yeni ev temizligi hk

Bir şirkette işe girmiyorsun ki arada arkadaş var ayıp olur düşüncesine kapılıyorsun.Altı üstü ev temizlenecek,arkadaşında birini önermiş.Vaktin varsa başında dur.Kendin için ne kolayına geliyorsa neyi uygun görüyorsan onu yap.İster deterjanları sen al ister başında dur.
Camlardan başlatabilirsin.

Paranla iş yaptırıyorsun tabi ki başında duracaksın. arkadaşına falan ne ayıp olacak senin evin ve o ev senin istediğin gibi temizlenmedi mi yardımcı çağırmanın gereği yok

deterjanları kendım alır hanımın basında dururdum
bunda arkadasınızın alınacagı gucenecegı bırsey yok ıstersede alınsın temızlık yanı bu
yardımcı olmus bı kadın bulmus sagolsun ama o evın duzenı sana aıt baskasını ılgılendırmez
bence basında durmalısın gercekden bende gordum wc den mutfaga gecenı yer sıldıgı bezle tezgah sılenı

ben ilkkez çağırdığımda(taşınma olayı),
mutfak duvarları yağ izleri vardı. sildiniz mi burayı dedim. oda hayır dedi.
sonuç silmeden gitmişti
azrail gibi tepesinde tabiki durmamak lazım. ama sürekli takip etmekte fayda var.

tesekkur ederim.

Paranla iş yaptırıyorsun tabi ki başında duracaksın. arkadaşına falan ne ayıp olacak senin evin ve o ev senin istediğin gibi temizlenmedi mi yardımcı çağırmanın gereği yok

cok haklisiniz, cok tesekkur ederim.

evlerden irak diyelim :)

cok tesekkur ederim. ben bir kosede oturup takip edecegim.

cok tesekkur ederim kafka.
sabah beraber kadinla alisverise gidecegiz; istedigi urunler neyse, benim kullandigim marka ve kokularda olanini alacagim. sonra da beraber eve gececegiz.

evin banyo disinda her yeri laminant. antrede bir gomme dolap var onun disinda banyo mutfak dolaplari. o kadar, tamamen bos.
cok tesekkur ederim, bilmukabele sizin icin de.
ben de fransa'dayim.

Yoo neden ayıp olsun ki arkadaşlara? Zamanın varsa başında dur tabi ki...

Malzemeleri de sağlık durumunu açıklayarak kendin al bence. Ben olsam ben de kendim alırım kafama göre...

Boş evin çok daha kolay bence temizliği. Camlar-kapılar. Gömme dolabın içi dışı. Mutfak-wc. Tüm ev paspas. Banyo.

cok tesekkur ederim. bir musubet bin nasihattan iyidir derler. o hesap olmus sizinki. basinda duracagim, evde olacagim en azindan.

cok tesekkur ederim.

anneciginizin hizmetlerini kabul etsin hak. ne mutlu ki hem calismis hem okutmus evlatlarini. elbette anneciginiz gibi hassas kisileri tenzih ederim

cok gecmis olsun, dikkatli olacagim.

Önce tam senin istediğin gibi olmayacağını kabul et

Benim karşı blokta görümcem var fırçayla camları köpükleyip sonra sildi dedi mesela

Bir de taşınırken adamların ayakları yine girecek içeri ama orada zaten ayakkabı çıkartma yoksa sıkıntı değil de burda Taşınınca tekrar yer temizleniyor

Tüm gün hamile halinle beklemek de zor arada uğra kimseye de ayıp vs olmaz

aynen oyle, zaten anlasirsak nakliye sonrasi yine cagiracagim.

Yani özellikle başında durma da sık sık kontrol et. En çok mutfak dolaplarında ve camlarda yoğunlaşması gerek ve birde tabiki banyolarda. Malzemeleri sen alırsın gerisi iyi bi şekilde hallolur inşallah

cok tesekkur ederim.

cok tesekkur ederim, Allah herkese nasip etsin. evde bulunacagim.

tesekkur ederim, umarim hayirla atlatacagiz.

arkadaslar yeni gelisme oldu.
az evvel yardimci hanim icin araci olan arkadasim aradi, annesi ve hanim alisveris yapip malzemeleri almislar.
ben de artik tatsizlik olmasin diye, kapattim konuyu. arkadasim cok gergindi cunku.
bana x birim yanimda getirmemi soyledi malzeme icin.
ayrica hanima verecegim meblagayi annimsatti yaninda nakit getirmeyi unutma diye.
diger yandan fazla usteleme bir daha gelmez dedi.
cok gerildim ben de, sancim tuttu.
yarin nasil davranmam gerekir yardimci hanima karsi?

Yeni eve ne zaman taşınacaksınız canım?

Yeni eve ne zaman taşınacaksınız canım?

yarin temizlik olacak. persembe beyaz esyalar gelecek. haftaya iki ayri magazadan normal mobilyalar gelecek ve montajlar bitince bir daha temizlik olacak persembe yahut cuma gibi. pazartesi de doguma girecegim. hastaneden de dogru yeni eve gececegim.

yarin temizlik olacak. persembe beyaz esyalar gelecek. haftaya iki ayri magazadan normal mobilyalar gelecek ve montajlar bitince bir daha temizlik olacak persembe yahut cuma gibi. pazartesi de doguma girecegim. hastaneden de dogru yeni eve gececegim.

Zaman yokmuş.

Çok can sıkıcı bir durum şuan içinde bulunduğun.
Çok geçmiş olsun. Dikkat et. Canını sikmamaya özen göster, hamile halinle su yaptıklarına bak.

Bu arkadaş iyi bir arkadaş değil!!!

Hala sana temizlikci kadının numarasını vermeyip kendi neden iletişim kurmaya çalışıyor.
Çok sinir oldum.

Zaman olsaydi iptal et ne gelsinler ne de arasinlar diyecektim ama sanırım maalesef buna zaman yok.

Alerjin olduğu halde nasıl kafalarına göre alışveriş yaparlar anlamak mümkün değil.

Bence bütün bunların sorumlusu arkadaşın.

Ben olsam parasının hepsini vermezdim de,sen simdi bunu yapma. Yapacak pek bir şeyin yok.

Sürekli emrivaki yapilan bir durum var. Yarin kendi kafasına göre temizleyecek heralde. Sen liste yapıp eline ver.

Nereden başlayacak nasıl devam edecek nerede bitirecek. En azından buna uysunlar.

Orada dinlecegin bir yer var mi peki?
Oturmak için?

son derece dayanikli bir insan olmama ragmen artik sinirden sokakta agladim ve sancim tuttu, iki buklumum.
ben basinda duracagim, annemin verdigi bir takim talimatlar sonucu da liste hazirladim.
dinlenecek bir yer yok, salonu sildikten sonra orda yerde oturum diye dusunuyorum.
normalde kadini oglen yemege goturum diyordum ama o kadar sinir oldum ki hicbir sey yapasim kalmadi.

Evet güçlü bir yapın var. Şuan senin yerine ben sinir oldum olanlara.
Üzüldüm de ya. Düşüncesizler.

Tabure, minder falan götürme imkanın varsa kuru yere oturma ya

Allah kolaylık versin, inşallah istediğin gibi geçer içine siner de bu kadar tantana boşa gitmez.

cok tesekkur ederim kafka, lutfen pozitif enerjini eksik etme. cok ihtiyacim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…