yenı ev kurmak sıze ne kadar harcama yaptırdı ...?

Bende bundan bahsediyorum kimisi de diyor kiradaysan eşyaya önem verme, kendi evine alırsın.
Hepte erkekler diyor yalnız tanıdıklar, akrabalar..
Yani uyguna ne gelirse onu al demek istiyorlar bir nevi.
Hiç yoktan koltuğa 2 bin vericen, yatak odasına en az 3 bin, yani o evi de parayla döşeyeceksin uyguna kaçsan bile.
Ayrıca bu şartlar altında ev sahibi olmak zaten zor, krediye dayanmadan olmuyor.
Hem ev sahibi olup, hemde gönlüne göre eşyanı atıp nasıl yenisini alacaksın ki?
Dediğin gibi değiştirmek bir 3-5 seneyi bulur..
Sonra da çoluk çocuk önceliğin olur, başka masraflar çıkar derken senin gönlün geçmiş olur.
Çünkü aynısını söyleyen bir ablam var, yaşı 40' a dayanmış bir sürü isteği var ama hepsi askıda.
Artık olmasa da olur, ne yapayım bu yaştan sonra?
Öyle eşyam, böyle eşyam olsa ne olur diyor..

Son düzenleme:

Hayırlı olsun şimdiden,güle güle oturun,küçük odanıza niye perde almadınız bence orayada ucuz yollu birşey alın,sonuçta küçük odayada birşeyler koyarsın eğer güneş alıyorsa oda koyacağın eşyaların rengini soldurur.

onu banada dedıler canm ,nerde duracagınız henuz bellı degıl kıradayken sadece onemlı seylerı alın ,ıste tasınırken esyalar cok zarar goruyor gıbı ama bu mantıkla hareket edersem benım gıdıp 2. elden falan almam lazım o zaman kı bızde evde var esımın babası saolsun butun evlatlarına bı kat vermıs ama esımın ısıne cok uzak bı yerde yanı oranın eksıklerını tamamlayıp durmamız akıl karı degıl , helekı esım atanırsa kım bılır nereye atanıcak ee seneyede benım atanma ıslerım olucak Allah kerım yanı bu sure zarfında ıdareten esyayla nasıl olacak ben bı avızelerımı ıdareten aldım acıkcası , coluk cocuk olunca anne babaya hıc sıra gelmıyor kı bızım anne babalarımıızdada ben gıymeyeyım evladım gıysın ben yemeyeyım evladım yesın mantıgında ebeveynlerımız var rabbım onları basımıızdan eksık etmesındedıklerınızde cok haklısınız

cok tsk ederım , kucuk odam apartman bosluguna bakıyor cnm o yuzden almadım cocuk odası gıbı baya kucuk zaten orayı utu odası camasır odası yada calısma odası tarzında kullanmayı dusunuyorum oyuzden almaya gerek gormedım cam duvara bakıyor zaten

Keşke bizim eşyalarida alsalardi şuanda bu kadar borç harç düşünmezdik..bence düşünme istediğini almışsin kendin alsaydinda öyle alacaktin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 yıl önce evlendim, salon ve yatak odası (tv unitesi ve yatak odasi dolabı haric, sadece l koltuk,2 tane cam vitrin masa sandalyeler ve yatak, makyaj masasi ve 2 küçük keson) 14.000tl tutmustu. Bunun haricinde tv unitesi ve yatakodasi dolabimi yaptirdim 3.000 lirada onlar tutmustu , perdelerde 4+1evim 2.500tl civariydi.
Aldiginiz markaya, kaliteye göre değişir açıkçası, biraz göreceli bir durum.
Perde gerçekten mobilyayı solluyor fiyat olarak.
Birde sehpalar ve 2 berjer koltuk var mobilya alisverine dahil salona girince farkettim

Son düzenleme:
yanı ole olurdu ama kendım alsam bır anda alamazdım sanırım hepsını zamanla alırdık gıbıme gelıyor dusunmedıkte degıl yavas yavas alalım dıye ama vazgecıldı ve alındı

mobilya: 9.500
Beyaz eşya+ Tv: 6.900
Perdeler: 1.500
Halı: 1.700

19.000 falanmış, yarısı bitti yarısı kaldı

tabıkı marka ve kalıteye gore degısıyor fıyatlar haklısınız , evet perdeler bızı cok sasırttı bu fıyatları tahmın etmemıstık bız , bakalım halıda nasıl bı fıyat cıkacak

tabıkı marka ve kalıteye gore degısıyor fıyatlar haklısınız , evet perdeler bızı cok sasırttı bu fıyatları tahmın etmemıstık bız , bakalım halıda nasıl bı fıyat cıkacak

Haliyi kaliteli alin bence, kalitesiz halilar sorun cikariyor. Bu arada mutluluklar dilerim.

kucuk ayrıntıların kalmıs sanırım cnm onlar da baya bı tutuyor Allah yardımcın olsun

Kucuk ayrıntılar derken kız tarafının aldığı ıvır zıvırlarsa çoktan almıştım, dediğin gibi onlarda bayağı tutuyor. Her şey bitti düğün oldu, borcu yarıladık henüz. Allah seninde yardımcın olsun :)

Sorduğun soruya cevap veremiycem ama eşinin ailesi çok hoşmuş Allah bozmasın daima iyi olun. Bunu söylemek istedim :)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

konu benimde ilgimi bi anda daldım kusura bakmayın
bende 2012 sonunda evlendim ama hep o zmandan beri düşünüürüm.demek benim gibi düşünende varmış
bende bana göre biraz fiyatlı aldımama tekbaşına oğlan tarafına yüklenmedik beyaz eşyamı eşimle ben aldım
zaten kayınvalideme yüklenmek ne mümkün o benden daha gelin oldu sayılır

tv ünitesi,salon takımı,yatak odası,konsol ve yemek masası,birdeorta sehpa 15.500 tuttu ( eşimin ailesi ve bende uzaka olduğumiçin tek takımkoltuk aldım)

beyaz eşyalar 12.000 kadar küsür olabilir:44:

perde çok tutmadı 2bin civarı

halı 2 bin küsür dür.

duvar kâğıdı boya vesaire falan derken bunlarada 5 bin harcanmıştr yuvarlak hesap

sonradan mutfak masamızı almıştık

kayınvalidem çok bişi yapmış gibi onuda siz alın demişti

Canım benimkide öyle ama daha kalitelisini almak gerekmis demekki. Baksana sen ugrasiyosun hala, ben yıldım sermiyorum artık o derece

Haklısın ya şimdi eşim diyor ki alalım halı 2 odaya fazladan (misafir+oturma odasına), tamam dedim sonra dedim ki yook şu borçları azaltalım gidip daha iyisinden alırız. :)) Ona bile fırçalattığım oldu halıları sen daha güçlüsün diye gaz vererek o da bıktı artık

Canım benimkide öyle ama daha kalitelisini almak gerekmis demekki. Baksana sen ugrasiyosun hala, ben yıldım sermiyorum artık o derece

aynı sorun bendede var üstelikte alerjim var yıkanmadan maalesef geçmiyor canım
hele ilk zmanlar yeri silip seriodum yarım saate kalmadan yumaklar uçuşuyodu

Yatak odası olmazsa olmaz, koltuk takımı olmazsa olmaz.
Gümüşlük, yemek masası, vitrin almadınız diyelim? Ev alınca alınır.
Ev aldınız krediyle vadesi en az 5 yıl.
E onun ödemesi, geçim, bebek planları vs.
Yani olmaz demiyorum, elbette olur ama böyle hepsini bir arada yapmak çok kolaymış, ev alınınca herşey zırt diye alınırmış gbi söylemeleri çok komik geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…