda olacaklarina bana yaptiklarina bak diye agladiydim kimbilir kac ay. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin

yaparsın neden yapamayasın ki ancak şöyle düşün senin zor zamanında yanında olmayıp seni kovan insanlarla yeniden mutlu olabilecek misin acaba

Yapilir hic merak etme :)
Ben iki cocukla iki iste calisip ustune ev idare edip sosyal hayatimi da devam ettiriyorum :) yorgunluktan öldügüm kismi demotive etmemek icin yazmamisim varsay

Bu tamamen insanin kendisiyle alakali bir durum
Bir de hep derim insan cok yogun olunca daha programli ve disiplinli oluyor herseyi daha rahat yetistiriyor

Yanliz zor zamaninda seni istememelerini unutabilecek misin?

Cok isterim biliyor musun kendi basima bir seyler yapmayi. Anaokullariyla gorussem mi acaba dedim bir donem. Bilmiyorum ki.

Kendileri benim kadar basarili olamayinca,gazetede dergide benden daha cok bahsedilince delirirlerdi ama bir sey soyleyemezlerdi. Ben olmasam bir kisi eksik mantiginin farkindalardi aslinda. Bukemedikleri eli optuler defalarca. Tiyatromuz begenildiginde sahneye tesekkure ilk ben cikardim mesela. Yuzume soyleyememelerinin bir numarali sebebi basarimdi,iki numarali sebep de babamdi. Babam hemen hemen hepsinin hocaligini yapmisti cunku.

Kafam karisik,eskiden yasanan kotu seyler de bir bir gozumun onunde inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…