Evet yemek 1 ögün vermelisiniz ama ne verecegnze kendiniz karar verirsnz karsı taraf et istiyorm diyemeZ...gidiş geliş yol parasıda kendine aittir buarada size deglİyi geceler, gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var.
Taşınacağımız evi temizletmek için bi ablayla anlaştık. Sıfır ev yani inşaat pisliği. Neyse bana ihtiyaç listesini yazdı eksiksiz aldım hatta istemediği halde evden fazladan bez götürdüm neyse. Bi gün önce bunları eve bıraktık. Bu sabah temizliğe başlayacaktı beni sabah 8 buçukta aradı "ee işte bazı şeyleri unutmuşum getirebilir misin?" Ve bunlar biraz ağır işte hortum falan. Küçük bi yerdeyim toplu taşıma yok şuan durduğum evle o evin arası 40 dk falan yürüyerek. 5 haftalık hamileyim çok halsizlik ve baş dönmem var. Olsun dedim taksi tuttum ve ablayı gitmeden aradım bak bi daha gelemem buraya evim uzak ve durumum bu dedim. Malzemeleri bırakmaya Gidince de bunu bastıra bastıra söyledim. Öğlen oldu ben acıktım yemek getirmeyecek misin diye aradı. Daha önce temizlik için birini tutmamıştım inanın aklıma gelmedi evden getirir diye düşündüm galiba. Ve bu kadın çölyak hastasıymış "pide falan yemem ızgara et olsun" dedi ona da tamam dedim. Siparişi yönlendiricem kadının üzerinde para yok ödeyemez adam para almadan götürmem diyor. Sabah kadın gelsin diye taksi parası verdim, extra ben gidip geldim. E abla madem acıkınca bırak evine dön aç kalma olduğu kadar dedim. Ama bırakmamış. Şimdi vicdan azabı çekiyorum. Yani kadın benim düşüncesizliğim yüzünden aç çalıştı. Ücreti yarın ödicem sizce fazla para vermeli miyim?
Boş ev temizlemek nedense bana daha kolay geliyor, yaşanılan ev olunca koltuğu halısı iviri ziviri sanki daha zor...
Bu temizlikciler boş eve niye daha çok para istiyor acaba ?
Ben gecen yaz 2+1 75 m2 evi bastan sona iki kadin arti ben uc kadin ile temizledik. 500 TL verdim. O fakirlerin bol et yemesi lazim. Fazladan bir 50 lira ver bence.
Cok haklisiniz aslinda temizlige gelenler banka memureleri, holding sekreterleri ve kucuk esnaflar, arada bir hobi olarak temizlige gidiyorlar. Altlarinda araba , ozel okulda cocuklari okuyor. Haftanin uc gunu et yerler. Mureffeh insanlar yani.....O fakirlerin derken? Ne kadar da çirkin bir tabir. Temizlik yapan insan fakirdir diye bir şey yok. Temizlik de ayrı bir iş alanı, daha saygı ve önyargısız yaklaşmayı deneyin lütfen. Bulunduğum yerde iyi bir yardımcı bulmak çok zor. Buranın ünlü bir ailesinin mensubu olan arkadaşım şu andaki yardımcısını alabilmek için 3 ay bekledi. Aynı kadını ben çağırmak istesen şu anda boş zamanı yok. Çünkü kadın işini iyi yapıyor, çok popüler. Buna rağmen de abartı fiyat istemiyor.
Gündelikçi annenin çocuğuyum. Senden fazla et yediğimiz kesin. Akıl fukarası seni...Cok haklisiniz aslinda temizlige gelenler banka memureleri, holding sekreterleri ve kucuk esnaflar, arada bir hobi olarak temizlige gidiyorlar. Altlarinda araba , ozel okulda cocuklari okuyor. Haftanin uc gunu et yerler. Mureffeh insanlar yani.....
Ne alakasi var? Gundelige gidip coluk cocuk okutuyor insanlar. Siz saygi duymayabilirsiniz ama bu asagilamanizi da gerektirmez,ayiptir gunahtir her seyden once.Cok haklisiniz aslinda temizlige gelenler banka memureleri, holding sekreterleri ve kucuk esnaflar, arada bir hobi olarak temizlige gidiyorlar. Altlarinda araba , ozel okulda cocuklari okuyor. Haftanin uc gunu et yerler. Mureffeh insanlar yani.....
Assagilik kompleksinizi hakaretsiz ifade etmekten yoksun olaganustu bir zekaniz var. Et yemege devam.......Gündelikçi annenin çocuğuyum. Senden fazla et yediğimiz kesin. Akıl fukarası seni...
Fakir dedin fukara dedim. Kim hakaret etti?Assagilik kompleksinizi hakaretsiz ifade etmekten yoksun olaganustu bir zekaniz var. Et yemege devam.......
Peki kime fakir denir? Fakir deyince saygisiz oluyoruz, zengin kadin deyince ne oluyoruz?Ne alakasi var? Gundelige gidip coluk cocuk okutuyor insanlar. Siz saygi duymayabilirsiniz ama bu asagilamanizi da gerektirmez,ayiptir gunahtir her seyden once.
İyi geceler, gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var.
Taşınacağımız evi temizletmek için bi ablayla anlaştık. Sıfır ev yani inşaat pisliği. Neyse bana ihtiyaç listesini yazdı eksiksiz aldım hatta istemediği halde evden fazladan bez götürdüm neyse. Bi gün önce bunları eve bıraktık. Bu sabah temizliğe başlayacaktı beni sabah 8 buçukta aradı "ee işte bazı şeyleri unutmuşum getirebilir misin?" Ve bunlar biraz ağır işte hortum falan. Küçük bi yerdeyim toplu taşıma yok şuan durduğum evle o evin arası 40 dk falan yürüyerek. 5 haftalık hamileyim çok halsizlik ve baş dönmem var. Olsun dedim taksi tuttum ve ablayı gitmeden aradım bak bi daha gelemem buraya evim uzak ve durumum bu dedim. Malzemeleri bırakmaya Gidince de bunu bastıra bastıra söyledim. Öğlen oldu ben acıktım yemek getirmeyecek misin diye aradı. Daha önce temizlik için birini tutmamıştım inanın aklıma gelmedi evden getirir diye düşündüm galiba. Ve bu kadın çölyak hastasıymış "pide falan yemem ızgara et olsun" dedi ona da tamam dedim. Siparişi yönlendiricem kadının üzerinde para yok ödeyemez adam para almadan götürmem diyor. Sabah kadın gelsin diye taksi parası verdim, extra ben gidip geldim. E abla madem acıkınca bırak evine dön aç kalma olduğu kadar dedim. Ama bırakmamış. Şimdi vicdan azabı çekiyorum. Yani kadın benim düşüncesizliğim yüzünden aç çalıştı. Ücreti yarın ödicem sizce fazla para vermeli miyim?
Konu fakir demeniz degil arkadasim,asagilamaniz,hor gormeniz. Kufur etmeden de hakaret edebilir insan siz de bunu yapmissiniz. Size gore degersiz,basit insanlar olabilirler ama bize gore degil. Gundelikciye de saygi duymalisiniz,sadece banka memuresi,holding sekreteri ve kucuk esnafa degil. Saygisiz konusmaniz gundelikcilere zarar vermez size zarar verir.Peki kime fakir denir? Fakir deyince saygisiz oluyoruz, zengin kadin deyince ne oluyoruz?
temizlige giden insanlarin bol et yemedigini nereden çıkardınız anlamadım kiBen gecen yaz 2+1 75 m2 evi bastan sona iki kadin arti ben uc kadin ile temizledik. 500 TL verdim. O fakirlerin bol et yemesi lazim. Fazladan bir 50 lira ver bence.
Kim fakir? Tanıdığım gündelikçilerin çoğunun evi arabası köy evi yada yazlığı var. Keza bizim de öyle. Fakir dediğin aç olur kazancı olmaz başının üzerinde damı olmayan yoksul insanlara denir. Bir günde asgari ücretin günlük kazancınızdan daha fazla kazanıyor gündelikçiler.Peki kime fakir denir? Fakir deyince saygisiz oluyoruz, zengin kadin deyince ne oluyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?