• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev meselesi

Yurtdışından ev almak Türkiyeden daha mı zor 😂
Şöyle zor Türkiye de gelir kaynağını sorgulamıyorlar, paran varsa alırsın nerden geldiğini vergini düzenli ödüyor musun diye bir sistem yok bildiğim kadarıyla burada çok fazla kurcalıyorlar 3 senelik banka dökümanlarında tut aldığın maaşı faturalar çocuk ihtiyaçları nasıl karşılandığına kadar

Böylesine normalde akıl verme para ver tek eksiğimiz para yoksa senin aklına gelen ilk benim aklıma geldi diyeceksin de sırf kocanıza korkunuzdan yine o nişana gitmişsiniz hatır gönül sayıklamayın eski konular ortada, adam çocuk geç konuştu diye sizi suçladı, neymiş siz ablası ile konuşmamışsınız ondan olmuş, çocuk ablasından öğrenecekmiş konuşmayı. Bey tutmayınca el hiç tutmazmış, kocanız sizi bişey yerine koymayan insanların içine az daha sürüklesin.
AA doğru bakın eski bir konuda da bundan bahsetmiştim okumuşsunuz bunu ben bile unutmuştum biliyor musunuz.. gerçekten kin tutan bir insan değilim ama Allah sorsun ona hiç hakkımı helal etmiyorum

Turkiye'de de ev almak zor rahat ol bacimsu. Eger cok zorlaniyorsaniz cennet vataniniza geri dönüp yurolarinizla buradan saraylar alabilirsiniz.

Gorumce kiskanc onu geciyorum
Şöyle aslında yanlış anlaşılmak istemem. Şunu kasttetşm burada çok kurcalıyorlar 3,4 senelik banka dökümanlarını gelir gider hesaplama vergi ödeme tarihleri eksiksiz. Aldığın maaş evin taksidinr faturalara yetiyor mu vs vs çok hesaplıyorlar ve biz bu krediye alana kadar çok zorlandık.. tr de böyle bir sistem yoktu en son orada parası olan direk alır, kimse sorgulamaz. Bu arada kira öder gibi alınıyor burada iyi yönü bu peşin paran olsana veremezsin paran olsa dahi bu paranın gelirini çok iyi hesaba katman lazım yoksa sonun Dilan P gibi nanay olur 😁😁

Back
X