Canim,tesekkur ederim. Senin kadar planli olabilirsem umarim diyorum.Yapilir hic merak etme :)
Ben iki cocukla iki iste calisip ustune ev idare edip sosyal hayatimi da devam ettiriyorum :) yorgunluktan öldügüm kismi demotive etmemek icin yazmamisim varsay
Bu tamamen insanin kendisiyle alakali bir durum
Bir de hep derim insan cok yogun olunca daha programli ve disiplinli oluyor herseyi daha rahat yetistiriyor
Yanliz zor zamaninda seni istememelerini unutabilecek misin?
Evet bu da bir soru isareti tabii. Bugun hocayla gorustum cok garip hissettim kendimiyaparsın neden yapamayasın ki ancak şöyle düşün senin zor zamanında yanında olmayıp seni kovan insanlarla yeniden mutlu olabilecek misin acaba
Off ne desen haklisin. Tesekkur ederim.Geri dönme oraya ama 2 yaşında bir çocuk annesi olduğun için değil seni düştüğünde bir de onlar tekmelediği için..
Yoksa çocukla da yapılabilir birçok şey (hayallerim böyle en azından)
Donmezsem evde oturmaya devamYani pekte özlenecek güzel insanlar gibi gelmediler bana. Sosyalleşin tabi ki. İsterseniz daha iyilerini bile başarırsınız eminim ama ben olsam oraya dönmezdim sanırım.
Birakmamayi ben de cok istedim. Bana sirtlarini donduler, anormal aidatlar istediler ki onceden yoktu oyle bir uygulama. O donem veremeyecegimi biliyorlardi cunku. Sonra lisansim iptal oldu ve maclara cikamadim zaten.Yapmasina yaparsiniz sıkıntı değil. Lakin yerinizde olsam geçmiste yaptıkları "istememe" durumundan dolayi simdi cagirdilar diye koşa koşa gitmezdim. Ha çok tutkunuysam ve insanlar umurumda degilse baştan birakmazdim sanirim.
Azim iste,bende olmayan sey.
Bende yürüme bandının sesinde uyutuyordum ilk kızımı hoşuna gidiyordu sıpanın
Cok tesekkur ederim. Hem sevdigim hem de ozledigim is aslinda.É ufaklik 1 sene sonra 3 yas olacak,tam kres yasi. Sevdigin isi yapmalisin kesinlikle
Bi çocukları gürültüye alıştırmış olabilirizAy ama ben 90 kiloydum, azmetmesem yuvarlanacaktim
Olur olur, bu ulkede kadiniz biz, bizim yapamayacagimiz şey yok.
Ya ama dimi, cok guzel geliyor çocuklara o sinir sesler, annem falan kiziyordu anlatamıyordum, bebe uyuyor yahu, evde uyumuyor dışarda gurultude uyuyor, hala bak 6 olacak nerdeyse, arabada uyur, gürültülü ortamda uykusu gelir
Kindar olmak iyi birsey degil tabiCanim,tesekkur ederim. Senin kadar planli olabilirsem umarim diyorum.
Bana yaptiklarini unutmustum,cunku aralarinda yoktum. Ama iclerine tekrar girdigimde naparim bilmiyorum. Ya hirs yaparim ya da birakir giderim bu sefer kendi istegimle herhalde
Birakmamayi ben de cok istedim. Bana sirtlarini donduler, anormal aidatlar istediler ki onceden yoktu oyle bir uygulama. O donem veremeyecegimi biliyorlardi cunku. Sonra lisansim iptal oldu ve maclara cikamadim zaten.
Su 90.kilo hikayesini bi ara dinlesemAy ama ben 90 kiloydum, azmetmesem yuvarlanacaktim
Olur olur, bu ulkede kadiniz biz, bizim yapamayacagimiz şey yok.
Ya ama dimi, cok guzel geliyor çocuklara o sinir sesler, annem falan kiziyordu anlatamıyordum, bebe uyuyor yahu, evde uyumuyor dışarda gurultude uyuyor, hala bak 6 olacak nerdeyse, arabada uyur, gürültülü ortamda uykusu gelir
Hele ki bana evde oturmak nasil batıyor bir bilsen. Ya diyorum hangi hayati yasiyordum bir de simdiki halime bak.maddi manevi zora girdim resmen. Koca parasi bana gore degilmis,kaldi ki o da issiz kaldi uzun sure buyuk dertlerle ugrastik. Sacmasapan insanlarla istemedigimiz diyaloglara girdik esimle birlikte. Ailesi ile sorunluydu zaten,daha da beter oldu. Of ne bileyim. Pencereyi acip yok mu beni seveeeen diye bagiracam vallaKindar olmak iyi birsey degil tabi
Burda onemli olan senin hislerin , gercekten ozlediysen , orda mutlu olacaksan git tabiki
Baktin olmuyor , gecmis yakani birakmiyor sen birakirsin onlari
Planli da olursun , inan en kolayi o :)
Bir sure sonra harekete o ladar alisiyor ki insan oturdugu zaman rahat batiyor
Sen bagir ben 500 km uzaktan bennnn diye bagiririm sanaHele ki bana evde oturmak nasil batıyor bir bilsen. Ya diyorum hangi hayati yasiyordum bir de simdiki halime bak.maddi manevi zora girdim resmen. Koca parasi bana gore degilmis,kaldi ki o da issiz kaldi uzun sure buyuk dertlerle ugrastik. Sacmasapan insanlarla istemedigimiz diyaloglara girdik esimle birlikte. Ailesi ile sorunluydu zaten,daha da beter oldu. Of ne bileyim. Pencereyi acip yok mu beni seveeeen diye bagiracam valla
Yok yaa kinci falan degilsiniz, sadece haklisiniz. Bende sanirim yaptigim isi begendirme ve pışpışlanmayi isteme hastaligi varÇok istiyorsunuz belki ama ben mi cok kinciyim bilemedim, kinciyim kinci. Bu duruma düşürüldüğüm yere cok emekte vermus olsam dönemezdim, dönmezdim.
Datlum benimSen bagir ben 500 km uzaktan bennnn diye bagiririm sana
Evet 2 sene evde oturmak icin cok uzun hele bide maddi sikinti olduysa iyice zor
Bence git basla , denemenin zarari olmaz hem icinde kalmaz , sonra neden gitmedim diye pisman olmazsin
Su 90.kilo hikayesini bi ara dinlesem
Benim de oyle bir azme ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?