Neden güldünüz anlamadım dün işte cuma yaniHahaha..temizlik n e zaman yapildi
Daha önce temizlik için değil ama bahçe işi için falan birilerini tutmuştu annemler ordan biliyorum. Bu işler başta anlaşılır sanki bu fiyata yaparım ama yol parası ve yemek de isterim gibi. Bunu da öyle düşündüm sanırımHadi yemeği geçtim İnsanlıktır verilir ama taksiyi anlamadım yani alacağı ücretin içindedir gelip gitme parası falan hepsi.Ben böyle biliyorum. Tuhaf karşıladım biraz bide hamilesiniz o da ayıp etmiş sanki azıcık
Aynen yeme içme berilir ama ben taksi parasına takıldım o da karşılanıyor muEvet bi temizlikçi alıyorsanız yemesi icmesi sizdendir. Ama temizlikcinde sanki gonulsuz i isi kabul etmis gibi geldi bana. Merak ettim kac tl ye temizledi evi
Evet acemilik oldu gerçekten düşüncesiz biri değilim kimseye haksızlık etmek istemiyorumKeşke bunları daha önceden konuşsaydınız tabi ilk oldugu için Acemiliğinize denk gelmiş başaran konuşmamak . Bi de inşaat ev olunca da tabi. Mesela düzenli toplu bir ev olsa o an Allah ne verdiyse verirdiniz de. Izgara et olsun ne ya aa
350Aynen yeme içme berilir ama ben taksi parasına takıldım o da karşılanıyor mu
Taksiye biniyorsa zaten temizlik isine de gitmez diye dusunuyorum:))Aynen yeme içme berilir ama ben taksi parasına takıldım o da karşılanıyor mu
Hahah vallahi tam da onu düşündüm :) şahsen ben gideceğim yer çok özel bir mekan değilse toplu taşıma kullanıyorum :)Taksiye biniyorsa zaten temizlik isine de gitmez diye dusunuyorum:))
350. Gönülsüz değil bence ihtiyacı olan biri. Yani ne bileyim bana 3 gün önceden haber ver dedi verdim "aa ama doluyum falan diye taa bir dahaki haftaya atmaya çalıştı. Bak abla etme yapma taşıncam diye cumaya ikna ettimEvet bi temizlikçi alıyorsanız yemesi icmesi sizdendir. Ama temizlikcinde sanki gonulsuz i isi kabul etmis gibi geldi bana. Merak ettim kac tl ye temizledi evi
Burası küçük bi yer toplu taşıma yok.Hahah vallahi tam da onu düşündüm :) şahsen ben gideceğim yer çok özel bir mekan değilse toplu taşıma kullanıyorum :)
8 sene önce temizlik firmasına 350 tl temizlemiştik evimi inşaat pisliğini.. ev 200 metre kare..
Biraz çok değil mi ya da nasıl bir temizlikti8 sene önce temizlik firmasına 350 tl temizlemiştik evimi inşaat pisliğini.. ev 200 metre kare..
Şimdi netleşti o zaman önceden hepsi konuşulsaymış acemiliğinize gelmiş ama olsun vereceğiniz paranın üstüne beş on lira ekleyin sonuçta evimize misafir de gelse çalışan da gelse sipariş üzerine ikramda bulunmayız Allah ne verdiyse yenilir içilir :) Gönlünüzden kopan bi miktar sıkıştırırsınız eline :)Burası küçük bi yer toplu taşıma yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?