Yeni & eski karisik

Ne super kadinsin sen ya
Ben napacam bakalim. En son tenis oynadigimda 54 kiloydum. Su anda 60. O kadar yorgun hissediyorum kendimi inanamazsin

Datlum benimbir kere opmem lazim su an seni
Valla denemek istiyorum. İsterse yuzsuze bak gene gelmis desinler
Sen çok istiyorsun geri dönmeyi. Dön o zaman hiç düşünme çünkü dönmediğin için mutsuz olacaksın belli.

Hem baktın unutamıyorsun yapılanları bu sefer ben istifa ediyorum dersin

Ne super kadinsin sen ya
Ben napacam bakalim. En son tenis oynadigimda 54 kiloydum. Su anda 60. O kadar yorgun hissediyorum kendimi inanamazsin

Yok yok degilim valla bak :) aslinda hepimiz superiz
Bugun kizin okuldan arkadaslarinin anneleriyle toplastik kahve ictik aksam, aman hepsi incecik, suslu havali, topuklularla gelmisler, ben iett otobusunden indim metro insaatindan gectim, spor ayakkabilar da leş, bi de oglen kefir icmistim sisirdi lanet, göbek portledi pantolondan, zaten zor girmistim icine
Dedim sen pelinsin kendine gel valla bu kez diyete basliyorum, issizlikten eliptigi de satmistim, onu da alayim sahalara donucem

ee sen her şeyi açık açık yazmışsın..
araştırmacıların emeğine yazık oldu..
birde kv ni üye yap kk yada, haber etme mekanizmasınıda alaşağı et tam olsun..

bence düşünmen gereken fiziksel yorgunluk zaman yaratma vs değil. psikolojik olarak bu tiplerle uğraşabilecekmisin ona karar ver

O zaman bizi boş ver git Dene

Ama kendine de çok yüklenme

Spor nankördür biraz çalışmak gerekir yeniden en iyi olmak için
Yok,artik sartlarim degisti malum,sabahin 3une kadar antrenmana kalamam. Deneyecegim canim, gelismeleri yazarim

Sen çok istiyorsun geri dönmeyi. Dön o zaman hiç düşünme çünkü dönmediğin için mutsuz olacaksın belli.

Hem baktın unutamıyorsun yapılanları bu sefer ben istifa ediyorum dersin
Evde küflenmekten korkuyorum. Ev hanimlarina bravo valla. Kolay degil 4 duvar arasinda oturmak is guc cocuk yemek koca. Ben 2 senede delirdim

Hah iste ben de o kadinlarin ve ayni sekilde de bakimli metroseksuel erkeklerin yanina gidecegim hadi insallah

Evde küflenmekten korkuyorum. Ev hanimlarina bravo valla. Kolay degil 4 duvar arasinda oturmak is guc cocuk yemek koca. Ben 2 senede delirdim
Doğru valla. Ev işi hiç bitmiyor kapıyı çekip çıkmazsan..
Iş yaptın diye madalya veren de Yok, kaç kurtar kendini

Sevgili darkmore ,yorumlarini begendigim arkadaşlardan birisin ve tek kelime ile diyorum ki git kaldığın yerden devam et hem çocuğuna spor sevgisini şimdiden aşılamis olursun

Allah iyiligini versin
Son bir yilda neler neler degisti tabii bilgiler guncel olmayinca.

Eskiden deli gibi ugrastiydim da oglan dogdugundan beridir fenayim sen biliyorsun. Bir suru yeni zimbirti eklemisler zaten, duyma engelli cocuklara isaret diliyle film aciklamasi yapacagim ilk is olarak. Belki unuturum son yilda yasadigim sacmaliklari

Ayy benim durum daha vahim
30 umda 65 le hamile kalip 95 le dogurdum
Sonra 70 e indim 6 ayda ama 7 sene 70 de kaldim
Sonra yine hamile kaldim 80 oldum ama o bebegi kaybettim , hic kilo veremedn yine hamile kaldim
91 ile dogurdum
Simdi bebe 9 aylik ben 80 kiloyum
Acilen kilo vermem lazim
70 benim icin ideal kilo ama yas olmus 39 yapisti kaldi hepsi
Darkcim kusura bakma konunda kilo konusuna daldim xikiyorum

e tamam süper o zaman. sana da değişiklik olur. nefes alırsın biraz..
ama sen yazdıkça kurtlanıyorum

Hah iste ben de o kadinlarin ve ayni sekilde de bakimli metroseksuel erkeklerin yanina gidecegim hadi insallah

Insan baka baka gaza geliyor.
Bende genel bir kilo alinca kendini salma durumu var ki cok yanlis, zaten kilo almisim mutsuzum bi de oglan çocuğu modunda giyinip iyice mutsuz oluyorum.
Yani donguyu kirmak onun icin de gaza getirici ortamlarda bulunmak sart diyorum :) bi dene, olmadi birakirsin ne kaybedeceksin ki.

Sacma bir sebepten sana yuz cevirmisler..iclerinde bulunmak istiyorsan git.. sonucta zevk icin yapicaksin bunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…