YENİ EV ALDIK AMA ??

Bence balkona acele etmeyin

Bir Eve taşının güneş almasını esmesini vs değerlendirin yaptırırsınız sonra

Ankastre de benzer modeller var

Zaten Bosch Siemens bir grup Arçelik Beko bir grup bir de daha uygun fiyatlılar var

Görüntü ve bütçe meselesi

Mesela ben cam ocağımı çok seviyorum burada arkadaşlar o kötü Çelik daha temiz oluyor dediler bence cam daha kolay siliniyor

Kombiye gelince internetten araştırın yani kendi sitelerinden kombilerin m2 özellikleri vs vardır verim elektrik gaz harcama oranları vs

bizim ev de 1.kat 100 m2. Balkon katlamalı cam bizimki memnunuz, yağmur soğuk girmiyor, kullanımı temizliği falan da kolay, Kombi demirdöküm yoğusmalı değil ondan da memnunuz, Ankastre Bosch ,düşünme bile fırını davlumbazı ocağı herşeyi çok kullanışlı. Panjur falan düşünmedim 1.kata gerek yok yani bizimki bayağı yüksekte zaten. Hayırlı olsun eviniz

İlk maddeler hakkında bilgim yok.
Ama ankastremi ilk evimde teka 2.de franke aldım müthiş memnun kaldım ikisinden de. Fırınları 2.sinde de süper..
Biraz pahalı diğerlerine göre ama sonuçta kendi eviniz, olunca iyisi olsun.
Güle güle ağız tadıyla oturun

Mutlu gunleriniz olsun evinizde. Pencerelere icerden kilit yaparsaniz guvenli olur. Abimlerin apartmani hirsiz mesken tuttu. Abimlerin camlarda pencere kilidi var sukur bir olay olmadi

Konuyla alakasız olacak ama evi alırken parasını nasıl ödediniz ? Tapuda mı tapudan önce mi ? Havale mi nasıl yaptınız. Biz de ev almayı düşünüyoruz ama acemi olduğum için sormak istedim
Öncelikle tapu için sıra no alıyorsunuz, işlemleri başlatıyorsunz biz öncelikle tapuda imzayı attık sonra parayı yatırdık.
Dikkatli olunması gereken bir durum.
İnşallah sizde hayırlısıyla ev sahibi olursunuz.

İlk maddeler hakkında bilgim yok.
Ama ankastremi ilk evimde teka 2.de franke aldım müthiş memnun kaldım ikisinden de. Fırınları 2.sinde de süper..
Biraz pahalı diğerlerine göre ama sonuçta kendi eviniz, olunca iyisi olsun.
Güle güle ağız tadıyla oturun
Teşekkür ederim sizde güle güle oturun.
Frankeyi bende çok beğendim fakat pahalı geldi. Çok büyük bir borca girdiğimiz için maalesef orta halli bakmamız gerekiyor.

Mutlu gunleriniz olsun evinizde. Pencerelere icerden kilit yaparsaniz guvenli olur. Abimlerin apartmani hirsiz mesken tuttu. Abimlerin camlarda pencere kilidi var sukur bir olay olmadi
Teşekkür ederim, gerçekten mi.. ya o kadar alışmışım ki 3.katta oturmaya 1. kat ürküttü beni :) birde pencereler ısı yalıtımlı kolay kolay kesebilirler mi? Ay ne korkağım ben ya :KK17:

Bende kesinlikle katlamalı cam öneririm. Benimki sürgülü cam ve berbat bişey yüksek kat bide dışını silmek çok zor. Benim kombim yoğuşmalı sekiz petek ver evde ve normal kombiye göre kesinlikle tasarruflu. Benim bütün ev sabit ayarda yanar yan dairem daha düşük ısıda ve peteklerin yarısını yaktığı halde aynı gelir faturamız.

Bence balkona acele etmeyin

Bir Eve taşının güneş almasını esmesini vs değerlendirin yaptırırsınız sonra

Ankastre de benzer modeller var

Zaten Bosch Siemens bir grup Arçelik Beko bir grup bir de daha uygun fiyatlılar var

Görüntü ve bütçe meselesi

Mesela ben cam ocağımı çok seviyorum burada arkadaşlar o kötü Çelik daha temiz oluyor dediler bence cam daha kolay siliniyor

Kombiye gelince internetten araştırın yani kendi sitelerinden kombilerin m2 özellikleri vs vardır verim elektrik gaz harcama oranları vs
Balkonu kapatmak zorundayım, çünkü kombi balkonda duracağı için soğuğu önlemek gerekiyor.
Evim katta tek daire olduğu için hemde cepheden dolayı full her yerden güneş alıyor.
Ankastre olarak da, cam ocak korkutuyor beni patlar diye..sanırım Bosch yada Siemens alacağım.

Bende kesinlikle katlamalı cam öneririm. Benimki sürgülü cam ve berbat bişey yüksek kat bide dışını silmek çok zor. Benim kombim yoğuşmalı sekiz petek ver evde ve normal kombiye göre kesinlikle tasarruflu. Benim bütün ev sabit ayarda yanar yan dairem daha düşük ısıda ve peteklerin yarısını yaktığı halde aynı gelir faturamız.
Eca marka almayı düşündüm ve yetkiliyi aradık bize 7 petek ve 120 m2 olduğu için yoğuşmalı olmaz dedi, yani yoğuşmaz dedi.

Size sadece sürgülü cam konusunda fikrimi söyleyeyim çünki diğerleri hakkında bilgim yok. Biz de balkonumuzu sürgülü camla kapatmıştık, temizliğinden illallah ediyorduk. Katlamalı nasıl olur bilemiyorum ama bizde diğer balkonu kapatırsak katlamalı cam düşünüyoruz ve bakıyorum çevrede hep katlamalı yaptırıyor millet.

Size sadece sürgülü cam konusunda fikrimi söyleyeyim çünki diğerleri hakkında bilgim yok. Biz de balkonumuzu sürgülü camla kapatmıştık, temizliğinden illallah ediyorduk. Katlamalı nasıl olur bilemiyorum ama bizde diğer balkonu kapatırsak katlamalı cam düşünüyoruz ve bakıyorum çevrede hep katlamalı yaptırıyor millet.
Evet bende katlamalı yaptırmaya karar verdim. Birde çalışan biriyim, ev zaten 3+1 hiçç uğraşmak istemiyorum :)

3 kapalı balkonum var hepsini söküp atasim var.. sürgülü cam korkunç bişey.. balkon gibi de olmuyor oda gibi..
Siemens ankastre tercih ederdim ben..
Biz de girişin üstü 1.kattayiz.. 1 kez balkondan 1 kez kapıdan girdi hırsız.. bacadan da girer allah gostermesin o iş zor.. sürgülü camlarin dibine aynı boy tahta sopa sokuluyor ancak o zaman asla acamiyorlar demişti polis..

Teşekkür ederim sizde güle güle oturun.
Frankeyi bende çok beğendim fakat pahalı geldi. Çok büyük bir borca girdiğimiz için maalesef orta halli bakmamız gerekiyor.
Bizim de ilk evimizde neredeyse çivi çakacak para kalmamıştı ilk ödemelerde. Eşim elektronik öğretmeni bir öğrencisi orada çalşıyordu teşhir ürün aldık yani vitrindeki kutusu olmayan ürün. benden sonra 2 kiracım kullandı ikisi de memnun kaldı. Teşhir bakın isteerseniz.

Back
X