- 3 Ekim 2010
- 11.500
- 3.818
- 448
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
ya ben zaten suna karsıyım marka dıye bu en ıyısı en saglamıdır mantıgı yoktur bende , dedıgınız gıbı bazen kalıte ıcın para degılde marka ıcın para oduyorsunuz , ımkanlar olduktan sonra elbette yenılenır ama yıllar sonrasını bılemedıgımız ıcın bence ılerıyı dusunerek alınmalı he ımkan olur ıster 5 sene sonra degıstırısın ıster ıkı sene sonra olur, dedıgınız gıbı coluk cocuk olunca kendı ısteklerınız ertelenıyor annemle babamdan cok ıyı bılıyorm annem suankı evımıze tasındıgımızda salona koltuk takımını 4-5 sene sonra almıstı , bu evden oncekı evımız3+1 yıne kendımızındı sıte ıcındeydı sattık burayı yaptık mustakıl gıbı tam mustakıl olmasadabu evdede oda sayısı mutfakla beraber 7 oda var hal ole olunca dıger evdekı salona koydugumuz koltuk takımını mutfaga aldık ,salona almamız 4-5 seneyı buldu ı
aynen canm benım cok haklısınAynen canım önemli olan huzur mutluluk
acıkcası bende o yuzden hep ıcıme sınenlerı almaya calıstım , hepsını yıllarca kullanıcam bundan sıkıldım deyıp degıstırecek bı yapım yok zaten
perdelerım 2.400 tuttu ( esımın aılesının goturdugu bı dukkandan aldım salon ,mutfak, yatak odası ve oturma odası ıcın aldım dıger kucuk odaya bısey almadım ,apartman bosluguna bakıyor zaten almıcam )
beyaz esyalar+ dıger elektronık esyalar 9.500 tuttu
mobılyalarımda 12.400 tuttu(tv unıtesı+ yatak odası + yemek odası(gumusluk almadım onun yerıne vıtrın aldım )+ koltuk takımlarm( ıkı uclu ve 1 tane berjer aldım sadece orta sehpa falan henuz almadım)
halılarımıda henuz almadım onların ne kadar tutacagı hakkında hıc bı fıkrım yok
onu banada dedıler canm ,nerde duracagınız henuz bellı degıl kıradayken sadece onemlı seylerı alın ,ıste tasınırken esyalar cok zarar goruyor gıbı ama bu mantıkla hareket edersem benım gıdıp 2. elden falan almam lazım o zaman kı bızde evde var esımın babası saolsun butun evlatlarına bı kat vermıs ama esımın ısıne cok uzak bı yerde yanı oranın eksıklerını tamamlayıp durmamız akıl karı degıl , helekı esım atanırsa kım bılır nereye atanıcak ee seneyede benım atanma ıslerım olucak Allah kerım yanı bu sure zarfında ıdareten esyayla nasıl olacak ben bı avızelerımı ıdareten aldım acıkcası , coluk cocuk olunca anne babaya hıc sıra gelmıyor kı bızım anne babalarımıızdada ben gıymeyeyım evladım gıysın ben yemeyeyım evladım yesın mantıgında ebeveynlerımız var rabbım onları basımıızdan eksık etmesınBende bundan bahsediyorum kimisi de diyor kiradaysan eşyaya önem verme, kendi evine alırsın.
Hepte erkekler diyor yalnız tanıdıklar, akrabalar..
Yani uyguna ne gelirse onu al demek istiyorlar bir nevi.
Hiç yoktan koltuğa 2 bin vericen, yatak odasına en az 3 bin, yani o evi de parayla döşeyeceksin uyguna kaçsan bile.
Ayrıca bu şartlar altında ev sahibi olmak zaten zor, krediye dayanmadan olmuyor.
Hem ev sahibi olup, hemde gönlüne göre eşyanı atıp nasıl yenisini alacaksın ki?
Dediğin gibi değiştirmek bir 3-5 seneyi bulur..
Sonra da çoluk çocuk önceliğin olur, başka masraflar çıkar derken senin gönlün geçmiş olur.
Çünkü aynısını söyleyen bir ablam var, yaşı 40' a dayanmış bir sürü isteği var ama hepsi askıda.
Artık olmasa da olur, ne yapayım bu yaştan sonra?
Öyle eşyam, böyle eşyam olsa ne olur diyor..
cok tsk ederım , kucuk odam apartman bosluguna bakıyor cnm o yuzden almadım cocuk odası gıbı baya kucuk zaten orayı utu odası camasır odası yada calısma odası tarzında kullanmayı dusunuyorum oyuzden almaya gerek gormedım cam duvara bakıyor zatenHayırlı olsun şimdiden,güle güle oturun,küçük odanıza niye perde almadınız bence orayada ucuz yollu birşey alın,sonuçta küçük odayada birşeyler koyarsın eğer güneş alıyorsa oda koyacağın eşyaların rengini soldurur.
yanı ole olurdu ama kendım alsam bır anda alamazdım sanırım hepsını zamanla alırdık gıbıme gelıyor dusunmedıkte degıl yavas yavas alalım dıye ama vazgecıldı ve alındıKeşke bizim eşyalarida alsalardi şuanda bu kadar borç harç düşünmezdik..bence düşünme istediğini almışsin kendin alsaydinda öyle alacaktin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar 23 gun sonra dugunum var ,
benım sorum acaba mobılyalarımı, beyaz esyalarımı ,halılarımı ve perdelerımı pahalıya mı aldım dıye ıcım ıcımı yıyor ,
aa bu pahalıymıs bunu alayım tarzda bı ınsan degılm zzaten marka takıntımda hıc olmadı fıyattan cok begenmeme onem verırım
sonrasında ıse begendıgım sey gercekten bu fıyat edermı dıye dusunur alırım yada almam , ama bu ev duzerken bu alanlarda daha once bı alısverısım olmadıgı ıcın fıyatları konusundada edermı etmezmı seklınde bı yorumum olamadı malesef
Allah var nısanlımın aılesıde benım yuzume karsı bu pahalı bunu alma yada bunu cok pahalıya aldın demedıler, dedıklerı sız begenın para ınsanın elının kırı dendı.. kı zaten butun ıhtıyaclar yarı yarıya odenecektı,hatta kayınpederım sız bıze kıza verın baska bı seyde ıstemıyoruz dedıler evı dugunu herseylerını bız yaparız ıstersenız dedıler, esyalarımı alırken orta sevıyede bıseyler almaya calıstım ama sanırım perdelerımde bıraz yuksek fıyat oldu ve sımdı ıcım ıcımı yıyor ,
sızden rıcam neyı ne kadar aldınız yanı bı evı duzmek ne kadar tuttu:26:
tabıkı marka ve kalıteye gore degısıyor fıyatlar haklısınız , evet perdeler bızı cok sasırttı bu fıyatları tahmın etmemıstık bız , bakalım halıda nasıl bı fıyat cıkacak4 yıl önce evlendim, salon ve yatak odası (tv unitesi ve yatak odasi dolabı haric, sadece l koltuk,2 tane cam vitrin masa sandalyeler ve yatak, makyaj masasi ve 2 küçük keson) 14.000tl tutmustu. Bunun haricinde tv unitesi ve yatakodasi dolabimi yaptirdim 3.000 lirada onlar tutmustu , perdelerde 4+1evim 2.500tl civariydi.
Aldiginiz markaya, kaliteye göre değişir açıkçası, biraz göreceli bir durum.
Perde gerçekten mobilyayı solluyor fiyat olarak.
kucuk ayrıntıların kalmıs sanırım cnm onlar da baya bı tutuyor Allah yardımcın olsunmobilya: 9.500
Beyaz eşya+ Tv: 6.900
Perdeler: 1.500
Halı: 1.700
19.000 falanmış, yarısı bitti yarısı kaldı
tabıkı marka ve kalıteye gore degısıyor fıyatlar haklısınız , evet perdeler bızı cok sasırttı bu fıyatları tahmın etmemıstık bız , bakalım halıda nasıl bı fıyat cıkacak
kucuk ayrıntıların kalmıs sanırım cnm onlar da baya bı tutuyor Allah yardımcın olsun
merhaba kızlar 23 gun sonra dugunum var ,
benım sorum acaba mobılyalarımı, beyaz esyalarımı ,halılarımı ve perdelerımı pahalıya mı aldım dıye ıcım ıcımı yıyor ,
aa bu pahalıymıs bunu alayım tarzda bı ınsan degılm zzaten marka takıntımda hıc olmadı fıyattan cok begenmeme onem verırım
sonrasında ıse begendıgım sey gercekten bu fıyat edermı dıye dusunur alırım yada almam , ama bu ev duzerken bu alanlarda daha once bı alısverısım olmadıgı ıcın fıyatları konusundada edermı etmezmı seklınde bı yorumum olamadı malesef
Allah var nısanlımın aılesıde benım yuzume karsı bu pahalı bunu alma yada bunu cok pahalıya aldın demedıler, dedıklerı sız begenın para ınsanın elının kırı dendı.. kı zaten butun ıhtıyaclar yarı yarıya odenecektı,hatta kayınpederım sız bıze kıza verın baska bı seyde ıstemıyoruz dedıler evı dugunu herseylerını bız yaparız ıstersenız dedıler, esyalarımı alırken orta sevıyede bıseyler almaya calıstım ama sanırım perdelerımde bıraz yuksek fıyat oldu ve sımdı ıcım ıcımı yıyor ,
sızden rıcam neyı ne kadar aldınız yanı bı evı duzmek ne kadar tuttu:26:
Haliyi kaliteli alin bence, kalitesiz halilar sorun cikariyor. Bu arada mutluluklar dilerim.
Ellanazım benimkiler kaliteli sayılır ama hala uğraşıyorum tüyüyle yünüyle yaa
Canım benimkide öyle ama daha kalitelisini almak gerekmis demekki. Baksana sen ugrasiyosun hala, ben yıldım sermiyorum artık o derece
Canım benimkide öyle ama daha kalitelisini almak gerekmis demekki. Baksana sen ugrasiyosun hala, ben yıldım sermiyorum artık o derece
onu banada dedıler canm ,nerde duracagınız henuz bellı degıl kıradayken sadece onemlı seylerı alın ,ıste tasınırken esyalar cok zarar goruyor gıbı ama bu mantıkla hareket edersem benım gıdıp 2. elden falan almam lazım o zaman kı bızde evde var esımın babası saolsun butun evlatlarına bı kat vermıs ama esımın ısıne cok uzak bı yerde yanı oranın eksıklerını tamamlayıp durmamız akıl karı degıl , helekı esım atanırsa kım bılır nereye atanıcak ee seneyede benım atanma ıslerım olucak Allah kerım yanı bu sure zarfında ıdareten esyayla nasıl olacak ben bı avızelerımı ıdareten aldım acıkcası , coluk cocuk olunca anne babaya hıc sıra gelmıyor kı bızım anne babalarımıızdada ben gıymeyeyım evladım gıysın ben yemeyeyım evladım yesın mantıgında ebeveynlerımız var rabbım onları basımıızdan eksık etmesındedıklerınızde cok haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?