yeni ev temizligi hk

Boş evde nasıl başında bekleyeceksiniz?

2-3 saat olsa hadi bir ihtimal, ama bütün gün sürecek.

İşin bitmesine yakın gidip bakın.

bir daha boyle bir tecrume yasamamanizi umarim, dilerim ben de yasamam

Malzemeyi kendiniz alin bence.

aynen oyle yapacagim.

cok tesekkur ederim, aynen oyle yapacagim.

Beklediğimiz halde temiz olmamıştı. .
Evet önemli. .

insallah oyle bir tecrube yasamayiz.

oyle yapacagim, cok tesekkur ederim.

Boş evde nasıl başında bekleyeceksiniz?

2-3 saat olsa hadi bir ihtimal, ama bütün gün sürecek.

İşin bitmesine yakın gidip bakın.

saat ucreti ile geldigi icin normalde 3 saatte bitebilecek bir seyken belki 5 saatte bitirecek. nasil emin olabilirim ki?

Ben çalıştığım için yardimcı cağırdım sonra o evi hafta sonu tekrar kendim temizledim gir başında dur derim

Hamile halinizle zor ve sıkıcı olacak.
Bari oturmak için Tabure falan götürün.

Temizlikte ilk wc den başlasın. Haliyle sık sık gitme ihtiyacınız olacak tutamayacaksiniz.

Malzemelerde ne kadar fark eder ki en fazla 2 3 lira değil mi?

cok gecmis olsun diyecegim ama inaniyorum ki gecmiyor. insanin icine oturuyor kaziklanmis olmak.
Ya bide tanıdık aracılığı ileydi parayı istedi. Dedim hicbiyer temiz değil yerler hep çamurlu ayak izi. Sende deterjan falan almamışsın neyle temizlesin dedi. Dedim madem deterjan yok temizledim niye diyor sonra verdim o parayı yinede tanıdık var arada diye. Bide üstüne 1 koca gün temizledik eşim arkadaşım ben ellerimiz yara oldu resmen. Tabi cahillik şimdi olsa 5 saate tenizlerim tabi bide eldiven takarım ama çok sinir bozucu gercekten. Gerekirse gotursun eşin bir tabure sandalye yada annen gitsin dursun başında.

simdi ben yurt disindayim. aslinda yanlis anlama olmasin hic de eli siki biri degilim. ancak aptal yerine konmaya karsi hassasiyetim var.
misal annemin tembihlerine gore cam guderi bez ile silinmeli, parke ozel parke losyonu ile temizlenmeli, tuvalete beyaz sirke dokulmeli, kuvet cifin camasir suyu olan versiyonu ile tellenmeli vs...
simdi bu urunlerin disinda bir sey alabilir hanim; yahut bunlarda buyuk marketlerde kapmanya oluyor 6li vs satilan, belki ben oyle almayi tercih edecegim de o tane ile alacak yahut gene tam tersi...
olay henuz birbirimizi tanimadan onun benim orfume degil de benim onun orfune uymamin beklenilmesi.

maalesef expat olarak yurt disindayiz ve hickimsemiz yok su an burada. mecbur ben duracagim basinda.

Anladım. Eli sıkı biride olabilirsiniz o yüzden sormadım. Zahmet çekmeye değmez diyecektim hamilesiniz diye.
ama detaylı ürünleriniz zaten siz alsaniz daha iyi anlaşılan :)

Kv tasinmadan bir gün önce temizlikciyle anlastilar komple ev temizlenecekti ertesi gün nakliye ile beraber eve girdik şok olduk sadece yerleri silmislerdi tabi parayida önceden verdikleri icin bidaha kendilerine ulasamadik hem esya yerlestirip hem temizlik yapmak zorunda kaldik dikkat edin

Anladım. Eli sıkı biride olabilirsiniz o yüzden sormadım. Zahmet çekmeye değmez diyecektim hamilesiniz diye.
ama detaylı ürünleriniz zaten siz alsaniz daha iyi anlaşılan :)

iki gundur psikopat gibi algilanir oldum da hicap duydum
o sebeple burada da oyle algilanmamak adina aciklama geregi duydum :)
tesekkur ederim.

cok gecmis olsun, insallah yasamam oyle bir sey.

Ben annemin temizledigi alani bile tekrardan siliyorum. Icim rahat etmiyor. Bn olsaydim kesinlikle giderdim. Bi arkdas demis ilk once tuvaleti temizlesin, rica et.
Sik sik tuvalete gitmen gerekicek.

Bazıları şaşırtıcı biçimde titiz yapıyor işini, bazıları çok baştan savma tabi ki. Başında durmak taraftarıyım ancak doğuma iki hafta kala size de biraz zor olur gibi geldi bana
Deterjan konusunu da en güzeli sanırım önceden alıp eve koymak her şeyi, hanıma da evde zaten her şey var, ilave bir şey almanıza gerek yok demek. Sonuçta eve gelen de evdeki malzemeyi kullanıyor, her evde kullanılan malzeme ve tercihler farklıdır nihayetinde. Bunda bir tuhaflık olmaz bence.
Arkadaşınız her ne kadar aracı olsa da, nihayetinde sizin kendi evinizin içinize sinen malzemeyle içinize sinecek şekilde temizlenmesini sağlamak en doğal hakkınız.
Ayrıca yeni eviniz de hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…