Yeni & eski karisik

Yani pekte özlenecek güzel insanlar gibi gelmediler bana. Sosyalleşin tabi ki. İsterseniz daha iyilerini bile başarırsınız eminim ama ben olsam oraya dönmezdim sanırım.

Yapmasina yaparsiniz sıkıntı değil. Lakin yerinizde olsam geçmiste yaptıkları "istememe" durumundan dolayi simdi cagirdilar diye koşa koşa gitmezdim. Ha çok tutkunuysam ve insanlar umurumda degilse baştan birakmazdim sanirim.

Canim,tesekkur ederim. Senin kadar planli olabilirsem umarim diyorum.

Bana yaptiklarini unutmustum,cunku aralarinda yoktum. Ama iclerine tekrar girdigimde naparim bilmiyorum. Ya hirs yaparim ya da birakir giderim bu sefer kendi istegimle herhalde

yaparsın neden yapamayasın ki ancak şöyle düşün senin zor zamanında yanında olmayıp seni kovan insanlarla yeniden mutlu olabilecek misin acaba
Evet bu da bir soru isareti tabii. Bugun hocayla gorustum cok garip hissettim kendimi

É ufaklik 1 sene sonra 3 yas olacak,tam kres yasi. Sevdigin isi yapmalisin kesinlikle

Yani pekte özlenecek güzel insanlar gibi gelmediler bana. Sosyalleşin tabi ki. İsterseniz daha iyilerini bile başarırsınız eminim ama ben olsam oraya dönmezdim sanırım.
Donmezsem evde oturmaya devam cok kafami kurcaliyor bu yuzden.

Birakmamayi ben de cok istedim. Bana sirtlarini donduler, anormal aidatlar istediler ki onceden yoktu oyle bir uygulama. O donem veremeyecegimi biliyorlardi cunku. Sonra lisansim iptal oldu ve maclara cikamadim zaten.

Azim iste,bende olmayan sey.

Ay ama ben 90 kiloydum, azmetmesem yuvarlanacaktim
Olur olur, bu ulkede kadiniz biz, bizim yapamayacagimiz şey yok.

Bende yürüme bandının sesinde uyutuyordum ilk kızımı hoşuna gidiyordu sıpanın

Ya ama dimi, cok guzel geliyor çocuklara o sinir sesler, annem falan kiziyordu anlatamıyordum, bebe uyuyor yahu, evde uyumuyor dışarda gurultude uyuyor, hala bak 6 olacak nerdeyse, arabada uyur, gürültülü ortamda uykusu gelir

Bi çocukları gürültüye alıştırmış olabiliriz benimki 2,5 yaşında çamaşır makinesinin önünde uyuyor

Canim,tesekkur ederim. Senin kadar planli olabilirsem umarim diyorum.

Bana yaptiklarini unutmustum,cunku aralarinda yoktum. Ama iclerine tekrar girdigimde naparim bilmiyorum. Ya hirs yaparim ya da birakir giderim bu sefer kendi istegimle herhalde
Kindar olmak iyi birsey degil tabi
Burda onemli olan senin hislerin , gercekten ozlediysen , orda mutlu olacaksan git tabiki
Baktin olmuyor , gecmis yakani birakmiyor sen birakirsin onlari

Planli da olursun , inan en kolayi o :)
Bir sure sonra harekete o ladar alisiyor ki insan oturdugu zaman rahat batiyor

Birakmamayi ben de cok istedim. Bana sirtlarini donduler, anormal aidatlar istediler ki onceden yoktu oyle bir uygulama. O donem veremeyecegimi biliyorlardi cunku. Sonra lisansim iptal oldu ve maclara cikamadim zaten.

Çok istiyorsunuz belki ama ben mi cok kinciyim bilemedim, kinciyim kinci . Bu duruma düşürüldüğüm yere cok emekte vermus olsam dönemezdim, dönmezdim.

Su 90.kilo hikayesini bi ara dinlesem
Benim de oyle bir azme ihtiyacim var

Hele ki bana evde oturmak nasil batıyor bir bilsen. Ya diyorum hangi hayati yasiyordum bir de simdiki halime bak.maddi manevi zora girdim resmen. Koca parasi bana gore degilmis,kaldi ki o da issiz kaldi uzun sure buyuk dertlerle ugrastik. Sacmasapan insanlarla istemedigimiz diyaloglara girdik esimle birlikte. Ailesi ile sorunluydu zaten,daha da beter oldu. Of ne bileyim. Pencereyi acip yok mu beni seveeeen diye bagiracam valla

Sen bagir ben 500 km uzaktan bennnn diye bagiririm sana
Evet 2 sene evde oturmak icin cok uzun hele bide maddi sikinti olduysa iyice zor

Bence git basla , denemenin zarari olmaz hem icinde kalmaz , sonra neden gitmedim diye pisman olmazsin

Çok istiyorsunuz belki ama ben mi cok kinciyim bilemedim, kinciyim kinci . Bu duruma düşürüldüğüm yere cok emekte vermus olsam dönemezdim, dönmezdim.
Yok yaa kinci falan degilsiniz, sadece haklisiniz. Bende sanirim yaptigim isi begendirme ve pışpışlanmayi isteme hastaligi var

Sen bagir ben 500 km uzaktan bennnn diye bagiririm sana
Evet 2 sene evde oturmak icin cok uzun hele bide maddi sikinti olduysa iyice zor

Bence git basla , denemenin zarari olmaz hem icinde kalmaz , sonra neden gitmedim diye pisman olmazsin
Datlum benimbir kere opmem lazim su an seni
Valla denemek istiyorum. İsterse yuzsuze bak gene gelmis desinler

Su 90.kilo hikayesini bi ara dinlesem
Benim de oyle bir azme ihtiyacim var

Ya ben skandalim o konuda, 50 ile hamile kaldim, 80 le dogumdan ciktim, sonra 1.yilda 90 a çıktım, tam 1 yasinda diyete basladim 1 yilda 40 kilo verdim, 4 yil korudum, sonra 10 kilosunu aldim 60im şimdi
İsteyince veriliyor da mesele korumakta, 30 dan sonra metabolizma yavaşlıyor diyorlardı hikaye saniyordum. Cidden oyleymis ya, eskiden yediğimin yarısını yiyorum kilo alıyorum biri beni durdursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…