Yeni ev için temzilik yapan abla

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.837
47.095
548
İyi geceler, gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var.
Taşınacağımız evi temizletmek için bi ablayla anlaştık. Sıfır ev yani inşaat pisliği. Neyse bana ihtiyaç listesini yazdı eksiksiz aldım hatta istemediği halde evden fazladan bez götürdüm neyse. Bi gün önce bunları eve bıraktık. Bu sabah temizliğe başlayacaktı beni sabah 8 buçukta aradı "ee işte bazı şeyleri unutmuşum getirebilir misin?" Ve bunlar biraz ağır işte hortum falan. Küçük bi yerdeyim toplu taşıma yok şuan durduğum evle o evin arası 40 dk falan yürüyerek. 5 haftalık hamileyim çok halsizlik ve baş dönmem var. Olsun dedim taksi tuttum ve ablayı gitmeden aradım bak bi daha gelemem buraya evim uzak ve durumum bu dedim. Malzemeleri bırakmaya Gidince de bunu bastıra bastıra söyledim. Öğlen oldu ben acıktım yemek getirmeyecek misin diye aradı. Daha önce temizlik için birini tutmamıştım inanın aklıma gelmedi evden getirir diye düşündüm galiba. Ve bu kadın çölyak hastasıymış "pide falan yemem ızgara et olsun" dedi ona da tamam dedim. Siparişi yönlendiricem kadının üzerinde para yok ödeyemez adam para almadan götürmem diyor. Sabah kadın gelsin diye taksi parası verdim, extra ben gidip geldim. E abla madem acıkınca bırak evine dön aç kalma olduğu kadar dedim. Ama bırakmamış. Şimdi vicdan azabı çekiyorum. Yani kadın benim düşüncesizliğim yüzünden aç çalıştı. Ücreti yarın ödicem sizce fazla para vermeli miyim?

Daha önce temizlik için değil ama bahçe işi için falan birilerini tutmuştu annemler ordan biliyorum. Bu işler başta anlaşılır sanki bu fiyata yaparım ama yol parası ve yemek de isterim gibi. Bunu da öyle düşündüm sanırım

Evet acemilik oldu gerçekten düşüncesiz biri değilim kimseye haksızlık etmek istemiyorum

Evet bi temizlikçi alıyorsanız yemesi icmesi sizdendir. Ama temizlikcinde sanki gonulsuz i isi kabul etmis gibi geldi bana. Merak ettim kac tl ye temizledi evi
350. Gönülsüz değil bence ihtiyacı olan biri. Yani ne bileyim bana 3 gün önceden haber ver dedi verdim "aa ama doluyum falan diye taa bir dahaki haftaya atmaya çalıştı. Bak abla etme yapma taşıncam diye cumaya ikna ettim

Burası küçük bi yer toplu taşıma yok.
Şimdi netleşti o zaman önceden hepsi konuşulsaymış acemiliğinize gelmiş ama olsun vereceğiniz paranın üstüne beş on lira ekleyin sonuçta evimize misafir de gelse çalışan da gelse sipariş üzerine ikramda bulunmayız Allah ne verdiyse yenilir içilir :) Gönlünüzden kopan bi miktar sıkıştırırsınız eline :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…