Yeni ev için temzilik yapan abla

Merdiven, hortum, deterjan gibi ihtiyaçları sizin düşünmeniz gerekir. Temizliğe gelen kadının yemeği de size aittir. Evinizin büyüklüğünü yazdığınız mı bilmiyorum ama benden 5 sene önce 150 metrekare sıfır daire temizliği için 500 tl + deterjan parası talep ettiler. Bu işin piyasası böyle.

Temizlik malzemesi zaten ev sahibi tarafından karşılanır. 250 ye inşaat pisliğine gelmiş oluyor. Yemeğini karşılaman lazımdı. Bir de İnşaat temizliklerinde tek kadından ziyade şirket ya da 2 kadınla çlışmak daha mntıklı olurdu. Neyse. Yemek parası ver ki helalleşin. Çok bi paraya gelmemiş.

Evet yemek 1 ögün vermelisiniz ama ne verecegnze kendiniz karar verirsnz karsı taraf et istiyorm diyemeZ...gidiş geliş yol parasıda kendine aittir buarada size degl

Boş ev temizlemek nedense bana daha kolay geliyor, yaşanılan ev olunca koltuğu halısı iviri ziviri sanki daha zor...
Bu temizlikciler boş eve niye daha çok para istiyor acaba ?

Bol evi temizlemesi kolay ama inşaat pisliği olan boş evi temizlemesi çok zor. Ben de iki sene önce hiç kullanılmamış boş bir eve geçtim. O zaman temizlik için birini tutamadım, oraya gelmek için aşırı masraf yapmıştık çünkü. Temizliği çok zor oldu, 9 aylık da bebeğim vardı. Duvarlardaki tozlar da uzun süre çıkmadı, aylarca sağa sola savruldu ki duvarları da silmiştim.

Ben gecen yaz 2+1 75 m2 evi bastan sona iki kadin arti ben uc kadin ile temizledik. 500 TL verdim. O fakirlerin bol et yemesi lazim. Fazladan bir 50 lira ver bence.

O fakirlerin derken? Ne kadar da çirkin bir tabir. Temizlik yapan insan fakirdir diye bir şey yok. Temizlik de ayrı bir iş alanı, daha saygı ve önyargısız yaklaşmayı deneyin lütfen. Bulunduğum yerde iyi bir yardımcı bulmak çok zor. Buranın ünlü bir ailesinin mensubu olan arkadaşım şu andaki yardımcısını alabilmek için 3 ay bekledi. Aynı kadını ben çağırmak istesen şu anda boş zamanı yok. Çünkü kadın işini iyi yapıyor, çok popüler. Buna rağmen de abartı fiyat istemiyor.

Cok haklisiniz aslinda temizlige gelenler banka memureleri, holding sekreterleri ve kucuk esnaflar, arada bir hobi olarak temizlige gidiyorlar. Altlarinda araba , ozel okulda cocuklari okuyor. Haftanin uc gunu et yerler. Mureffeh insanlar yani.....

Yol ve yemek parasi haric anlasilir genelde. Siz insafsizliktan degil acemilikten dusunememis olabilirsiniz insanlik hali,20 lira verin fazladan helallesin , hamilesiniz keske esiniz ilgilenseydi bu tur seylerle size de git gel olmus.

Ücretini verdiniz mi kadının bilmiyorum ama aklınıza takildiysa anlaştığiniz paraya bir yemek parası ekleyip verebilirsiniz bence. Bu kadar düşünüp incelemeye gerek yok. Temizlik badana vs işlerde çalışana genelde yemek verilir anlaşma yapılmasa bile diye biliyorum.
Benim annanem yaşlı köyde yaşıyor ilçe belediyesi ayda birbkere evini temizlemek için personel gönderiyor ve annanem o personel lere yemek veriyor öyle bir zorunluluğu yok. Bu gibi şeylerde çok düşünmemek lazım üç beş kuruş fazla verip helallesiverin gitsin.

Bana kadın yüzsüz geldi. Yani temizliğe gelen kisi hortumunu da unutmasın bi zahmet. Siz zaten her şeyi almışsınız. Kendi tasimamak icin şımarıklık yapmış. Bir de çölyak hastasitim demiş nasıl oluyor bilmiyorum ama resmen özel sipariş vermiş ızgara et diye. Gelen temizlikciye yemek verip vermemek tamamen inisiyatif gerektirir. Verilmesi daha uygundur ama kadin da redmen özel siparis vermiş. Taksi parasina ve hortuma sayin para vermeyin. Daha temizlikciye taksi parasi veren ve hortumunu tasiyani duymadim

Son düzenleme:
Cok haklisiniz aslinda temizlige gelenler banka memureleri, holding sekreterleri ve kucuk esnaflar, arada bir hobi olarak temizlige gidiyorlar. Altlarinda araba , ozel okulda cocuklari okuyor. Haftanin uc gunu et yerler. Mureffeh insanlar yani.....
Gündelikçi annenin çocuğuyum. Senden fazla et yediğimiz kesin. Akıl fukarası seni...

Ne alakasi var? Gundelige gidip coluk cocuk okutuyor insanlar. Siz saygi duymayabilirsiniz ama bu asagilamanizi da gerektirmez,ayiptir gunahtir her seyden once.

Assagilik kompleksinizi hakaretsiz ifade etmekten yoksun olaganustu bir zekaniz var. Et yemege devam.......
Fakir dedin fukara dedim. Kim hakaret etti?
Acilen nörolojiye görünün. Okuduklarınızı anlama sıkıntınız var. Zenginlikten herhalde sizden aşağı gördüğünüz insanlarda egonuzu tatmin ediyorsunuz.

yemek sepetinden falan gonderseydiniz keşke düşunemediniz sanirim o an.
gerci suara calisiyolarmi bilmiyorum.
sizin acemiliginize gelmiş calisan bayanda inceliginizi kullanmiş biraz sanki.

Herseyi gectim de temizlige gelene oglen yemegi verilir.
Bu unutulacak sey degil.
Ben kahvalti da veriyorum bu arada.
kahvesini cayini da veririm.
Olur da evde yoksam online soyluyorum, odemesini kartla yapip eve gonderiyorum.

Peki kime fakir denir? Fakir deyince saygisiz oluyoruz, zengin kadin deyince ne oluyoruz?
Konu fakir demeniz degil arkadasim,asagilamaniz,hor gormeniz. Kufur etmeden de hakaret edebilir insan siz de bunu yapmissiniz. Size gore degersiz,basit insanlar olabilirler ama bize gore degil. Gundelikciye de saygi duymalisiniz,sadece banka memuresi,holding sekreteri ve kucuk esnafa degil. Saygisiz konusmaniz gundelikcilere zarar vermez size zarar verir.

Ben gecen yaz 2+1 75 m2 evi bastan sona iki kadin arti ben uc kadin ile temizledik. 500 TL verdim. O fakirlerin bol et yemesi lazim. Fazladan bir 50 lira ver bence.
temizlige giden insanlarin bol et yemedigini nereden çıkardınız anlamadım ki
gayette etlerini sutlerini yogurtlarini yumurtalarini yiyorlar yani.
insanlar temizlige gidiyor diye et goremiyor degiller.

Peki kime fakir denir? Fakir deyince saygisiz oluyoruz, zengin kadin deyince ne oluyoruz?
Kim fakir? Tanıdığım gündelikçilerin çoğunun evi arabası köy evi yada yazlığı var. Keza bizim de öyle. Fakir dediğin aç olur kazancı olmaz başının üzerinde damı olmayan yoksul insanlara denir. Bir günde asgari ücretin günlük kazancınızdan daha fazla kazanıyor gündelikçiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…