- Konu Sahibi bendekidurumlar
Aman bosver canim ya, canini sıkmaya deger mi? 3 yil olacak benimde bi tasindik bütün esyalar pert. Cokta umrumda değil. Esya beni kendine hizmetçi yapamaz. 2 aylik evliydim beyaz hali sandalye hepsine guzel ellerimle sıktığım nar suyunu boca ettim. Ben onlari silerken esim bi kek verir misin diyordu. Adamdaki rahatlik
o lekeleri çıkarınca daha hic birseye takmadim. Evime ilk kez gelen herkes mutlaka halıma koltuğuma birsey doktu. Cikolata sos, cay, meyve suyu. Arkadaslarimin cocuklari beyaz hali uzerinde kirmizi uzumu ayaginin altina alip eziyordu da analari birsey demiyordu bende bosverdim cunku lekeyi çıkarmayı biliyordum. Kizim sagolsun suan duvarlarimi cizdi. Tasinirken yatak oda gardropumun sürgülü kapisini bozdular yariya kadar kapanip aciliyor 2 yildir duruyor oyle. Sifonyerimin yan tarafını kırdılar. Kucuk sehpalarimin ayaklarının dış yüzeyini soyulmus, masam desen sicak soguktan hafif kabardi cizildi. E napayim simdi kullanacagim ki eskisin. Sirf kullanip eskitmek icin misafir mi bekleyeceğim dusuncesiyle ayri bir misafir odasi takimi almadim. Misafir yemek takimi almistim onu da almasam annem linc ederdi
bazen onu da cikarip kendime kullaniyorum. Bos boş duruyorlar kac aydir korona var misafir de gelmiyor zaten. Ama bak esyalarin kusuru var diye kirli veya daginik degiller. Kirilmis olabilir ama temizler, derli toplular. Onemli olan da bu sanirim.