Yeni ev için temzilik yapan abla

bizimkiler de zamanında başında beklememiş , sıfır ev daha.temizlikçi gelmiş boyaları camdan ve parkelerden anahtarla kazımış bi güzel.ara ki bulasın kadını bi de.
Oyle oluyo iste. Nolursa olsun hele ki ilk kez calisacaksak yardimci ablayla mutlaka yaninda dururum.

Okul tatillerinde temizlik işinde çalışmisligim var
( hatta patates,çilek,kuşkonmaz tarlasında bile) insaat temizliginide yaptim aslında sadece bir iki tüyosu var onları bilince bence daha kolay. Düşünsene buzdolabini çekip yerini duvarını silmen gerek ama bos evde bişey çekmeye gerek yok :))) sadece Türkiye'deki sıfır evleri temizlerken ustalara bol bol kufrediosun abicimmm o silikonun taaaaa orda ne işi vardı falan diye :))

Boş ev temizlemek nedense bana daha kolay geliyor, yaşanılan ev olunca koltuğu halısı iviri ziviri sanki daha zor...
Bu temizlikciler boş eve niye daha çok para istiyor acaba ?
Bende aynı şeyi düşünüyordum takı kendim. Temizliğin diye düşünene kdr. Çok zormuş heleki inşaat ise aman Allahım temizliği çok berbat heryer kireç ben temizledm olmadı dige rgun kadın çağırdım oda inşaat temizliği olduğunu bilsem gelmezdm dedi yeminliymis ama o günden beridir iki sene evime gider gelir demek tanismama vesile oldu çok ta iyi biri

Düşüncesiz bir kadına benziyor asla fazla para vermem . Hamile hamile sen ayağına bir şeyler götürmüşsün . Tabi çalışana yemek verilir de et ızgara nedir ya sen et ızgara yiyor musun Allah aşkına böyle insanlarla bir daha muhattap olmayın bence . Sizi kullanmış açıkçası

Bir temizlikçi şirketiyle anlasmaliydiniz.

Onlar hortum, merdiven, cam silmek için emniyet kemeri her şeylerini getiriyorlar . Ikı kişi geliyor üstelik ve bu ücrete.

Ve servisleri var onları alıp bırakıyorlar.

Yemek konusunu da telefonda konuşuyorsunuz.

Iyı bir şirketse tertemiz yapıyorlar Çünkü patronları var şikayet edebilecek.

aynen yaa. Bende 2. bebekten sonra baktım yetişmem mümkün değil işlere. Düzenli birini alayım dedim. Saat 10da geliyolar hanımefendiler. En geç giden 5 olmadan gitti zaten. Yarım saat iş yapıp sigaraya koşan mı dersin. İşim çıktı deyip gitmeye kalkan mı dersin. Viledayla yer silen mi dersin. Ebeveyn banyosunu temizlememiş. Kibarca söylüyorum offff diyerek gidiyor temizlemeye Bebek var çok da takip edemiyodum zaten. Ama gittikten sonra farkediyor insan temizlemeden bıraktığı yerleri.4 kişi denedim yok olmuyor. Kendi işimi kendim yapıyorum Eşimle birlikte. 200 tl veriyordum 1 sene önce. Yeni doğmuş bebeğim vardı. Acayip sinirlerimi bozdular. İyi insana dek gelemedim ben de.

temizlige gelirken taksiye binip ödetiyor yemeğe et söyletiyor o kadar yolu malzeme icin sizi getiriyor iyiki temizliği de size yikmamis bilemedim yani

ayy sigara molasını unutmuşum hatta hatta bi ara baktım annem temizliyor kadın kahve molası! veriyordu o pozisyondan sonra bir daha gelmediler

Insaat temizligi...tek kisi... bir gunde... nasil bitirmis?
Sadece yerler, balkon, camlari yapmistir. Banyo ve mutfak dolaplari, banyo duvarlarini yapti mi acaba?

Baya pahalıya patlamış ızgara eti taksi parası falan.
Eve temizlikçi alınca yemek parasının ev sahibinden mı oluyormuş bunu bilmiyordum.neyse ben evimi temizlemeye devam edeyim

Baya pahalıya patlamış ızgara eti taksi parası falan.
Eve temizlikçi alınca yemek parasının ev sahibinden mı oluyormuş bunu bilmiyordum.neyse ben evimi temizlemeye devam edeyim
Eve temizlige gelen kisinin oglen yemegini vermek zorundasiniz , evde ne varsa cikarirsiniz yer ama bos evse mecbur disardan söylenir
Ben calistigim icin gelen yardimcima dolaptan istedigini isit ye derdim , evde yemek yoksa eve siparis gonderirdim , butun gun calisan insan ac bırakılmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…